Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted film – családi mozidélután””

A készülő [B]Uncharted[/B] mozi bejelentése után egyből látszott, hogy a rajongói elvárások igen magasak lesznek a filmmel szemben. Így aztán szinte hideg zuhanyként ért sokakat, hogy a főszerepet Mark Walhbergre osztották, nem pedig mondjuk Nathan Fillionra, akit az Uncharted-fanok szerettek volna. Úgy tűnik azonban, nem Wahlberg lehet a film egyetlen gyenge láncszeme…Egy friss interjúban David O. Russell rendező kifejtette: “izgalmas számára a tény”, hogy a történet középpontjában egy “család” áll, akik régiségekkel foglalkoznak. A család “karizmatikus karaktereinek” segítségével remekül lehet majd tálalni a sztorit.A rajongók zokognak: ők nem a [I]hihetetlen család kalandjait[/I] akarják a vásznon látni, hanem Drake-ét.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Drake szerepére én csak Gerard Butlert tudom elképzelni.1:1

 2. én imádom Walhberg-et

 3. Szégyen. Tököm tele van a családi filmekkel.Azért nem kis teljesítmény elkurni egy uncharted filmet. Ezzúton is gratulálok!

 4. Nem izgat…….

 5. JAJH ba..meg ez hihetetlen!Jó csinálja meg a rendezö a saját kitalált filmjét de akkor ne tegye rá a Uncharted cìmet!Ennek még is mi értelme hogy egy rendezö elválalja hogy egy videójátékból csinál filmet de marhára mást csinál!Ez egyenlö azzal hogy nem lesz igazi Uncharted film!A Residen Evil filmel is mi lett!Hogy vártam hogy az elsö RE filmet de a filmnek is csak a címe Resident Evil!A 3. 4. rész meg se néztem!Hollywood egy k..va nagy FAIL!!!

 6. Hollywood p0w4

 7. Menjen a p*csába a családjával együtt… Miért nem lehet normális filmet csinálni egyetlen videojátékból sem? 🙁

 8. végül is….tele volt a történelem jó játék – filmadaptációkkal…pffff….csak a szokásos: messze kerülendő.

 9. Áááááj váná szí mó hepppíí píípőőőő

 10. Amúgy már van egy Uncharted című 2009es film, de semmi köze a játékhoz. http://www.imdb.com/title/tt1057576/

 11. ez kemény. :Dnem nézem majd meg, ennyi: 🙂

 12. én epekedve várok egy Devil May cry filmet!!!444!!

 13. Noah Wyle is jó lenne a szerepre… Ő legalább nem agyonsztárolt ki ha nem én színész

 14. Mindent el lehet baszni.

 15. Pacekra ez a Wahlberg, nem 1 kiköpött Nathan…Szar.

 16. A hír maga a nyomába sem ér a kommenteknek. Épp csak átfutottam, de máris vidámabb lett a napom. Hajrá gyerekek, sziporkázzatok!

 17. “Bazz… látták ezek a játékot, tudják, hogy miről szól?? öcsém, így “”elb@aszni vmit, szinte az egésznek csak a címhez meg talán a nevekhez lesz köze.Miért nem csinálnak mondjuk a 2 játék közötti átölelő sztorit, utalással a két gamere is benne.”

 18. én Danny Trejo-ra szavazok!:)

 19. Uncharted Home Edition – nem aggódok, hogy letaszítja Dr. Jones-t.

 20. ÁÁÁ. Szóval egy régiségkereskedő családról fog szólni. Jól hangzik. 🙂

 21. Azért várjuk ki mi lesz belőle!

 22. Szerintem nincs baj Mark Walhberggel a Max Payn is jó volt.

 23. Uwe Boll-t társrendezőnek!!! XD

 24. Ez is kula lesz úgy mint az össze eddig játékból filmet produkció…

 25. Nekem Mark Walhberg ellen igazából nincs kifogásom. Hogy a rendezőnek mik az elképzelései,az nem teljesen világos számomra. Család alatt csak Francis és Nathan Drake rokonságát érti vajon?

