Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Vad pletyka – állítólag PS4-re akarták hozni…

Egy elég vadnak tűnő, de gyakorlatilag a Microsoft és az Xbox új üzletpolitikájába akár bele is illeszthető pletyka szerint az illetékesek “egyszer már azon gondolkodtak”, hogy ki kéne adni a legendás – és Microsoft-exkluzív -, Master Chief nevű szuperkatona kalandjait tömörítő [B]Halo: The Master Chief Collection[/B]t PlayStation 4-re is.A pletyka állítólag egy IGN PlayStation szerkesztőtől, Colin Moriarty-től indult ki, aki azt állítja, “biztos információi voltak arról, hogy erről a lehetőségről egy időben tényleg beszéltek az illetékesek”.És, hogy miért nem teljesen lehetetlen ez az egy konzolgenerációval ezelőtt még abszolút mértékben elképzelhetetlen húzás? Phil Spencer Xbox főboss az E3 2019 során [A https://www.theverge.com/2019/6/11/18661247/phil-spencer-interview-xbox-project-scarlett-xcloud-e3-2019]azt nyilatkozta[/A], hogy “a konzolbiznisz a jövőben nem arról szól majd, hány gépet adsz el”, ami akár azt is jelentheti, hogy a Microsoft kvázi “trójai falóként” betolja legnagyobb és legsikeresebb exkluzív címeit más gyártók rendszereire is.Egyes források örömködve üdvözölték a szóbeszédet, mások kerek perec kijelentették, hogy ez a fajta együttműködés soha nem történhet meg, így a pletyka bullshit.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Halo első része kb: az egyetlen olyan játék, ami képes volt hozni (nekem legalább is) a 16 bites korszak játékainak a hangulatát.

 2. Nekem ez a mászkálós FPS stílus az egyik kedvencem.

 3. Én csak a Halo és a Gears sorozat miatt vennék Boxot, de ezért a két címért nem vettem soha. Így örülnék ha kijönne PS4-re a Master Chief Collection! És a Gears of Wart is elhozhatnák akár PS-re!

 4. Simán megvenném PS4-re.

 5. Kiplatkóznám őket……..:))))

 6. A leggyengébb az ODST volt.

 7. Sosem voltam egy nagy Halo-rajongó (sőőőőt), de ha kijönne PS4-re, szívesen végignyomnám őket szép sorban. A Gears of War-t meg főleg…

  • Én majdnem mindegyikkel játszottam. Az abszolút kedvenc a 3. rész és a Reach. Az első rész meg a szép emlékek miatt.

 8. Ez lesz a jövő ! Egyszer már nem lesznek határok.

 9. Nekem egyeltalán nem hiányzik. Egyik rész se tetszett.

 10. … kB három cím van viccboxon, köszönjük nem kell!

 11. Isten ments! Nem volt rossz a Halo, de az maradjon meg boxra, meg a többi is, csak rontaná a levegőt a playstation brandban.

 12. Szuper lenne, végignyomnám mindegyiket, de főleg az első kettőt.

 13. Inkáb orit hozzák át. Meg a gears-t. 3-4 címért nem vennék konzolt PS4 mellé.

  • Gearsekért vettem még fat Xbox One-t, hétvégén megvettem az Ori and the Blind Forest, mondom lássuk, ha már jön a folytatása. El sem hiszem, hogy ezt a Microsoft csinálta : O_0 !

 14. nagyon hiányzik a PS4-re a világ legszarabb FPS játéka 😀

 15. Kipróbálnám, ha valóban jönne.

 16. Sorra adják ki a címeiket PC-re, így aztán azon sem lepődnék meg, ha egy szer PS-re.

 17. A Microsoft szolgáltatásban gondolkodik… olyan akar lenni mint a netflix…. fusson mindenütt a játékuk….

  • Logikus és járható út.

   • Már az E3-on is erőltették ezt a netflixes párhuzamot…. csak az a gond, hogy szerintem későn eszméltek.A netflix azért lett piacvezető mert rengeteg exklúzív tartalmat gyártott…. és rengeteg projektet karolt fel amit más cégek kidobtak az ablakon és vitt sikerre. Szegény Ms lehet ezt akarja ezentúl csinálni…. de ez a hasonlat a sony-ra jobban illik.Ha az Ms tényleg a streamelés netflixe akar lenni akkor bátrabban kellene a játékokhoz nyúlni…. nem csak Gears/forza/halo trión agyalni… hanem finanszírozni olyan elmebeteg embereket mint Kojima….. vagy olyan studiókat megbízni mint a quantic dream amik lehet nem csinálnak 10-20 milliós eladást produkáló játékokat, de szépen árnyalják a kínálatot és hosszú távon elég szép lóvét termelnek.Én birom a Halo-t…. a Reach meg a legepikebb 300 Sci-fi feldolgozás amit valaha láttam és játszottam…. kár ,hogy a bungie azóta se tudja ezt megugrani…. .csak azt a béna Destiny-t foltozgatja….

    • Alapvetően szolgáltatások terén előrébb jár a Microsoft, a Sony-nál még a PS Store sem megy normálisan lol, a PS Now-ról nem is beszélve. Ha valahol megverheti nagyon csúnyán az MS a Sony-t, akkor az ez lesz, főleg most, hogy rengeteg exkluzív stúdiójuk van. Nem rossz elgondolás és a jövő mindenképp errefelé tendál.

     • Bezony, azért nem annyira hülye gyerekek dolgoznak ott mint azt sokan gondolják…szerintem szép lassan, de nagyon jó irányba haladnak a mostani üzlet politikájukkal, lehetnek még meglepetések a jövőt illetően!

    • Valójában az Xbox Gamepass nagyon jól megy, főleg, hogy a teljesen új játékokat is beleteszik. Szemben pl. a Stadia modelljével, ahol a streamelési jog előfizetése mellett az új játékokat rendesen meg is kell vásárolni.Szerintem itt az a nagyobb kérdés, hogy milyen módon alakul majd át a AAA játékfejlesztési modell így, hogy havidíjakra alapoznak.A finanszírozásnál pedig egyértelmű, hogy azt szeretnék, amit leírtál: nem véletlenül vettek meg ennyi elismert stúdiót, és hívták fel erre aktívan a figyelmet az elmúlt időszakban. Az ő projektjeik kiforrhatnak a következő generáció első éveire, ami megnyomhatja az elképzelést.

   • Simán jó ötlet lenne, gears szériának személy szerint örülnék is .