Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 4: A Thief’s End – PS4 Pro mellett ilyen a kincsvadászat

Az idei év egyik PS4-es remeke még gyönyörűbb a közelgő PS4 Pro konzollal, amit [a https://twitter.com/JuniperMaxRoth]Juniper Roth[/a] Twitter felhasználó demonstrál pár képben és egy videóban. Juniper Roth a megjelenés előtt forgalmazó Walmarttól szerzett gépet, és a PS4 exkluzív [b]Uncharted 4: A Thief’s End[/b] mellett a [a http://playstationcommunity.hu/note/15614]The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition[/a]ről, a [a http://playstationcommunity.hu/note/15616]Titanfall 2[/a]-ről és a [a http://playstationcommunity.hu/note/15617]Call of Duty: Infinite Warfare[/a]-ről is mutatott be részeket.A Naughty Dog konklúziója már kapható PS4-re, a PlayStation 4 Pro pedig november 10-én érkezik.[youtube]xGZIT-B53iY[/youtube] [youtube]A_hh0HJCYLY[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Igazi parasztvakítás, továbbra is ez a véleményem. Nekem ez nem előrelépés h nagyítóval kell keresnem a különbségeket. A vidi az így ebben a formában 0, pont ugyanazt látom , ugyanúgy mint eddig és az egymás mellé tett összehasonlító vidiktől se tettem le a hajam, ott is sasoltam erősen h lássam amit láttatni akarnak. Mindenkinek szíve-joga persze eldönteni h mire költi a pénzét. 4k és HDR itt van, tartani kell a lépést a konzoloknak is… Persze, én elhiszem és megértem h akinek ott csücsül a vadi új 65″” + colos 4k-s, HDR képes tv a nappaliban, az már szeretné kihozni belőle a maxot (függetlenül attól h mennyi pluszt is jelent ez valójában) amit jelenleg konzol fronton a PS4 Proval tehet meg. A többieket akik győzködik magukat h 100k-s Tesco gazdaságos lcd tévéjük mellé megéri most prora vátani, mert az úgy is faszáb, szebb lesz, meg több fps már kevésbé…”

  • Ilyen fos minőségű videók alapján nem is lehet eldönteni a különbségeket.Nem is értem minek kell ilyen gyenge videókat mutogatni. Max a Gamersyde tömörítetlen videóin érdemes hasonlítgatni, ott már látod a különbséget ami gyakran nem is kicsi.

 2. Ezert a jatekert biztosan nem vettem volna prot, sztori 60 fps hol van?Kutya fajat……

 3. szerintem ezen a videón jobban látszik, bitang szép!https://www.youtube.com/watch?v=VLX5ykZUSkM

 4. Szépnek szép, de ez már alap PS4-en is az volt.

 5. Talán azért mert nem 4k-ban nézitek.

  • Igen de azt mondta a sony hogy nem kell a prohoz 4k tv ahhoz hogy lásd a különbséget akkor most mivan!? Azért nem veszek prot hogy élesebb texturák legyenek.

 6. A sima verzióból vághatott volna be valamit összehasonlításképpen, mert ezeken így nem jön le a változás. Majd a Candyland, vagy a DigitalFoundry videóin többet lehet látni.

 7. Lát ezekben a PS4 Pro videókban bárki bármilyen változást az eredetihez képest? Mert én semmit.