Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Uncharted 3: Drake’s Deception – 5 perc gameplay

A Playstation 3 exkluzív [B]Uncharted 3: Drake’s Deception[/B] egyik pályája, mely “Chateau” néven fut, már bemutatkozott egy demo-gameplay videóban, és jó pár screenshot által is, melyeket a Konzol Magazin 4-oldalas, exkluzív előzetesében csekkolhattatok. Most itt van két újabb vidi, melyek valamivel többet villantanak a helyszínből.[YOUTUBE]WZq67-Qqmiw[/YOUTUBE][YOUTUBE]CKbay202IoA[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem ennyi elég volt, nem nézek több gameplayt, mert mire megjelenik nem lesz benne semmi újdonság.

 2. Gyönyörű a grafika. Sajna még csak az 1 demóval toltam, de ezek után beszerzem mind a 3.-at!

 3. Sziasztok midenkinek BUÈK!! Fel szeretnèm hìvni a figyelmeteket az uncharted3 gameplay pixelmentes(nem youtubos)teljesen jò minösègü àll szaggatós videòjára!!! Akit esetleg érdekek annak iràny a gamersyde. Èrdemes megnézni nagyon oda ver!!!

 4. bruuutáááális

 5. killzone 3ról még összesen nincs 5 perc gameplay, hey!

 6. Alig várom hogy meg jelenjen!!!!!!!

 7. Eldöntöttem nem csinálom azt mint a 2. résszel,hiába volt jobb mint az elődje annyi videót néztem róla h mire hozzám jutott alig tartogatott újdonságot.Részemről hírzárlat és első napos vétel lesz.

 8. De sokára jön még.

 9. Hú nagyon várom, engem nem fog igazán zavarni, ha ugyanolyan lesz mint a 2, mert néztem volna még tovább azt a jó kis kalandfilmet :). Azt hiszem ebben továbbnézhetem majd:D.

 10. Nagyon várom :)Nekem mind2 rész baromira tetszett, és ez is jónak tűnik 🙂

 11. ez már cool

 12. Szerintem a fénytechnika sokat fejlődött, de lehet ,hogy csak a videó műve. Tetszik.

 13. Én az első részt egy nyaralás alkalmával pár este alatt toltam végig úgy, hogy akkor játszottam először PS3-mal. És nem győzött meg. Számomra egy viszonylag könnyű lövölde volt, és nem hagyott bennem mély nyomokat. És ez a 3. rész is ilyesminek tűnik. Persze csak szerintem. 🙂

 14. “Uncharted 1: Egy-két részt leszámítva könnyű ügyességi/logikai részek, de abból sok. A harcban zavart hogy terminátorok vagyunk, de legalább többször is nehéz volt. Ha jól emlékszem 4 rész volt ahol vért izzadtam “”crushing”” nehézségen. A végén számomra Tarzan hangulata volt a hajós résznek, ráadásul egyáltalán nem volt igazi finálé. Megugrott a nehézség, de egy cseppet sem volt látványos.Uncharted 2: Kevesebb ügyességi/logikai rész mint az elsőben, továbbá könnyebbek, és a harc mennyiségéhez viszonyítva még kevesebb mint az első részben. Ez engem egyáltalán nem zavart, főként hogy ezeket a részeket csak az első végigjátszásnál élvezem, később már fárasztanak. Nekem bejött a betörős rész. Első alkalommal. Viszont a későbbi végigjátszásoknál már rohadtul untam, szintúgy a vonatbalesetet (mivel 2-szer kell végigtolni). Borneót szerettem. Ami igazán zavart: gyenge mesterséges intelligencia, hamar unalomba fulladó multi és az hogy akkora mészárszéket csaptál szerb szomszédainkból hogy Kratos elbújhat mellette. A végén van is önirónia a ND részéről, amikor közli Lazarevic, hogy: Gyilkosnak tartasz? Hány embert öltél meg? Csak ma! (sic!) Nálam ez a szám olyan 600 volt végigjátszásonként asszem.”

 15. Égő ház az Among Thieves-ben is van. 🙂 Ennyire azért nem ég. Nekem az AT óriási előrelépés, hatalmas fejlődés volt minden téren. És ha még akkori, kb. 2007-es szemmel is nézem az első részt akkor is messze volt egy kiemelkedő alkotástól.

 16. Kiemelkedő széria! Egyik kedvencem, így mindenképpen első hetes vétel lesz.Olvasom, hogy egyeseknek nem tetszik az Uncharted, megértem. Nekem pl. a Final Fantasy, Metal Gear Solid, Little Big Planet játékok nem jönnek be.

