Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted: The Nathan Drake Collection – 60fps PS4-en

A PlayStation 4 konzol aktuális újdonsága a minden új – és sok régi – player számára kötelező [B]Uncharted: The Nathan Drake Collection[/B], mely a nagy PS3-as klasszikusok feldolgozása és gyűjteménye.A szoftverek immár impozáns 60fps képfrissítésben futnak (nem, mintha egy efféle akció- kaland játéknál a 30fps nem lenne bőségesen elegendő), de ezt a fejlesztő Naughty Dog szerint nem volt egyszerű elérni még egy ilyen átiratnál sem a munkát végző Bluepoint csapatának. Az átvezetőkben például rengeteg dolgot kellett manuálisan átállítani, ami megizzasztotta a programozókat.További érdekesség, hogy a PS4-es játékok az Uncharted 2: Among Thieves kiváló célzórendszerét használják, így az eredetileg kissé más szisztémával dolgozó első és a harmadik felvonás is.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kihagyhatatlan a kollekció azoknak, akiknek kimaradt ps3-n. De akiknek megvolt, azoknak inkább érdemes ezt az összeget eltenni a 4.ik részére.

 2. Azt ne higgye senki hogy atomstabilan 60 fps meglesz,örülhetnek ha 50 felett tudják majd tartani.

 3. Multit miért kellett kihagyni? :((Főleg UC2-ből.

 4. Kár, hogy a Golden Abyss nincs köztük. Egyszer majd bészerzem.

 5. “””nem, mintha egy efféle akció- kaland játéknál a 30fps nem lenne bőségesen elegendő””Mert a 4 filmszeru lesz? :)Csak ket csapat dolgozik a 4. reszen, de nem tudjak elerni a 60fremet.nd plusz ice team programozasi skill lvl 100”

 6. Nekem mindegy, csak jöjjön…

 7. Nekem a célzás egyedül az elsőben volt kicsit furcsa. Hatékonynak hatékony volt, meg kezelni is jól tudtam, csak Drake úgy fogta a stukkert, mintha a képből 10 méterre kifelé célozna. Úgyhogy értékelem az ötletet.

 8. 3. részben utáltam a célzást, ezért most jár nekik a pacsi!

  • Volt különbség…? :POké, shame on me, hogy a 4 Plati után ilyet kérdezek, de nem egymás után játszottam őket. No de majd most…! 😀

 9. Na, ha esetleg géppel jönne csomagban akkor reális esélyem lenne megvenni a pakkot…..

 10. Helyes. 1080×60-nak kéne lennie minden játéknál az alapnak PS4-en.

  • Minek?

   • Téged nem zavar, hogy még az exkluzívok is úgy szaggatnak néha, hogy azt öröm nézni?Az 1080p meg valóban minek. Ha eddig nem ment, akkor nem a következő pár évben kéne ráizzadni. A következő generáción – már ha lesz olyan, pedig már nem ennek kéne a célnak lennie, hanem egy kicsit nagyobbat kéne ugrani. Az 1080p PC-n is lejárt téma már.

    • Mely exkluzívok szaggatnak olyan nagyon? Nem túl jó a szemem, főleg a jobb.

     • Bloodborne pl, de a Killzone esetében is elő-előfordultak szaggatások.De a 60 FPS-t úgy nem sok minden tartja folyamatosan.

     • Egyszer döccent be a városban, nem többször, pedig pár órát beletettem.

     • Én úgy 50-100 között valamennyit. De azért elég látványosan alacsony volt az átlag FPS, és ha nem is folyamatosan, de azért be-beszaggatott a drága. Egyébként jó játék volt, de techikailag azért igényesebb is lehetett volna. Ha már ennyire üres volt, és exkluzív.

     • Még üres is volt? És látványosan alacsony az fps? Akkor az a 100 óra biztos szenvedés volt neked.

     • “””Egyébként jó játék volt”” Ezt a véleményedet elég jól titkoltad a topikban! :)”

     • Miért álljak be a sorba, és írjam ugyanazt, mint az elvakult fanok? Igen, jó volt, de rengeteg bénaság volt benne. Többek között a játék egész technikai oldala. Az valami botrány volt, pláne az elején, amikor egy töltőképernyő tovább tartott, mint egy-egy bossharc.

