Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

UPC – PlayStation Network gondok

Amennyiben UPC előfizető vagy és problémáid adódnak a PSN-csatlakozással, a következő a megoldás:[I]Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Sajnáljuk, hogy probléma adódott a PSN hálózat kapcsolódásához. Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva mellékelem Önnek a portok számát melyeknek nyitva kell lenniük ahhoz, hogy a PSN fiókja csatlakozhasson a PSN szerverekre az internetes kapcsolat segítségével : TCP: 80, 443, 465, 993, 3478, 3479, 3480, 5223, 8080 UDP: 3478, 3479 Kérjük ellenőrizze állapotukat internetes szolgáltatójának a segítségével. Amennyiben a fent feltüntetett portok nyitva vannak és minden rendeltetésszerű a szolgáltató részéről, kérje meg internetes szolgáltatóját, hogy módosítsa pillanatnyi IP címük státuszát dinamikusról statikusra, esetleg biztosítson egy új lokális IP címet amennyiben az előző lépés nem hozta a kívánt eredményt. Addig is amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük jelezze számunkra kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak kérdésére. Tisztelettel, PlayStation Ügyfélszolgálat[/I]([A http://playstationcommunity.hu/u/imafabric]forrás[/A])

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ja persze, no offense, csak adalék volt. Igazából nekem a teljesen IPv4 dolgaimmal is szarakodik a PSN 2 napja, szal na 🙂

  2. Az UPC-s ismerősöm azt mondta, hogy 5000 ügyfelük állt át ipv4-ről ipv6-ra és emiatt lehet gond. Állítólag előbb-utóbb minden szolgáltaó kénytelen lesz, mert elfogynak a címek az ipv4-ben.

    • Ez alapvetően igaz, de nem így működik. Ugyancsak pislogna a kedves ügyfél, ha nem lenne IPv4 forgalmazás. Egyébként ez már sok-sok éve téma, de elég lomhán megy az átállás, több mint egy évtizede húzódik, habár a lehetőség mindvégig adott volt. Én nem gondolom, hogy az a tény kellene, hogy befolyásoljon bármit, hogy IPv6 címeket is osztanak. Az más kérdés, hogy layer 2 és 3 eszközöket hogyan tudják konfigolni, illetve milyen eszközökkel rendelkeznek.

      • Én csak beírtam, amit megtudtam és azért, hogy ne kezdjen el mindenki portokat nyitogatni feleslegesen egy ilyen ügyfélszolgálati levél alapján, mert lássuk be, hogy a fenti közlemény magyarul: Kedves felhasználó, fingom sincs, hogy mi a baj, mert ezer és egy okból kifolyólag lehet a problémája, ezért írok valami, ami tuti, hogy nem árt.

  3. #csakadigi

  4. Remélem a T-Homenál ilyen nem lesz.