 17. Remélem jobb lesz mint a második rész.Nekem az első hangulatosabb volt.

  • Az első rész azért mélyebb hangulatú mert egy jellegzetes szigeten játszódik, ahol egy elveszett kultúra van, amit a Naughty Dog iszonyatosan kidolgozott. Számomra a második rész jobb, de az első rész hangulatát nem tudja überelni.Lehet azért lett ez így, mert a második rész ugye sokkal több helyszínen, országban játszódik. A pályák hangulata itt is megvan,de az elején nem kellett volna a múzeum és Borneo,mert azok levitték a színvonalat keményen.Még szerencse, hogy innen már csak felfelé emelkedett a játék minősége

 18. Már csak 10 hónapot kell aludni!Jóéjszakát! Majd keltsen fel valaki!:D

 19. Az Uncharted 3 meg úgy néz ki (eddig), hogy epic lesz, csak majd az akcióból vegyenek vissza egy kicsit, mert a 2 vége majdnem monoton lett .

 20. Kötelező vétel! Ez a játék felülmúlhatatlan a hangulatában!

 21. Akik itt lent írjátok, hogy dög unalom volt UC2, és nem volt benne logikai rész, biztos jó lemezt raktatok be?

 22. Nagyon jó lesz már várom ) azt nem mondanám h dög unalom volt… mert én uncharted fan vagyok :))

 23. Nagyon jól néz ki, de mivel az eddigi két részt is (számomra) dögunalom volt végigjátszani, ez már biztosan kimarad. Totál úgy voltam vele hogy a franchise hozzátartozik a PS brandhez, kvázi kötelező, meg ultrakomoly audiovizuális bomba, de egészen egyszerűen annyira nem jött be hogy az hihetetlen… (És egyszerűen nem tudom megfogalmazni hogy miért.)

  • Én a GTA IV-nél éreztem ugyanezt . Bár már Nico se jött be, de azért csak elkezdtem. Ugyan nem bántam meg a számonra szintén dögunalmas végigjátszást-amiben 1-2 küldetés, ha lázba tudott hozni-, de ha agyon ütnének nem kezdeném újra vagy platina trófeára.

  • Nem lehet mindenkinek ugyanaz az ízlése…

  • Még hogy dög unalom végigjátszani légyszi ne nevettess…

  • Én is így vagyok vele. Az első rész még tetszett, de a második már nagyon nem adta, az agyatlan lövöldözésből már a közepe fele is elegem volt. A logikai részek hiánya nagyon érződik a játékmeneten.

  • Nekem a második rész kb fél órát ment a gépbe , dög unalom az egész .

   • Az ilyen hozzászólásokon nem nevetek, hanem fetrengve röhögök! GIGALOL!!!!!!:D:D:D:D Codozzá, mert az nem unalmas és színvonalas is….XD Az UC2-re sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmas, sőt néhol túlságosan is pörög.

 24. Nagyon komoly, többek között ezekért a játékokért érdemes Ps3-at is tartani:)

 25. Már nagyon várom erre gyűjteni kell a zsét!

 26. Egyre világosabb a célom jövőre. Megint beszerezni egy ps3-at. Ilyen további kínálat mellett ez nem is kérdés.

 27. tegyenek bele kis ujdonságokat graf renben lesz a multit rázzák gatyába én boldog leszek.fél évig ki se veszem a gépböl.

 28. Király lesz!

 29. Óriási!!

 30. még 10 hónap………..

 31. Zsír!

 32. Látom ebben is majd jó ideig el lehet bolyongani mire rátalál az ember a továbbjutást biztosító,ill.kivezető útra… De jó lesz ez is ,mint a többi!Várom!

 33. kár, hogy egyik rész sincs meg 🙁

 34. Elmentem.

 35. Azta! 😀

 36. Remélem nem lesz még egy betörős rész mint a másodikban ,mert az egyszerűen szánalmas volt. Imádom a második részt,de az A.I már már rettentő rossz volt 😀 Remélem kijavítják

 37. Perfect game:)

 38. unchartedből sosem lesz elégremélem nem hagyják abba

 39. Dzsungeles sokkal szebb volt,de a hangulat meg mindig a regi!

 40. Nem az én világom lesz ez a játék azt már most látom .

 41. Nos minden bizonnyal meg van 2011 èv jàtèka!!! Nagyon vàrom sokàra jön mèg sajnos!!

 42. Már megjelenés napján be kell szerezni ez nem kérdés!

 43. Mond ,hogy: A Mond ,hogy: K Mond ,hogy: A Mond ,hogy: RMond ,hogy: O Mond ,hogy: M

 44. Favorit az inFamous2 mellett! 😀

 45. az exkluzív 4-oldalas Kmagazin egy nagy nudli volt

 46. Ez az 5 perc meggyőzött az első napos vételről, több gameplay videót nem akarok róla látni.

 47. 5-perc öröm 😀

 48. Nagyon adja neki 🙂

 49. Nagyot fog ez ütni. És a célzás is jónak tűnik…