Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted: The Nathan Drake Collection – a PS4 tulajok…

Egy olyan videojátékos fórumon, ahol a (törzs)tagok nagy része hardcore / megszállott / elkötelezett player, vagy az volt még nem is olyan régen, gyakran olvasni olyan véleményeket, miszerint minek kiadni PS3-as címeket újra, felfrissítve PS4-en?Az értetlenség valahol érthető, hisz mindenki magából indul ki. Én ismerem, nekem megvolt, mindenki más le van sz@rva.Nem így vannak ezzel azonban a piacot ismerő szakemberek, akik a valós számok ismerői. Eric Monacelli például, aki a most PS4-re megjelenő [B]Uncharted: The Nathan Drake Collection[/B] mögött álló Naughty Dog stúdió “közösségi stratégiai managere”, pontosan tudja, több elvégzett felmérésből és piackutatásból dolgozva, hogy a PS4 tulajdonosok – kapaszkodj meg – 80%-a soha nem játszott egyetlen Uncharted címmel sem.Monacelli és csapata a The Last of Us Remastered váratlan sikere után kezdett el komolyabban piackutatni ez irányba, és meglepetten vették tudomásul, hogy az olyan híres címekre, mint amilyeneket ők az asztalra tettek, utólag is elképesztő az igény.Ezek után tehát, amikor megkérdőjelezed egy-egy remaster létjogosultságát, gondolj inkább bele abba, hogy hányan lehetnek olyanok, akiknek ez az adott vicc még új…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. én csak a ps vitás részével játszottam

 2. Én sem játszottam, egyetlen egy részével sem.

 3. A számok legalább őszintén megmondják…..

 4. Magyarul ez csak a szegény gamerekről szól akiket színtiszta együttérzéséből szeretne a Sony kárpótolni..:X ahogyan tették a generációváltáskor is, amikor kiadták a nextgen címeket mindkét platformra, hogy duplán profitáljanak. Nincs ebből gond, mert tudja mindenki, hogy a pénzről szól ez is, mind minden más, csak azt nem értem miért nem lehet nevén nevezni a dolgokat.A másik oldal, hogy valóban nem érteni a fanyalgókat hiszen hála Istennek lassan, de biztosan 2 év után eljutott a generáció arra a pontra ahol már azért jócskán válogathat mindenki kedvére a címek közül. Tehát akinek megvolt pl az Uncharted széria, az játsszon mással, ennyi. Az viszont engem is dühített amikor szinte 2 igazi tripla A cím nem volt piacon, viszont szinte minden kicsit is számító ps3 cím, vagy bejelentésre, vagy már tényleges kiadásra került.

 5. Ez számomra azt jelenti, hogy a Sony remek munkát végzett azzal, hogy sok olyan embert is megnyert a PS4 vásárlói közé, akik az addigi konzoljaikat, játékait nem ismerték túl jól.

 6. Mondjuk én anno Angol azonosító alatt játszottam a sorozatot PS3on… most meg Magyar alatt tolom a PS4est… ha ez alapján nézik akkor az nem egészen biztos hogy az illető nem játszott vele. Ha en gem nrm veszünk akkor máris 79%. 🙂

 7. Megvan a trilógia PS3-ra, vagy tízszer végigvittem mindegyiket, és meglesz PS4-re is, mert ez a játék megérdemli. Felőlem akármennyit szidhatják a remasteredeket, egy pár kiadással én sem értek egyet, de az Uncharted az a széria, amit sosem hagynék ki, és ott a helye a jelenlegi Sony konzolon is. Bődületesen jót fogok vele játszani PS4-en is, anélkül, hogy egy kicsit is úgy érezzem magam, mint akit lehúztak.

 8. Ez tipikusan egy olyan cikk aminek nincs hírértéke.Remastered?Minek ezen ennyit rúgózni,nem muszáj megvenni,bezzeg a Tomb Raider PS4-es kiadása után nem volt ennyi rinyálás és sírás,hogy ez meg miért kellett.Amúgy megvettem én is jól jön az uborkaszezonban amíg nem jön ki a 4.ik epizód,ez még így is egy tisztességes iparosmunka,sok mai játék csak jelenthet neki.

 9. Én például pont így vagyok ezzel. Kipróbáltam már havernál egy kicsit (tudjuk, ez lepkefing) és ezért akartam PS3-at venni, ami használtan buli csak, mert újonnan nagy vinyóval még mindig kisebb vagyon.Mikor kiderült, hogy kiadják ezt a collection-t, el is dőlt! Jöhet a PS4!Tök felesleg így PS3-at vennem. Szerencsére van rá felhúzott Lost of Us, God of War. Nekem még a Killzone kéne majd még rá és csókolom a kezét a fejlesztőknek :)Éljenek a felhúzott kiadások, mert inkább nyomom majd a tuning verziókat (ami csak előnyükre vált), mint az eredeti kiadást.

