Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted: The Lost Legacy – 13 perc friss játékmenet

A Naughty Dog 13 perc tiszta [b]Uncharted: The Lost Legacy[/b] játékmenettel kedveskedett a rajongóknak, így belekukkanthatnak Chloe és Nadine új kalandjába, amely helyszínéül a Nyugati-Ghátok szolgál. A felvétel mellett képek is kikerültek.A tartalmas, önmagában is játszható kiegészítő augusztus 23-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.[youtube]pOSPd7o0Iic[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ehe! Na majd most megmutatjuk, hogy a Tomb Raider-nél is jobb ,,Tomb Raider-t” dobunk piacra!

 2. A Gears a 2. részig szerintem baromira nem volt tucat lövölde. Nem akarom védeni, mert utána tényleg lapos lett, de nekem ugyan ez volt a PS GoW szériájával is, szép, de ennyi, pedig az I-II-t imádtam. Igaz, ízlés, én ilyen vagyok, Te másmilyen. Ne offoljunk tovább.

  • Rühellem az ilyen agyatlan lövöldéket, de a Gears 2 egy remek játék volt. Aztán a 3. rész olyan semmilyen fölösleges valami lett, a 4. rész megjelent, aztán gyorsan el is tűnt. Nem beszéltek róla az emberek, fórum témák sem nagyon nyitódtak róla, amin nem is csodálkozom, hisz kb. ugyanannyit tudott(videók alapján), mint az 1 vagy a 2, 10 évvel ezelőtt.De hogy én se offoljak, természetesen első napos vétel lesz, bízom benne hogy a 8-10 órát eléri, bár az Uncharted 1-2-3 voltak ilyen hosszúak, vagy még ennyi sem.

 3. Az lemaradt, hogy az Uncharteden kívül más nem hozott lázba PS-en.

  • Xbox tulajként ezen nem is csodálkozom.

   • Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy min játszom. Egymás mellett volt PS3-mam meg 360-am. Az akkori X exkluzívok jobban bejöttek, volt/van csomó barát, Forza, ezek miatt maradt a Zöld, ment a Kék. Nyilván most is elfogadnék egy PS-t de egyetlen cím szólna mellette, ennyiért meg (nekem) luxus lenne.

    • Ha a Grears féle tucat lövölde igen, de a számtalan (bele sem kezdek a felsorolásba) PS exkluzív nem győzött meg akkor őszintén szólva azon csodálkozok, hogy az Uncharted bejön. De hát ugye kinek mi, ízlésen nem szabad vitatkozni.

 4. Leendő Xbox One X tulajként most kezdenék zavarban lenni, és még csak most indult meg az PS4 exkluzív zuhatag. (de izé, a Forza 7 meg a Crackdown 3 akkor de akkor istenkirályság lesz….)

  • Meg majd a Gears of War 5, és a Halo 6 valamikor 2021-ben.

   • “Cseszheted őket ha olyan sótlan semmilyen folytatások lesznek mint eddig. Az előző várva várt “”mi ha ez nem”” részek még fanboy szinten se kapott túl ragyogó véleményeket, ennyit tudnak a fejlesztők. De na, nem mindenki lehet Pajkos Kutya.”

  • XO tulajként nem vagyok kétségbe esve az exkluzívok hiányától. Nyilván jobb volt a Gears 2 – Fable-éra, de… A Forzát semmiért nem adnám, meg a szolgáltatások (home, EA Access) se rosszak. Ne bántsatok érte!

 5. Előrendelve…. legyen bármilyen hosszú ez kihagyhatatlan kaland lesz ismét.

 6. Oly közel van augusztus 23, mégis oly távol..

 7. *Irígy*