Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 4: A Thief’s End – mi történt eddig” kedvcsináló”

Rövidesen, május 10-én jelenik meg a PlayStation 4 exkluzív [B]Uncharted 4: A Thief’s End[/B]. A modern kalandregénybe illő, szórakoztató és populáris történet eddigi eseményeit az alábbi kedvcsináló foglalja össze.Nézd meg, frissítsd fel emlékeidet![YOUTUBE]-fJkvJN4ezk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Most kicsit gondolkodóba estem, hogy előrendeljem-e.

 2. Tegnap rendeltem elo a diszdobozos kulonkiadast, 100 dollar plusz afa soha nem fizettem ennyit videojatekert :S Mondjuk en Kanadaban vagyok szal reszt tudok vele venni az Uncharted nyeremenyjatekon ^_^

 3. A 4.ik rész MUST HAVE,a gém asszem kifacsarja majd még a sz@rt is a PS4-ből.Nem gyenge amit összehoztak ezzel a résszel megint a pajkos kutyák,na most nyer majd igazi értelmet a játékállomás 4-em.

 4. Könnyen lehet, hogy egy év kihagyás után ezt a trilógiát játszom végig ismét, ha hazamegyek. És nem sokkal utána már egy 4-est is kellene venni.

 5. Bámulatos, hogy hogyan tudott a széria részről részre ilyen léptékben fejlődni úgy, hogy már az első rész is áll-leejtő volt a maga idejében, de még ma sem kell nagyon szégyenkeznie. Ha a negyedik rész is hasonló mértében tud fejlődni akkor már borítékolható a valaha készült legjobb kalandjáték cím. És akkor vegyük hozzá a generációváltás során a fejlesztők rendelkezésére álló 16x-os (asszem) mennyiségű RAM-ot, a sokszoros processzor és kitudja mennyivel jobb gpu teljesítményt. Csak azt nem értem, hogy ha már vagy 2 hete aranylemezen van a játék, miért kellett májusra tolni a megjelenést? Ne legyen konkurenciája a ratchet and clanknak, vagy mi?

  • Állítólag nagyon sok az előrendelés és kell idő a gyártásra.Persze ez lehet kamu…. de ezt majd a day 1 eladásokból fogjuk úgyis megtudni.

 6. Vicces így a 4. rész grafikája után rögtön az elsőé…xD

 7. Még egy hónap…. jajj

 8. Számomra a PS3-as generáció legjobb játéka volt a trilógia. A negyedik résztől sem várok kevesebbet, minthogy az évtized egyik legnagyobb címe legyen.

 9. Jöhetne már!

 10. Ez most jól esett 🙂