Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Valerian and The City of a Thousand Planets – Final Trailer

Lehet a helyzetet tompítani, lehet mellébeszélni, lehet mismásolni, lehet hümmögni, lehet egyszernézhetőzni, lehet nemvártamsokatozni, és lehet úgy csinálni, mintha nem vennénk észre, de ettől a szituáció még valós: teljesen úgy tűnik, hogy Hollywoodban mostanra majdnem minden befolyásos producernek, sok egykor volt nagy rendezőnek, és számos feltörekvő direktornak elment a maradék esze is.Látva, hogy hová süllyedtek a blockbusterek, milyen ócska, szemét, ostoba történeteket adnak ki kezeik közül az írók – akár a forgatókönyvek többszöri újragyártása után is! -, és milyen égbe kiáltó, logikátlan, még a legtompább nézőt is meghökkenésre késztető ökörségek történnek a filmvásznon, kijelenthetjük, hogy mi, a moziba járó közönség teljesen hülyére vagyunk véve, le vagyunk szarva, és meg vagyunk vezetve.Akciófilm, történelmi film, sci-fi, kalandfilm, videojáték film – mindegy, mely blockbuster témához nyúl hozzá Hollywood, eljutottunk oda, hogy a csalódás szinte biztosan borítékolható.Vajon Luc Bessonnak sikerül maradandót alkotnia a [B]Valerian and The City of a Thousand Planets[/B]-szel (Valerian és az ezer bolygó városa), vagy vagy egy újabb legendás alapanyagból épül csillámporos szarvár?[YOUTUBE]bcIlQFPbPnM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Őszintén? Látványilag rohadt jó meg minden, de én attól félek, hogy kapunk egy Avatár 2.0-át.

  2. Első ránézésre nekem ez tetszik .

  3. Adjunk azért Luc Bessonnak egy utolsó esélyt, a rengeteg gagyi ellenére.

  4. Hollywood sajni nem azért van, hogy szórakoztassa az emberjószágokat..

  5. “””Vajon Luc Bessonnak sikerül maradandót alkotnia?””Majd akkor igen, ha nem csak a látványra mennek rá, és elfelejtik alkalmazni a tehetségtelen modelleket, mint ez a csaj itt, színészként. Mert nagyon is van jó író, még amerikában is, csak a sztori szinte senkit se érdekel. Legyen csak látvány, ez most a cél.”

    • Tehetsegtelen? Azert olyan sok szerepe meg nem volt, hogy bizonyitani tudjon. Matthew McConaughey-t minek nevezted volna egy 10-15 eve? Kb. a tehetsegtelen szinesz definicioja volt az ember, mostanra meg az egyik legjobb szinmuvessze notte ki magat.

    • Az Otodik elem az hogyan is volt ?Volt benne egy akcio bohoc es egy modell, nehany angol szinesz, akik teljesen atlagos mellekszerepet kaptak, es olyan latvany, hogy az ember leteszi a hajat.