 26. Ez a film is be fog állni a sorba a többi szar mögé amit egy hónap után a T**CO-ban meg lehet majd vásárolni 2.000-ért. :((de remélem nem erre a sorsra fog jutni!!)Am nekem egy Metal Gear film kéne már Viggo Mortensen-el! 😛

 27. A leghitelesebben Nolan North tudná eljátszani, aki az igazi hangja a játékokban is. Amúgy sztem hasonlít is rá 🙂 Sajnos inkább csak sorozatokban szokott szerepelni meg szinkronszínészként ismertebb.

 28. Ennyire erővel Bollnak is kiadhatta volna a jogokat a sony…

 29. család…. MI A F*SZ?!ha marad ez a baromság, én tuti nem leszek kíváncsi a filmre…az én nathan drake választásom amúgy martin henderson lett volna.

 30. Csak azt nem értem, hogy szinte a játék is olyan, mint a film, mégis miért olyan nehéz egy filmet csinálni belőle?! Mi ez a család baromság, meg Marky Mark?

 31. Mark Walhberg egyáltalán nem rossz színész (Tégla, valaki?). Az viszont tény, hogy Fillion sokkal jobban illik a karakterhez. A Firefly az egyik kedvenc sorozatom, az ott megformált Malcolm Reynolds kapitány szvsz a mozi/tv-történelem egyik legeredetibb figurája, sőt sok tulajdonsága ND-re emlékeztet.Viszont ez a családi szál… :S

 32. Hmm, érdekesen hangzik, ez a legjobb fajta adaptáció ami köszönőviszonyban sincs az eredeti szellemiségével…család? Bár tény hogy 2 lánynak is csapja a szelet a mi kis harcosunk. 😀

 33. Peter Jackson nem rendezhetné?

  • Na még csak ő hiányoznak ebből a projeckből ! Bár ugyan nagyszabású lenne, de 5 évet várhatnánk rá.Hagy kezdje el ő csak a Babót, végre-valahára.

 34. Nem értem ,miért hiszik azt az emberek hogy egy jó játékból jó filmadaptáció ,is lesz. És így talán még mások játékélményét is elveszik :/

 35. “Az eddigi legjobb játékadaptáció a Mortal Kombat első része volt. A Street Fighter is tetszett, és a Resident Evil egy-két részét is eltalálták, de rengeteg olyan csalódás ért, ami azt mondatja velem, hogy ez most tényleg gagyi lesz. Egy ilyen monumentális (azt hiszem mondhatom, hogy “”must have”” játék) sokkal többet érne, nem csak nekünk rajongóknak. Gondoljunk csak a Tekkenre. Hány része is van? 5 Ps2. 1 Ps3. 1 Psp. Ennyi részből, és a bennük szereplő történetből, nem hiszem el, hogy csak egy ilyen nagy rakás sz%rt tudtak csinálni ennyi pénzből. Nézzük csak meg a District 9-t. Igaz nem játék adaptáció, de egy olyan rendező csinálta, aki eddig reklámfilmeket forgatott. És nem volt nagy a büdzsé… Alap film lett. Nálam biztos. Nem értem, hogy ilyen forgatókönyvekre, hogy a pi%+ába tudták áldásukat adni az illetékesek… Na mindegy…”

 36. gagyi lesz…

 37. szerintem tekken effectus lesz ebből, nem láttam még normális film adaptációt, aminek az alapja játék lett volna….

 38. Szerintem Gerard Butler lett volna a legjobb választás Drake szerepére!http://chismetime.com/wp-content/uploads/2008/12/gerard-butler-5.jpg

 39. Én még régen Hugh Jackmanről hallottam aztán jött Nathan Fillion. Bírom Wahlberget, gondolom a filmnek semmi köze nem lesz a játékhoz. Csak legyen benne sok-sok látványos akciójelenet, meg Draken-nek legyen jó dumája.

 40. Hát ettől én sem várok sokat. Kb Max Payne szintű lehet, ráadásul még a szívnész is ugyanaz. Kár, pedig ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni pl Spielberg, vagy Peter Jackson rendezésével. No mind1 majd meglátjuk.