 10. Ja hat lóvé de mondjuk ebböl csináljanak mint más szarból.nekem dobozosba ps 3 ra megvan mind.

 11. kamu, de jo

 12. Mennyi? OO

 13. én ma megyek végre érte. engem nem édekel ki játszott vele és ki nem nekem az a lényeg,. hogy újra végignyomhatom olyan minőségben (nem mintha ps3-on ne lett volna gyönyörű, sőt!), amitől kifolyik a nyálam.

 14. Ott a PS3, bármikor lehet velük játszani, ha úgyis fikázva vannak az új generáción a feljavított játékok. Csinálják meg durvásra a negyedik részt. Az a tudatlan 80% játszik vele, bepisil a gyönyörtől és vesz egy PS3-mat, hogy az előző részekkel is tudja szúrni. Bumm…megemelkedik a PS3 eladások száma. Akik játszottak vele meg kapják az új részeket. Mindenki boldog, nincs rinya az újrahúzott játékok miatt. :DInkább arra lennék kíváncsi, hogy hányan veszik, akik játszottak a trilógiával? Az, hogy megveszi, mert nem ismeri, de hallotta, hogy jó vagy ismételten beruház rá, mert imádja a sorozatot nem egy oszlopba sorolandó. Valószínűleg az utóbbiak vannak többségben, de én nem vagyok a piacot ismerő szakember. Nem sokszor veszek remastered témát, de erre én is befizettem. Nem sírok, felőlem jöhetnek futószalagon.

  • Nagyon sokan csak a trófeák miatt is megveszik. 🙂 Ismerik már a játékot, kiplatinázták PS3-n, itt a multival sem kell szenvedni. Ki van ez találva.

  • Így van,te döntöd el hogy veszed/nem veszed.Felőlem is jöhet a futószalag,de ne menjen az új játékok rovására.Egyébként én is abba tartozom akinek megvannak a mai napig a PS3-as verziók.Sőt ki is platináztam őket.De alig várom hogy újra játszhassam őket.Nem mintha eddig nem játszhattam volna őket újra,de ez most ad egy pluszt a dolognak 😀 Hozzáteszem a PS3-at is nyúzom folyamat a 4/Vita mellett.

 15. Nem vitatkozni akarok, de nekem ez a 80% kibaszott soknak tűnik. Én azok közé tartozom akik ugyan végig vitték mind a három részt és annyira tetszett, hogy azt a mindenkori legjobb minőségben akarom újra élvezni, éppen ezért már töltöm is lefelé. 🙂

 16. Erre találták ki a ps now-t.

 17. Az Xbox 360-ról általában PS4-re váltottak, így nem meglepő adat. Plusz akinek a PS4 az első konzolja, bár ez nyilván kisebb rész.

 18. Én a 3. részt játszottam először, tetszett a játék. Szép volt, jó story, átvezetők, minden egyben volt. Ez megérne egy próbát.The last of us viszont tökéletes volt ps3-on, azt csak annak ajánlom 4-en, aki nem játszotta ki előtte.

 19. jójó, de a remasteredek és indik szépen lassan elfojtják az új fejlesztéseket. mer’ ebből is dől a lé

 20. Ó, akkor ezek/ők konzol-migránsok ? Meglepett ez a 80, ha igaz !

  • Ha igaz. Ennyi lenne a teljesen új belépő akik sosem játszottak PS3-al? Meglepne. Vagy ha volt nekik de nem érdekelte őket a sorozat akkor ezután se fogja.

   • Ok, tegyük fel a 80% X360, Wii és esetleg PC-ről váltott, akkor a többi 20% mi lennénk azok a Sony-boyok, akik váltottak nextgenre ? Igaz, itt (jó)páran azt mondják semmi sincs PS4-re, de ha jön az U4, na majd akkor belépnek. Akkor a PS4 eladások durván nőni fognak még !

    • “Sokan voltak akik X360-ról PS4-re váltottak (legtöbben USA-ban) de az baromság hogy ekkora százalékot tesznek ki. Ha meg vannak PS3 tulajok is bőven abban a 80 %-ban azok nyilván azért nem játszottak vele mert nem érdekli őket, azoknak minek kiadni újra? Akárhogy is nézem, de nagyon ferdít nekem ez az egész?Itt vagyok a remasterek aranykorában, boldog-boldogtalan kiadja a kis/nagy játékát PS4-re is, mindek az ilyen rizsa, hogy “”de felmérés alapján alig játszottak vele”” hagyjanak már ezzel a hülyeséggel…. Kell a pénz, ennyi, nem kelle ezt megmagyarázni. :)GTA5-el meg TLoU-al os alig játszott valaki PS3-on, mi? Amikor világsiker játékok, épp úgy mint az Uncharted sorozat.”