Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 4: A Thief’s End – 2016 tavasza

A PlayStation Blog híre szerint 2015 végén nem, csak 2016 tavaszán jelenik meg a PS4 exkluzív [B]Uncharted 4: A Thief’s End[/B] akció-kaland játék. Az extra hónapok lehetőséget adnak a fejlesztőknek arra, hogy Drake új története olyan minőségben jöhessen ki, ahogy azt a cím megérdemli.[YOUTUBE]Ow2cL-pp6p8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyébként én vagyok csak lemaradva, vagy valóban nem is volt hivatalos megjelenési dátum?!

  • Nem volt szerintem se, CSAK szóbeszéd járta, hogy még idén kijön.Ez nem olyan halasztás mint például a Project Cars-nál, ahol már X+1 megjelenési dátum volt.

 2. Én nem bánom, biztos eszméletlen jó lesz.

 3. “Kezd az egész iparág komolytalan lenni.Halasztások, patchek,5-10 évig kamuzásokegy-egy játéknál-/FF14 versus,Last Guardian..stb/Elfogult és szardobáló elkényeztetett buta “”szakírók”” tömkelege.Hacker támadások.Túlárazott softverek.Rebout remake-jének nextgen verziói.A sok jó Indie mellett rengeteg fos.30 fps? 60 fps?1080 p?- 900 p?Önmagukról megfeledkező fuckingoló, visszaüzengető fejlesztők.Szar és lassú PSN.Stb..stb..stb.Nagyon rendet kéne már tenni.Ha az én cégem így működne…..”

  • Mondasz valamit.

  • helyes a lista. legalább a játékok árát letolhatnak olyan 15 pénzre mégis baratibb lenne mint 18-20 rongy… ja meg a tetű lassú letoltessel csinalhatnanak valamit.

   • A játékok ára az eladók hibája, nálunk pl minden ugyan annyi minz PS3-on volt.De USA-ban sem változott.

    • A túlárazás az újrakiadásoknál és az indik-nél jellemző.De a dlc-k is durvák.A store-ról vásárlás esetén pedig kimarad a nagyker és a bolt haszna.Nincs tok, disk,szállítás.Mégis 10%_al drágább,mint a boltokban.

   • Nálam mindig hasít a letöltés. Ez legalább 3-5 mega másodpercenként. Lehet a szolgáltatónál van a hiba, nem a psn szervereivel.

    • “Jó neked. Nekem csak PS4en szar… 500k/sec kb… Mindenhol mashol 14-15 mega/sec… PS4en egyedül alvó módban szed normalisan. Simon Joeblind “”Túlárazott softverek.”” erre reagaltam. Ja mondjuk igazad van !! Amugy meg a masik nevetseges a dollár euro 1az1ben váltása…Bár lassan annyi lesz egy dolcsi, mint egy euro… 😀 Hajra Madzsarok !”

  • Tanulatlan, írástudatlan playerekAkik szar netkapcsolattal és routerrel picsognakHogy rossz a PSNHacsak egy sort leírnakMár nyílik a bicska a zsebembenLehet, hogy vizsga kéneA videojátékozáshoz

   • Nekem jó a netem és semmi bajom a PSN-nel. Max a játékok szervei lehetnek szarok, de azért nem a Sony felel.Én örülök, ha jönnek a feltuningolt PS3-as játékok, sokukkal nem volt lehetőségem, így bepótolhatom.Szerintem azok sírnak, akiknek nincs életük és egész nap a ps 4 előtt ülnek. Azoknak persze, hogy kevés a tartalom. De azoknak a kétszer ennyi játék is kevés lenne.Ha havonta egy játék jönne ki, nekem az is sok lenne… Nincs egyszerűen a munka mellett annyi időm, hogy naponta 5-6 órát játsszak.Ezért nem értem azokat, akik picsognak.Az indie játékok is nagyon jók, főleg ha nincs sok idő a ps4 előtt. Letol az ember velük egy negyed órát és megy tovább. Kikapcsolt addig is.

   • Katonai mérnöki diplomám van. Rakétatechnikából és ballisztikából írtam a szakdolgozatom.A gimiben irodalom faktos voltam.Egy 27 fős cég tulaja vagyok.7 évig sportoltam.Most sem ismersz,de legalább már valamit tudsz rólam.Amúgy a ps3-am,és a tabletem patentosan működik.Tanfolyam neked kellene.illemből…

    • “””Katonai mérnöki diplomám van. Rakétatechnikából és ballisztikából írtam a szakdolgozatom.A gimiben irodalom faktos voltam.Egy 27 fős cég tulaja vagyok.7 évig sportoltam.Amúgy a ps3-am,és a tabletem patentosan működik””Nagyon szép bemutatkozó. Nagy kár, hogy ezekből itt a fórumon semmi sem látszik. Vagy elkoptak az erények, vagy ügyesen leplezed őket.”

     • Én itt a fórumon még soha senkit nem minősítettem a hozzászólók közül. Nem is bántottam meg senkit egyetlen hozzászólása miatt sem.Téged sem foglak.Tetszik amit csináltok.Már 576-os érában is a Martin közbeszól rovat volt a kedvencem.Talán a lelkesedésed és a kiegyensúlyozottságod kopott meg.De ezt én inkább nem ítélném meg.Ami nálam megkopott,az a temperamentumom.10 éve nyakon vágtam volna azt aki nyilvánosan aláz.Remélem,hogy ez a tanulatlan picsogásom nen volt sértő.Ugyanis ez nem állt szándékomban.

