Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 3: Drake’s Deception – Multiplayer Beta

Mint azt bizonyára tudjátok, elkezdődött a Playstation 3 exklúzív [B]Uncharted 3: Drake’s Deception[/B] multijának béta tesztje. Ha még nem tudtad jó, hogy ezt olvasod. Gyorsan töltsd le a bétát és csatlakozz a többiekhez.Ez a nyílt béta teszt viszont kicsit más, mint eddig. Többfajta módot is ki lehet próbálni, de van egyfajta időrendűség, amelyet a készítők felállítottak.A béta teszt tehát június 28-án elkezdődött a PS Plus-os előfizetőknek, de tegnaptól mindenki töltheti! A móka július 14-ig tart.A következő játéktípusok és térképek érhetőek el:Június 28 – július 3.Játéktípus: Team Deathmatch, Plunder, Hardcore, Three Team Deathmatch, Co-op ArenaTérképek: Airstrip, ChateauJúlius 4 – 9.Játéktípus: Team Deathmatch, Free For All, Hardcore, Team Objective, Co-op HunterTérképek: Airstrip, ChateauJúlius 10 – 14.Játéktípus: Team Deathmatch, Plunder, Three Team Deathmatch, Hardcore, Co-op Adventure, Co-op ArenaTérképek: Airstrip, YemenAkik játszanak a bétával, azok jutalmat kapnak majd a teljes játékhoz!Cél 1: Töltsd le a bétát.Jutalom 1: Kapsz egy exklúzív UNCHARTED 3 PSN Beta Tester Avatart!Cél 2: Teljesíts 10 meccset minden Competitive Multiplayer módban.Jutalom 2: Kapsz egy exklúzív Beta Decal Pack 1-et!Cél 3: Teljesíts 5 meccset minden Cooperative Multiplayer módban.Jutalom 3: Kapsz egy exklúzív Beta Decal Pack 2-t!Cél 4: Teljesíts 4 Treasure Set-et.Jutalom 4: Kapsz egy Treasure Hunter’s Starter Pack-ot!Cél 5: Érj el 25-ös szintet a bétában.Jutalom 5: Kapsz egy csinos pénzjutalmat az első nap!A Naughty Dog olyannyira komolyan veszi ezt, hogy már az 1.02-es javításnál járnak a bétában. Többek között:- csökkent a várakozás a Matchmakingnél- javították azt a kellemetlen hibát, hogy sokszor nem lehetett felvenni a tárgyakat- gyakran nem ért véget a játék, mikor az idő lejárt- kijavították a páncélon keresztül okozható sérülést- voltak PS3-ak, amik játék közben egyszer csak újraindultak- bekapcsolták a Facebook funkciót- stb.Részletes lista [A http://www.naughtydog.com/site/post/uncharted_3_beta_102_patch_notes/]itt[/A].[B]*UPDATE*[/B]Az 1.02-es frissítés óta nem igazán talált játékosokat. De máris tölthető az 1.03-as javítás. [S]Reméljük ez megoldja[/S] Ez megoldotta a problémát.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. már 1.04 is van

 2. A FFA kivettek igy hogy teljesittem azt a baromsagot?

 3. Sziasztok,Akinek van kedve multizni vegyen fel.köszönettelpsn id: darkferro

 4. Kipróbáltam. Működött tökéletesen, a játék is jó, csak az volt vicces, hogy mindenki ugyanúgy néz ki…:)

 5. Nagyon komolyan nyomják 🙂

 6. A competitive és co-op jutalmakról lecsúsztam, de a másik 2-re még van esélyem. Bár most a GoW III eléggé lefoglal, szóval nem hinném, hogy azok is meglesznek. Sebaj, ez úgysem változtat a teljes játékon.

 7. “jáááj azért kicsit csunyácska lett szerintem ahhoz képest hogy exklúzív játék és 2011 július-t írunk.( mielőtt betámadtok egy 32″”-os led tv-n toltam)”

 8. Sokat érek a bónuszokkal az UK account-omon =DEttől függetlenül tolom =)

 9. Lol, így olvasva csak nekem kicsit vicces ez az egész? Kapkodnak a srácok? Ha multit akarnak csinálni akkor ott a Crash Team Racing, csak fel kell tupírozni, ez meg maradjon sima offline.

