Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 4: A Thief’s End – mikrotranzakciós árak

A héten megjelenő, PlayStation 4 exkluzív [B]Uncharted 4: A Thief’s End[/B] akció-kaland game valós pénzzel működő mikrotranzakciókat tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy valutádból ún. “pontokat” vásárolhatsz, melyeket a játékon belül “tuningcuccokra” költhetsz el – mégpedig kozmetikai itemekre. Az árak a következők pl. dollárban:Uncharted 4: A Thief’s End – 10,000 Points – $49.99Uncharted 4: A Thief’s End – 6,500 Points – $34.99Uncharted 4: A Thief’s End – 3,200 Points – $19.99Uncharted 4: A Thief’s End – 500 Points – $4.99Ezeket a pontokat természetesen gyűjtögetni / megnyerni is lehet teljesen ingyen játék közben, a vásárlási opció csak a türelmetlenek kényelmét szolgálja. Olyan fegyvert vagy felszerelést, amivel könnyebbé vagy eredményesebbé válik a multi, nem lehet pontokért venni, ezekért mindenképpen meg kell küzdeni a kaland során és “relics” tárgyakat keresgélni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tudom neked hivatalból dicsérned kell őket :)De mivel szólásszabadság van én nyugodtan megmondhatom a véleményem!Arról nem is beszélve,hogy 19ezret kérnek az uc4-értDe kapsz hozzá egy 200Ft-os kulcstartót :)Én egy rivális konzolüzletben vettem meg a megjelenéskor 16 500Ft-ért.Na akkor ez sem lehúzás ugye?

 2. Nehéz nap után hazaérek, és mi vár itthon, semmi, főleg U4 nem 🙁 🙁 Másnak sem küldte a játékot a konzolok szervize?

  • Most látom délután 5 kor kaptam e-mailt, technikai probléma 🙁 nem akar ideérni vááááá

   • Ne csodálkozz A konzolok szervize egy tetű bolt!

    • Dehogy tetű. Ott bármit le lehet beszélni .

     • Aha persze!Pár éve elküldtem nekik javitásra egy xbox360-at.Kifizettem az oda vissza futárt meg a javitási költséget.Megjött a gép működött kb. 1hétig aztán ismét előjött ugyanez a hiba. Felhivtam őket: persze természetesen megcsinálják garanciában. Vissza futár utána nagy csend.Érdeklődtem 1hét mulva: még nincs kész de rajta vannak.2hét semmi. Kb.:másfél hónap múlva meguntam és keményebben léptem fel ekkor nagy nehezen kinyögte az ürge,hogy hát a gép javithatatlan de amilyen rendesek ők visszafizetik a javitási dijat. Utána megnézettem egy másik szerelővel és mondta,a szakszerűtlen javitás miatt deformálódott az alapplap és a gép tényleg javithatatlan és hogy a konzolok szervize után nem vállal javitást mert kóklerek. Szóval ennyi.Ezek után mond,hogy nem tetű banda!!!

     • “Meghallgatnám azért a másik felet is. Az ilyen “”másik szerelős”” sztorikat már ismerem.”

     • Tudod ha azt mondták volna,hogy bocsi de nem tudjuk megcsinálni vagy mivel használt gép nem tudunk garanciát vállalni a javításra akkor egy szavam se lett volna!De,hogy másfél hónapig sunnyogtak meg hazudoztak az mellett nem lehet szó nélkül elmenni.Ez minden korrektséget nélkülöz!!!

     • Igen arra kiváncsi lennék én is,mert gyakran a mutogatás megy,viszont tudnék olyat mutatni meg mondani is ami kellemetlen lenne a konzolok szervízére nézve,engem pedig kifejezetten kellemetlen helyzetbe hoztak ami még az időmet is rabolja….