   • A szakíróknál egyébként az olyanokra gondoltam,akik a Beyondra vagy az Orderre 30%-ot adnak.

 4. Majd április 4én megjelenik.

 5. This is #4theplayers miatt késik! 😀

 6. Nem dölök a kardonba, de jöhetett volna idén. Az viszont érdekesebb, hogy mit fog a Sony év végére berakni a Halo 5, Forza 6, TR, Fable ellen. E3-on ha nem teszik magukat oda az év végét benézték.

  • Azért én nem vennék mérget azokra a megjelenésekre sem. Szerintem Halo-t elfogják tolni. De a TR sem tuti. Inkább azt mint a Halo-t.A Fable meg F2P.Valami fog jönni szerintem év végén is, E3-on majd jelentenek be valamit. Ha esetleg nem, az sem nagy baj, Sony-nak év elején jöttek exkluzívok, MS-nek év végén.

 7. “Faxa…..:(Hát így nem veszek “”csomagban”” géppel,az idén….:( Marad “”csak”” a gép vásárlás…..”

  • Így én se veszek gépet idén. Amúgy lehet,hogy majd nov. végén bejelentik,hogy 3 műszakban dolgoztak a kutyák,és kijön karácsonyra. Ps4 slim+Uc4 akcióban 250€,hogy a ms-t bassza meg az ideg: )

 8. Kösz Order…öö Orbán !

 9. Nem az a baj, hogy kesik.Az a baj, hogy elore igergetnek datumokat olyanok, akiknek a megjelenesrol lovesuk nincs.Amugy nekem az az erzesem, hogy beleeroltetik a Morpheus tamogatast es ezert csuszik.

 10. Mélyen legbelül számítottam erre.

 11. Semmi gond, megpróbálom higgadtan kezelni. Kapnak időt ők is, meg Square Penixék is, de akkor olyan produktumokat kapjunk, hogy robbanjanak az agyak.

 12. Mond mièrt nem lepödök meg rajta.Ez az egèsz ki…..ott generàciò erröl szòl,felbontàs-fps-csùùùùszààààs ès nagy nagy àtba…..ok.Szomorù mert szerintem a pihenèsröl ès a szòrakozàsròl kellene szòlnia ennek a törtènetnek.Mert minek a dràga hardwer ha jàtèk meg nincs hozzà.Az indi ugyanis ps2-ön is elfutna,legalàbbis a 90%-a.Màr tavaly az ünnepi bevàsàrlò szezonban elkezdödött a hype meg a nagy duma,hogy 2015 a playstation 4 ève lesz.Aztàn hogyan?Ahhoz ugyanis minösègi jàtèkok kellenènek,ès persze exclusive.Na de nem indi exclusive hanem AAA cìmek. Mi lett veled Sony,mi lett veled ND???

  • Nem kötelező megvenni az indie játékokat PS4-re.

   • Lègyszìves mielött hülyesègeket vàlaszolgatsz vissza,olvasd el mègegyszer amit ìrtam.Talàn majd akkor àtjön,mert most kurva nagy fogalom zavarban szenvedsz.De nem baj,kötekedj csak nyugodtan ha örömet okoz.Olyan vagy mint a politikusaink,sosem arròl beszèlnek amit kèrdeznek tölük.

    • Háromszor is átolvastam, (most már te jössz) és továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy van az indie-n túl világ a PS4-en. Nem kötekedés, csak egy tanács.

 13. Fuck…

 14. Ősszel jöhet a Quadrology. 😀

 15. 🙂

 16. Én legszívesebben már holnap játszanék vele… Szóval én egy kicsit azért sajnálom ezt a csúszást, de megértem… Addig mondjuk egy hd collection a trilógiáról jól esne! De asszem így már bilibe lóg a kezem…

 17. Ez van, túlélem, így is jön bőven elég játék idén, mind exkluzív mind multiplatform szinten. Legalább megvehetek valami mást.

 18. szopacs

 19. Fogok este aludni azért!

 20. Reméljük a 1080p / 60fps lesz!

 21. Nextgen the great awaits!

 22. Nem is baj hogy csúszik, mert nagyon sok egyéb jó játék fog megjelenni Decemberben…- Tom Clancy’s The Division – Star Wars Battlefront – Just Cause 3 – Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

 23. jajj ne… na sebaj legalább lesz karácsonykor hal az asztalon és nem kell segíjé menni :))

 24. Kár, de megértem a fejlesztőket, megjelenéskor valami tényleg ütőset akarnak kihozni.

 25. Bakker! Akkor mikor jön a Last of Us folytatása??

 26. + 20000 a zsebben 😛

 27. nah -1 játék idén 😀

 28. Azért az elég kemény, h lassan másfél éve kint van a gép és még egy normális exkluzív cucc nem jött ki.. PS3-ra fosták az első 2 évben az exkluzívokat..

 29. En nem banom, mgs5!

 30. nem baj, ott lesz a metal gear úgy is, azzal elleszek addig 🙂

 31. Fura, h mostanában minden nagyobb játék inkább év elejére csúszik át mintsem a karácsonyi nagy szezonban jelenjen meg. Persze ha ez kell ahhoz, h ne egy bug-os trágyát kapjunk ám legyen én tok várni. 🙂

 32. Idén se lesz ps4-em úgy látom.

 33. Kár, hogy késik.

 34. Na ennyit az idei PS4-emről =D