 41. Az a baj, hogy a Marky srácnak eddig nem voltak igazán laza karakterei. Ez a szerep kihívás lesz neki, vagy lehetőség a kitörésre abból a skatulyából, amibe bezárták.Én nem írnám le előre emiatt a filmet, egy jó színész tudja hozni ezt a stílust is.Az már gond, hogy valszeg nem játszott a játékkal. Nem kell lekopizni persze egy az egyben a videojátékot, mert nem is lehet, filmként nem biztos, hogy működik. azonban ez az egyetlen hiteles forrás ahonnan a karakter megismerhető. De Niro a Dühöngő bika forgatása alatt iszonyatosan hozzáalakult a szerepéhez, remélem ad majd ötleteket a Marky fiúnak is.

 42. Csodálatos lesz…

 43. Mekkora elcseszett egy film lesz ez. Legalábbis eddig semmi nem utal az ellenkezőjére.

 44. és a legszebb az egészben, hogy ez a fospisztoly marky mark gyerek a max pain forgatassal kapcsolatban kijelentette, hogy rühelli a video jàtékokat, szerinte kàrosak, a gyerekeinek sem enged semmi video game-t.Na ilyen palit kell hivni drake fil föszererpe. Szànalom. Szànalom.Ha ezért nincs metal gear film, mert az is ilyen lenne (snake a gyerekeivel stb) akkor inkàbb ne is legyen soha.

 45. OMG

 46. What the ****????Család????Idiots it’s only about Drake!!!!:)

 47. b*d#s f@sz?rt kell állandóan elbaszni az ilyen filmeket pedig mindből olyan zsírat lehetne csinálni, hogy csak na

 48. lul és minden 20. percnél énekelnek majd egy 3 perces dalt is nem? Meg jó ku…..

 49. Mondjuk engem semmilyen formában nem érdekelt volna, én szarrá untam a két játékot is. Ellenben ölnék egy Killzone filmért. Vagy kettőért.

 50. elég gagyi tervek

 51. Mark Walhberg? Na NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE……Éljen, egy újabb Tekken. Ezt a filmet sem nézem meg. Max Paynet se láttam e miatt a csávó miatt. A Majmok bolygója után elegem lett belőle.

 52. Egy újabb szög a játékból készítet filmek koporsójába… De méééér kell ezt csinálni????? Ha Uncharted filmet az Uncharted rajongóknak csinálják, akkor miért pont rájuk szarnak?? David O. Russell meg kapja be és csináljon akkor egy családi kalandfilmet, az Unchartedet meg hagyja békén. Vagy legalább a ND írná a forgatókönyvet.

 53. Aki ismeri a játékot az úgynézze a filmet, hogy ne hasonlítsa össze a játékkal, így nem lesz annyira illúzió romboló, én már egy játékból készült filmtől nem várok sokat…

  • A residentes filmek jók voltak de egyáltalán nem jött át az az érzés ami a játékokat jellemezte!(pláne ez az új rész, mert valami übergagyi sablonos szarság lett…)A Silent hill film viszont hozta a fílinget rendesen, pláne a film elején!

 54. Van egy olyan érzésem, hogy akár mehetett volna Uwe Boll-nak is, mert sok köze nem lesz az Uncharted-hez.

 55. Vagy Eddie Cibrian? Esetleg ö is passzol a filmhez,Drakere azé ott van Eddie 🙂 Na de hát így választottak 🙂

 56. Szerintem ez a Nathan Fillion gyerek pont nem lett volna jó a szerepre, Mark Walhberg simán jó lesz ide, tökéletes választás…(valakivel el kell adni a filmet az Unchartedet nem ismerőknek is )

 57. Igaz.Marky Mark-al semmi konkrét bajom nincs.De Niro is ott lessz+ Pesci is.Csak nem szeretném ha az überkirály játék után jönne 1 übergagyi film….

 58. A játék sztorija és helyszínei alapján nagyon frankó kis film készülhet!