     • Azért nem vagyok ennyire naiv! Tudom,hogy a szervizek rábeszélnek egymásra,hogy rontsák egymás üzletét,hogy az övék jobban menjen! Nekem az inkorrekt viselkedésükkel és a hazudozásukkal volt bajom! És erre nincs mentség!!!!

 3. Jó nagy baromság ez, mint a GT6-ban, abban sem ér semmit, mert egyébként is dől a lé.

 4. Én sose veszek digitálisan játékot!Az UC4 16 500 Ft volt!Megjelenéskor vettem meg a dark souls 3-at az meg 15 900 Ft.Ha mondjuk a storban 10ezer lenne akkor lehet azt választanám de az pofátlanság,hogy a digitális játék többe kerül pedig ott nincs előállitási költség(tok,borító,könyv,lemez) meg terjesztési költség sem!!!

 5. Érdekes lenne tudni, vajon hogyan oszlik meg a store letöltés kontra dobozos vásárlók aránya.Mennyire változtak a vásárlói szokások?

 6. Frissen ropogosan most hoztam az uzletbol JEEEEE

 7. Nekem a 10000 pontos koll!

 8. Azért az nyilvánvaló, hogy van egy olyan tendencia a játékiparban, hogy egy-egy játékból többször is profitálni akarnak, ráadásul úgy hogy maga a játék 15-20 óra azt csókolom! Kevés kontent full áron, aztán még külön pénzért adunk valami finomat.Persze senki sem kényszerít, de a pszihológiája mégiscsak az, hogy vedd meg! vedd meg! – különben nincs meg a teljes játékélmény.

 9. Sztem pont emiatt jó most a gyűjtögetés…tegnap megnyitottam pár karaktert, elfogyott, most megyek és gyűjtök még pár relikviát…az eddigi részekben nem éreztem hogy szükséges mindent összeszedni/felkutatni. 😀

  • Ezek a relic pontok nem egyenlőek azzal, amivel a concept artot meg a modelleket nyitjuk meg! Azokat lehet a single player kincseinek felkutatásával megszerezni.A relic pontok csak a multiplayerhez jók, napi challengek, nyert meccsek és az úgynevezett trials mód teljesítése után kapjuk. Ebből lehet random kinézeti tárgyakat vagy random upgradeket tartalmazó ládákat venni. Aki tudatosan meg akar nyitni egy-egy skint, vagy új karaktert, annak kell uncharted pontokat valódi pénzért venni, de ezek tartalma benne van a relic pontokért beváltható ládákban, előbb utóbb onnan is minden megnyitható. Szerintem nagyon FAIR rendszer, valóban semmi előnye nincs annak aki fizet.

 10. Ez az a pont amivel a karaktermodelleket (amik a nézegetőben vannak) és a koncepciós albumokat (is) lehet megnyitni?

 11. Ez fasza. Lelki szemeimmel már látom is ahogyan öt-tíz év múlva Coca-Cola meg Orbit feliratokat kerülgetünk egy dzsungeles vagy ókori romos pályán.Miért nem elég az a húsz-huszonkét ezres, amit kipakolunk a (teljes) játékért!?Milyen sértetten szoktak felszólalni a kalózkódás ellen ( kiadók/fejlesztők), miközben már az az ember érzése, hogy ők a legnagyobb rablók..

  • Mi baj van ezzel? Ha valaki meg akarja venni a pontokat lelke rajta, de meg előnybe sem kerül veled szemben. Ha cicomázni akar korábban nyugodtan fizessen, inkább ebből legyen plusz pénz, mint a játékok árát emeljék.

  • Akkor lenne igazad ha ez is Pay to Win lenne. Most skinekről van szó, ezeknek semmi haszna nincs, ha valaki fizetni akar érte, hát nyugodtan, aki pedig inkább összegyűjti annak meg baromi mind1

 12. jaj ez olyan jó lehet mint a codba

 13. Aham . Tuti nem veszek majd egy pontot sem . 🙂

 14. Kicsit vicces az, hogy a türelmetlenségből lehet kaszálni manapság.