Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Vagrant Story-t a népnek!

…most biztos sokan utálni fogtok, de nem bírtam ki, hogy ne így vezessem fel ezt a hírt. Nem, szó sincs új részről, sem pedig remake-ről. De ha jól tudom – itt az oldalon is – elég sok emberben mély nyomott hagyott annak idején ez a cím, ahogy bennem is. Ha nem csal az emlékezetem, még a híres japán magazin, a Famitsu is maximális pontszámra (40/40 pont) értékelte a játékot.Szóval engem ért a megtiszteltetés, hogy bejelentsem: a PSOne klasszikus [B]Vagrant Story[/B] felkerült a japán Playtation®Store-ra.(PS3/PSP kompatibilis, 600 yenes árazással.)Most tegyük össze a kezünket szépen, és várjuk az angol nyelvű verziót.Mára ennyi, megyek imádkozni a Square Enix-hez.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “óó régi?szerintem erre a játékra még most sem lehet mondani,h régiamikor még ő hódítgatott nem volt se live semmiféle hely a gépen csk a játékos és a játék hangulata ma már ritka az ilyen szóval szerintem kár rámondani,h””égeti a gépet”””

 2. egyik legjobb volt 🙂 remélhetőleg jön az angol versióón nagyon egyedi volt régen ez a játék

 3. Általában a legmagasabb árazás olyan 10 dollár körül mozog (FFVII, MGS, RE).Szerintem ez is a tízes kategóriába fog tartozni, ha kiadják.Én ezeknek azért örülök, mert a legtöbb PSone játékot PSP-n nyomom, persze legálisan.

 4. Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen árazást kaphatna az angol verzió. Ha jól tudom az a 600 yen kb. 1200Ft körüli érték. Ez USD-ben olyan 6 körül van. Na én nem hiszem, hogy ennyiért meg lehetne venni:D De lehet én vagyok a hülye és rosszul néztem az árfolyamot:D

 5. REGGEL MEGNÉZEM A JAPO STORE-T , MEGLÁTOM OTT A VAGRANT STORY-T , MAJDNEM BESZ@RTAM A SZÉPSÉGTŐL ( LEHET IMÁDKOZNI TÉNYLEG , GYERÜNK EMBEREK – EZ MEGÉRI ! ) ! ÁLDJA AZ ÚR ANNAK AZ ESZÉT AKI ENNEK A FENOMENÁLIS ÖTLETNEK A GAZDÁJA ! KÖSZÖNJÜK ! Ha lesz vmi. hír ( angol nyelvű verzával kapcs ) , azt szívesen elolvasnám . Köszi . Sztem , eddig ez a Nap Híre ! :]

 6. 🙁 teljesen belelovalltam magam abba, hogy folytatás, vagy remake, azalatt a röpke tizedmásodpercek alatt, miallatt a cikket betöltötte a gép :(A Vagrant Story hatalmas játék, amikor először játszottam vele nem fogott meg, vagy fiatal és béna voltam hozzá, nemtom, később szerencsémre újra a kezem ügyébe került. És igen, Ma is kiállok amellett, hogy ez a játék jelentette a Ps1 teljesítőképességének határát. Mint ezt anno az 576konzol címlapja is kijelentett.

 7. Én is nagyon szerettem anno ezt a játékot, tehát: várom az inglis verzát. 🙂

 8. király 🙂

 9. Ezt beszívtam!Azt hittem uj rész!:(

 10. “Igazad van, én haragszom a felvezető miatt. Folytatást kellene hegeszteniük, helyette (ismét) a múltból próbálnak megélni. “”Remek””.”

  • A folytatás kockázatosabb, mint kiadni újra.

   • “Ezt aláírom, de az FF-eken kívül nem is vállalnak be semmilyen folytatást. Se új Vagrant Story, se új Parasite Eve (a PSP-st meg a mobilost hagyjuk…), se új Chrono, se új Mana. Ja bocs, volt egy Brave Fencer folytatás PS2-n, amit el is csesztek, ahogy kell. Meg lesz új Front Mission, de minek, ha a stílus és a fejlesztő is más.Pedig “”páran”” örülnénk a fenti játékok normális (!) folytatásainak.”

 11. Nekem sem maradt ki anno.

 12. Anno jó game lehetett,de sajna úgytűnik kicsit sok idő telt el azóta.. 🙂

 13. Inkáb lemezen. Ugyan minek égessem a ps3-at ilyennel ?Ez már egy ősrégi játék. 3-4. végigjátsszás után már csak a zenéjét hallgattam meg újra ledvem már nem volt vele többet tolni. Ettől függetlenül a világ egyik legjobb játékának tartom. Egy művészi zsenialitás. De azóta már rengeteg idő eltelt.

 14. Megvan lemezesben.

 15. Nagyon reménykedem egy angol nyelvü verzióban,de tekintve hogy mennyi Square játék van a Japán Store-on (sok),és mennyi van az amcsin (egy?),nem nagyon vagyok optimista.Hajrá S.E.! Cáfolj rám!!!

 16. nekem meg megvan a PS1-es verzio, hala az egnek:)

 17. Basszus kb 4 másodpercig elállt a lélegzetem és majdnem szívrohamot kaptam. Már lassan 9 éve várom a FOLYTATÁST. Egyébként nemrég sikerült beszereznem a játékot, már csak egy Legend of Dragon hiányzik a gyűjteményembe.

 18. Eddig is utáltalak :DDD

 19. Bammeg Kenchi…:)

 20. Anno kb. 3x vittem végig, rohadt jókat játszottam (meg szitkozódtam) vele. És végre nemsoká újra meglesz PS1-re eredetiben.

 21. szerencsesek koze tartozom ezek szerint.Nekem meg van full originaltan pal verzas.de vhogy soha nem hozott lazba a jatek,mindossze talan 2 orat ha szenvedtem vele azota is ott alszik a polcon.

 22. FF, Legend of Dragoon, VStory:) ezt a 3-mat nagyon szerettem, de még 2őt min. mellé tehetnék:D

 23. Ha lesz angol verzió akkor tuti vétel lesz. Régi klasszikus kedvenc. : )

 24. Én eltévedtem a végén.

 25. szuperjó hír, anno kimaradt, szívesen pótolnám.klasszklassz.

 26. nekem ez a játék okozta a legnagyobb kudarcélményt. többszöri nekifutás után kénytelen voltam abbahagyni, képtelen voltam feldolgozni a harcrendszer jelentette sokkot 🙂

 27. A ps1es korszakom kedvenc rpgje az ff7 mellett,én biztosan megveszem ha lesz angol verzsön!

 28. Nem fog egyik napról a másikra menni (tekintve, hogy mennyi Square-RPG van már most a japán Store-on), de legalább most már lehet reménykedni.