     • “””amikor egy töltőképernyő tovább tartott, mint egy-egy bossharc””A te meglátásaidat lassan könyvben kéne kiadni. Hancu barátod nem tud intézni valamit?”

     • Te aztán nem vagy valami pozitív ember.

     • Valaki kesleltetessel szeret jatszani. :)PD romma alazza jovore a nd t.

     • A bloodborne csak akkor szaggatott ha segítettem vagy segítettek amugy egyáltalán nem szaggatott nekem.

    • Minek? Ps1en senkit nem zavart a hányadék pixelhalmaz, hogy van ez? Akkor mindenkit a játékélmény kötött le, most meg mindenki azt figyeli hol receg a textura meg laggol. A játék storyt ugy tünik mindenki leszarja miröl szol, csak a programozás érdekel mindenkit, huu nem 60fps meg csak 900p…

     • “A grafikai minőség nem összeegyeztethetetlen a jó sztorival, és játékmenettel. Szóval van, akinek alacsony az ingerküszöbe, engem azért kifejezetten zavar, amikor pocsék textúrákat látok, és folyamatos framedroppot a “”fixnek”” mondott 30 fps-ről.”

   • 1080 azért, mert annyit bír a konzol max, 60 fps meg azért, mert annyi már folyamatos.

    • Szerintem a 30fps is folyamatos, akciójátékhoz nem kell több, sőt kifejezetten zavaró lehet.

     • 30 fps vs 60 fps témában ajánlom megnézni a következő weboldalt: http://30vs60.com/Tényleg számít.

     • Tényleg jobb a 60, mint a 30 ezt nem vitatja senki. Viszont a stabil 30 is kiváló játékélmény nyújt, folyamatos képpel :).A hírhez csak annyit, hogy az 1 célzórendszerével én is sokat szívtam, főleg hogy az egyik első konzol játék volt amivel játszottam, így kíváncsian várom a felújított változatot.

     • Last of Us Remastered-ben sem volt zavaró az 50-55 Fps,sőt kifejezetten hasznára vált.Még élesebb, élethűbb és dinamikusabb lett az animáció és a környezet,és nemutolsósorban a szemedet sem annyira fárasztja.Ugyanez igaz a PS4 -es Tomb Raider-re is,ordító a minőségbeli különbség.

     • Jaja, abszolút 60 fps ott, jól érzékelhető a különbség, én soha nem használom 30-cal. 🙂

     • Nekem a PS3 RAGE 60fps-e horribilis élmény volt.

    • 24tol folyamatos.Stabil legyen es akkor nincs semmi baj. U2 celzas? Nah még a végén megveteti az ND ùjra…. Nincs multi. Epic fail

  • Azt a 60 sort egy kicsit keveslem.

  • Miről beszélsz? Játék nincs PS4re, akkor mit várunk 60fpst? 🙂

   • Jah ebben igazad van a bloodborne miatt megvettem azóta max a witcher jött amire azt mondom h érdemes volt megvennem számomra elég kevés a játékfelhozatal sajna….

    • Majd a Fallout 4. 🙂

     • Csak a goty-t veszem, addigra talan jatszhato lesz. Annyi bug lesz benn, mint egen a csillag. Bugthesda…..

     • A logika valóban ezt diktálja, de nem hiszem, hogy kibírom addig. Meg jóhiszeműen azt feltételezem 2015-re már össze kapja magát a Bethesda programozásból, aztán lehet belelóg a kezem a bilibe a végén. :)Egyébként halkan jegyezném meg, hogy nálam a Fallout NW meg a Skyrim-al nem volt semmi gond PS3-n. A Fallout 3 volt vállalhatatlan.

 11. Állítólag Day1 patch is lesz, ami tovább fejleszti, csiszolja a játékokat. Nagyon várom, a szöszölős, aprólékos Metál után felüdülés lesz ! 🙂

 12. A célzórendszer szerény véleményem szerint pont a második részben volt a legjobb, szóval ez egy nagyon jó hír, főleg az első felvonásnak.