  • Ez egy BETA. Tehát a játék még nincs kész… November 1 még odébb van. Hány gyártót ismersz, aki a játék készítésébe bevonja a játékosokat? Nem károgni kell, hanem elmondani a véleményünket a készítőknek, tesztelni, hogy lássák/lássuk a gyenge pontokat. Mire megjelenik ugyan olyan jó lesz, mint bármelyik másik multis játék. (vagy jobb)

 10. “Kipróbáltam a multit , nekem annyira nem jött át. Grafika semmit nem változott az elődhöz képest csak más a “”színpad””. Csak a single miatt fogom megvenni!”

 11. Majd talán szombaton hozzájutok a bétához ! Ha addigra meg tudom venni a gépet !

 12. Ezek a jutalmak gondolom nem lesznek elérhetőek magyar account-tal… 🙁

 13. 1.03 UPDATE nagyon jo :]Igaz vannak bugok… pl:. megmaradt az, hogy a ladabol a kincset nem lehet kivenni… Glitchek is megvannak koszonik szepen XD Stb.

 14. hnap próba cseresznye:)

 15. A multi érdekel a legeslegkevésbé

 16. A javítás miatt egy kollégával konkrétan 1 óra 25 percet vártunk a lobbyban!Addig beszéltünk egy jót, szóval nem vettük észre, de akkor is durva!

 17. ebbe a játékba nem illik a multi

 18. ah, végre

 19. hogy lehet,hogy én letöltötem és nem kaptam avatart?

 20. A sztori miatt lesz érdemes megvenni, az tuti.

 21. 1.3 CSAK EU! AKI USARÓL VAGY HON KONGIRÓL SZEDTE szopik 🙂 és marad szar (mint nekem) vagy lekell szednie euról is és törölni a régit.

 22. Sokat kell várni mire talál játékosokat,de megéri türelmesnek lenni.Nagyon jó idáig a multi,már nagyon várom a megjelenést.

 23. “Másokkal is előfordult az, hogy a visszaszámláló átváltott “”infinite”” módba, így létrehozva egy véget nem érő meccset ?”

 24. “Ma még nem játszottam vele. De eddig nekem bejött az “”előjáték””!Tetszenek az új játékmódok a coop módban, de a story lesz igazából amiért meg fogom venni!”

 25. Új patch óta nekem sem nagyon talál játékost….

 26. ahogy nézem már jó

 27. Jó lessz ez de még van min javítani.Pld. az ak47-es hangja csak kelepelés,néha a karakter belassul.Amúgy meg nálam egy 10-es még így is.Nagyon szép a grafika élvezet vele játszani.

  • “Csak ugyanazt tudom mondani. Türelem. Már az elején félkészen feldobták a demot, így később nem kell az elejéről kezdeni, vagy ami rosszabb és más cégek üzletpolitikája, “”hagyjuk a fenébe úgy ahogy van. Nincs idő megjavítani. Pénz meg nem áldozunk rá””.Na ezek nem fordulnak majd elő. Tuttti lesz. :)”

 28. Most már nekem sem akar menni…

 29. Erről a cégről csak példát lehet venni! Így kell profin megcsinálni egy játékot!

 30. Kivéve egyszer de az is nem nálam, hanem Redalertnél, a mázlista.

 31. Se csapatban , se ha egyedül próbálkoztunk.

 32. Nálunk nem talált senkit sem.

 33. Nálam megy.

 34. És tudjátok mi a érdekes hogy mindenkinél jól fut csak NÁLAM NEM !!!!!!!!!!!!!!!! Így bosszulják meg hogy nem vettem meg az első 2 részt ?

 35. Ne feledjétek, hogy ez béta. A felmerülő hibákat javítják, hogy a végleges verzióban minél kevesebb legyen majd.

 36. ..ufcurzu

 37. Még anyit fűznék hozzá helyesbítésnek, hogy (állítólag) voltak olyan ps3-ak amik nem reseteltek játék kikapcsnál. xDAmúgy tényleg fos. Egy árva lelket nem talál semilyen mecskeresésnél se, az 1.02 óta. 🙁

 38. Nem talál embereket a frissítés óta, aki teheti, egyenlőre ne frissítsen 1.02-re