Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Vagrant Story – (eredeti) klasszikus a PSN-en

[14358]Jaj de szeretek jó híreket hozni! A Square Enix mai bejelentése szerint a PlayStation történelem egyik leghíresebb JRPG klasszikusa, a PS1-es [B]Vagrant Story[/B] belátható időn belül – úgy volt, hogy a héten, de ez a dátum sajnos bukott – felkerül angol nyelven a PSN-re, méghozzá PS3 és PSP változatban is! A game 2000-ben debütált a kis szürkére, és azt hiszem nem túlzás azt állítani róla, hogy egy igazi legenda: látványvilága, zenéje, játékmenete és tartalma is egyszerűen kiemelkedő, úgyhogy a PS történelem mérföldköveit megismerni vágyó, vagy nosztaligiázni akaró gémerek mindenképpen mozduljanak majd rá.(KenChi korábban már [A http://playstationcommunity.hu/note/1849]szellőztette[/A] a japán verziót.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Királyság,hogy ez a mestermű felkerült a PSN-re.A PS-re megjelent egyik legjobb RPG-gáma vala.Akinek kimaradt anno a stuff,most bepótolhatja a mulasztást.

 2. Nekem kimaradt, de mivel fejcserés a gépem, az is marad min. karácsonyig, most elötérbe kerülhetnek a letölthetö játékok.

 3. Régebben játszottam vele, de sajnos nem tudtam végigvinni valamiért. Az okát már nem tudom, de nagyon tetszett a játék. Lehet teszek vele majd még egy próbát.

 4. Megvan ez is lemezen, de lehet jó lesz az vinyóra is.

 5. Hát igen, a régi szép emlékek. Amikor órákat töltöttem a gyakorló bábuk püfölésével, csak azért hogy maxra vigyem az Ultimate fegyverek összes értékét :DSzép lenne PS3-on egy folytatás.

 6. Még mindig itt van a fejemben : Rosencrantz, Guildenstern, Sidney Rosstarott, Snowfly Forest, Iron Maiden B2, Grimoire, Surging Balm, Explosion, pl. Damascus volt a legerősebb anyag a játékban, amit csak NG+ -ban, az új helyeken lehetett szerezni …. 100-100 % -ra teljesítettem a Map és Treasure-t is.Büszke vagyok rá. Ott van a vitrinben a kétlemezes usa – ntsc játékom.

 7. Jaja,és 3 különböző típusú sebzés lehetett előhozni,varálhattuk a tüzes vizes egyéb támadásokat!Ilyen miért nincs vmi új present gen játékba?:o

 8. Nekem a harcrendszer tetszett benne,de naon!Emlékszik még rá vki?

  • Hogyne!Minden testrészen más volt a sebzés.És volt valami chain rendszer,amivel ha jól emlékszem egybe lehetett fűzni több támadást.Jó régen volt már,úgyhogy csak dereng…

 9. Tudom,hogy nem éppen az a stílus,amiről könnyű végigjátszást írni,de annak idején Ps-en olyan szinten elakadtam a játékban,mint még semmi másban.Már halálra tápoltam a karaktert,de egyszerűen nem találtam a labirintusokban a továbbvezető utat és nem tudtam továbbgördíteni a story-t.Pedig nagyon élveztem,kitűnő rpg.Úgyhogy szívesen látnék valami végigjátszás félét,bár erre talán egyedül Veres Miki vállalkozna…

 10. 2000 egy gyönyörű év volt a PS1 korszakában.

  • Főleg a Square fanoknak: Parasit Eve II, Vagrant Story, Legend of Mana, Saga Frontier II és az űberelhetetlen Chrono Cross-é!+volt még egy FFIX is.Ezt a játékot meg imádom! A zenék, a boss-ok, a fegyverek, a sztori, a hangulat! Ilyen csodák voltak akkoriban, de szép is volt!:)

 11. Ez egy hatalmas játék. A grafika vetekedik a korai ps2-es játékok grafikájával, a zene fantasztikus. a történetből sajnos nem sokat értettem akkoriban, mert csak német verziót sikerült beszereznem belőle.Egy kicsit hiányolom a játékból a digitalizált beszédet, de be fogom szerezni a MGS-al együtt.

 12. Na erre a játékra már régóta kíváncsi voltam, ha nem lesz túl drága feltétlen beszerzem.

 13. Kell kell kell 🙂 És esetleg azt lehet tudni mennyi lesz?

 14. Pótló-hiány. 😀

 15. Fórumban írta valaki, hogy jön, de ott csak UK-ról volt szó. Lehet tudni konkrétan, hogy melyik régiókba érkezik?

 16. Már nem is emlékszem mennyi órát öltem bele anno, száznál több volt, az fix. Elvarázsolt, odakötözött. A fegyverek, páncélok, felszerelések szétszedésével és kombinálásával talán több időt töltöttem el, mint a mászkálással, a harccal, vagy a tápolással. Meg kellene szerezni újra…

 17. Tagadhatatlanul az egyik legjobb. Még mai fejjel is olyan hatást kelt, mintha a felszerelések kombinálásának lehetősége végtelen lenne. Mindig van erősebb, mindig van jobb, szebb, brutálisabb, hatékonyabb. Egy páratlan illúzió majd 10 év távlatából.