Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 3: Drake’s Deception – Online Pass

Mint arról már korábban beszámoltunk, több nagy játékgyártó is bevezette, vagy be fogja vezetni az [a http://playstationcommunity.hu/note/4101]Online Pass[/a] rendszert, ami azt jelenti, hogy ha egy szoftvert használtan veszünk és a benne lévő kódot már felhasználták, csak a PSN-en megvásárolt újabb kód segítségével enged minket multizni. Juan Jimenéz, a Sony spanyolországi szoftver menedzsere bejelentette, hogy a Playstation 3 exkluzív [B]Uncharted 3: Drake’s Deception[/B] esetében sem lesz ez másképp. A pass kód ára várhatóan 10 dollárba fog majd kerülni.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Teljesen jogos ez!

 2. Hatalmas megkönnyebbülés tudni hogy fogok tudok multizni a magyar account-omon 🙂

 3. Szerintem ugyanolyan pass rendszer mindkettő. Első alkalommal kell fellépni a játékból Marketbe le kell szedni egy kis file-t. vagy 100kb az egész. Én is para voltam, mert magyar acc-om van, de visszalépve a magyarba ment minden simán. Pedig direkt kerestem egy jó nevet hogy ha nem lehet magyarral multizni akkor azt használom ezentul mindenre. Szerencsére nem volt szükségem ezután rá.

 4. Olyan mint a Homefront. Megveszem, külföldin letöltöm a pár kb-os file-t a kóddal, és nyomatom magyaron a játékot multiban is. Persze míg a Homefrontot eladná az ember, az u3-at nem sokan akarják majd eladni.

  • Ez a kód nem arra van hogy plusz tartalmat nyiss meg hanem ahhoz hogy bármiféle online tevékenységet végezhess a játékkal és az aktiválás account-hoz kötödik nem géphez. Magyarul csak azon az account-on tudsz online játszani amelyiken aktiválod.

   • “Elég érdekes lenne ha a Sony ezt meghúzná, csak azok multizhatnak, akik saját hazájuk store-ját használják a pass aktiválásához?! Az hány ország: kb. 5-6?! Nem tudom, hogy mennyi store “”létezik””, de tökön szúrom magam ha megvesszük fóliásan, aktiváljuk pl a UK store-on, mivel HUN nincs, és erre azt löki a game, a HUN accountom alatt, h ki vagy Te hülye magyar, this feature is not avaible in your region:(“

   • Homefrontban sincs plusz tartalom, csak nélküle nem enged a multi részre. Meg kell adni a kódot.

 5. Egy hasznalt jatekom sincs es az u3 is max 1-2 ev mulva lesz meg ha meglesz szoval engem nem erint :]

 6. Megveszem megjelenés napján. Legfeljebb továbbadom az Online Passt ha nem tudom felhasználni.

 7. Előrendeltem már, szóval nem kell emiatt aggódnom. Ha használtan venném, akkor sem zavarna, mert a szingli benne a lényeg. Viszont nagyon szemét húzásnak tartom a PSN Pass bevezetését.

 8. Nem a kóddal van bajom, hanem a magyar store hiányával

 9. Meg kell venni újonnan ennyi 🙂

 10. A Sony ismét bekaphatja, azt még megértem ha a külsős címeknél nem tud mit tenni de legalább a saját címeivel ne szivatná meg a jó népet ha már b@sznak globális lefedettséget biztosítani a store-hoz. Majd megveszem használtan kód nélkül, úgyis a használt piac ellen találták ki a dolgot, de ha egyszer sehogy nem jutnék multihoz akkor legalább pénzt spórolok.

 11. kiváncsi leszek melyik PSN Store lesz jó mert vissza gondolva az U2 DLC mizériára

 12. Vegulis jo, legalabb lenyomja a hasznalt jatek (elhasznalt koddal) arat.

 13. Mindegy úgyis eredetiben akarom majd beszerezni 😀

 14. Ezzel a használtjátékboltok járnak rosszul. Mert vmennyivel nekik is lejjeb kell menni, ha el akarják újból adni. Igaz lehet, akkor annyival kevesebbért veszik be a játékot, nehogymár csak őket sújtsa ez az Online Pass dolog. 🙂

 15. Nem gond, úgyis egyből megveszem a játékot, mondjuk maga a multi annyira nem is érdekel.

 16. tudsz jatszani lasd pl medal of honor. ott is van pass es sracok is jatszanak vele

 17. Ha angol accounttal Storeon keresztül aktiválom a kódot, akkor utána átjelentkezve a magyar accountba tudok vele multiplayerezni vagy egy adott online accounthoz van kötve?

  • Az Ea ezt úgy oldotta meg h egy angol acchoz hozzá lehetett rendelni jelen esetben egy magyart is.Így lehet az Ea játékokkal magyar acc alatt is multizni.Nekem is magyar az accom amivel már 4éve játszom.Kíváncsi leszek h ezt a jövőben hogyan fogják megoldani.De tartok attól akinek magyar accja van az dobhatja ki a kukába

 18. majd vizsgaidőszak után beszerzem:)újonnan.Nem hiszem hogy használtan tudják olyan árban adni hogy megérje mellé kódot venni.(gondolom eu store-on 10eu lesz a kód)

 19. Előrendelve -ONLINE PASS-al együtt . :]

 20. Nem zavarna a dolog, ha nem lenne multis trófea, így nem szép dolog.

 21. Várható volt.

 22. Remek:D

 23. És Store-t mikor fognak adni az Online Pass mellé? Vagy akkor tegyenek lehetővé Pass nélküli verzió vásárlását 10 euróval olcsóbban.

  • Tundra +1.Ezidáig türelmes és lojális voltam a Sony-val szemben (mellett), de mostanára kezdek a végére érni. A pofátlanságnak is van egy határa. Legalább volna valami hivatalos álláspont, közlemény, ha más nem, arról, hogy sohasem lesz magyar store. Még az is korrektebb lenne.

 24. nem jött be a mp béta úgyhogy nekem nem számít, legalább olcsóbb lesz használtan

 25. “…..Resistance3…..de meg szenvedtem a kóddal,de megérte,az U3-nál már könnyeb lesz,regelek UK-n,és játszom USA-n:)Enter.””Azé van,hogy a szegényembereknek is meglegyen teremtve””””És az egyszerűeknek meg elmagyarázva”””

 26. De ki az a bolond, aki eladja majd?

 27. érkeznek a ps2 gamek psn-re Ring of Red, Odin Sphere, Maximo: Ghosts to Glory, GrimGrimoire, God Hand.

 28. Talán ennél a játéknál számít legkevésbé, ez akkora durranás, hogy mindenki előrendelte már.

 29. Multi nem izgat, csak a singli!

 30. Engem nem zavar ez esetben úgyis elő lesz rendelve.

 31. trófearibancok jól járnak xD