Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Uncharted 2 – újabb három a közepébe

A héten már befutottak az első, nagyon biztató [B]Uncharted 2[/B] [A http://playstationcommunity.hu/note/2113]értékelések[/A], de a sor egyre bővül: most újabb 3 videojátékos média mérte meg maximális pontszámmal a Naughty Dog új kincsvadászos cuccát.[I]- GamesRadar – 10/10- GameBlog.fr – 5/5- OPM US – 10/10[/I]A témába csak ma bekpacsolódó látogatóinknak: az Uncharted 2 egy Playstation 3 exkluzív játékszoftver.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tényleg nagyon kemény lesz.

 2. Néztem videó tesztet és meg is érdemli!

 3. nem rossz

 4. Már ha csak új sztorit kaptunk volna akkor is megérné, az első rész is jó játék volt. De a videók alapján igenis fejlődött az előző részhez képest, szóval nálam kötelező vétel.

 5. bár azt mondhatnám hogy meglepett 🙂

 6. erre csak max pontszámot lehet adni… az EGDE meg majd megdobja egy 7-essel :SS 😛

 7. Über brutál lesz a game ennyi. De az lenne a legjobb, ha már én tesztelhetném magamnak 😀

 8. Ez a game mindenképpen meglesz nekem! Pontosan mikor is jön ki? (Az egy is meg van, az volt életem egyik legjobb, és legszebb játéka)

 9. “””meg kell nézni pár pontozást, el kell olvasni a cikkeket, és kiderül számodra melyik lesz mérvadó””Nem mondod?:D Hisz ezért is írtam, hogy számomra gamespot az. No de mindegy, már így is túl lett spirázva a téma.sodji: a gamespot is amcsi oldal és rengetegen vádolják hazafiassággal, mégis szónélkül 10 pontot adtak az MGS4-re és évjátékának is választották, úgy inkluzíve az összes konzolt nézve.:)”

  • “Én IGN-t írtam, a gamespot-ot meg sem említettem.Nem egy botrány volt már az IGN körül, had ne kelljen magyarázni.Szinte 100%-ra biztos vagyok abban, hogy az Uncharted2 pontozások 99%-ban maximumra jönnek ki. Az IGN, és hasonló “”hazafi”” oldalak lehetnek azok akik kicsivel alatta pontozzák. Nem mintha ez jelenten bármit is, mikor látom, hogy a pufi amerikai szemüveges Colan hizlalt 18éves srác teszteli a játékot, arra sokat nem építek. Sajnálom.Abban is biztos vagyok, ha X360 játék lenne az Uncharted2 millió%, hogy 10pontos cucc lenne az IGN-en.”

   • Sztem a 9.5 az egy kiváló értékelés egy kiváló játéknak, mert az U2 vitán felül az év egyik (ha nem a legjobb) legjobb játéka lesz, de kár ilyenen kiakadni, hogy miért nem 10 pontot adott. Ez már annyira nem jelent semmit. Ráadásul itt az ODST mindjárt, ami az abszolút sztárjáték arrafelé és nem fog 10 pontot adni rá az IGN, meglásd.

    • lehúzzák az ODST-t tutira, jó lesz ha 8-at kap, persze úgy néz ki a dolog hogy teljesen jogosan. egy U2 után minden sz@r lesz egy ideig 😀

    • Szerintem te valamit beneztel. 😀 Pont en irtam lejebb, hogy nincs ok panaszra. 48-as hozzaszolas… Az IGN~rol kizarolag annyit irtam, hogy szereti a X jatekokat tulertekelni. Ennyi

  • Igen, de ebből nem következett, hogy az IGN is mérvadó. 🙂 Hisz a GameSpotnak és neki nincs sok köze egymáshoz, legalábbis ami a pontozást illeti.Én marhára nem is értem az IGN pontozását. A GameSpotét igen, az logikus, még ha nem is értek egyet vele.

 10. Ez azért ps exkluziv, mert Xbox ilyet nem kaphat

 11. Nem kell ennyire lovagolni az IGN tesztjén. Azért a 9.5 pont nem ad okot panaszra. Mondjuk az nyilvánvaló, hogy ha ez egy X360 játék lenne, gond nélkül kapott volna egy erős 10pontot. Mindenki tudja, hogy hazafi oldal az IGN, tehát az Amerikai gyártó konzoljára megjelenő játékok előnyt élveznek. De mondom még egyszer, nincs miért lehurrogni (jelen esetben) az IGN-t. Például, grafikára annyit írtak, hogy a legjobbak közt is a legjobb, 10pont. Ilyen magas értékelést grafikára ritkán adnak!!! Egyértelmű, hogy az Uncharted2 a generáció egyik legjobb játéka lett. Technikailag (hang, grafika) a LEGJOBB! Igaz, nem e két erényektől lesz jó egy játék. (ügye, Killzone2)

  • egyetértünk! UC2 mindent üt!!!! (ütni fog)meg abban is hogy a KZ2 ..hát ….köhömm….

   • “Hagyjuk már ezt, már számtalanszor leírtad hogy neked mennyire nem jött be és nem csak itt…Az egy dolog, hogy van egy ütős szingli része de egy nagyon komoly multit is hozzácsaptak, ez utóbbival szerintem te öt percet sem játszottál és így írsz ilyen butaságokat hogy a “”KZ2 egy techdemó””, aha, nyilván az…”

 12. GamesRadar 10/10IGN 9.5/10

 13. majd én magamnak eldöntöm hogy menyire jó, láttam már csodákat. mondjuk ez az egyetlen ps3 exkluzív ami meg is érdemli a maximális értékelést, az összes többi túl van pontozva.

 14. alap lessz itt is a 10pont 😀

 15. Nagyon jók a visszajelzések tényleg nagyszerű játék lehet, az első részt ismerve a folytatás kihagyhatatlan, számomra kötelező lesz a beszerzése.

 16. Ilyen jó lenne?Már az előző sem volt rossz, de erre végképp nem számítottam h fullos pontszámot kap a játék.

 17. Na ezek már mérvadó pontszámok!

 18. A megjelenésig nyüstölöm a bétát! Hihetetlen, hogy össze lett rakva!

 19. Ez nem is volt kérdés

 20. Nagyon szép pontok. Bár engem, ha külföldi lapról van szó, csak az Edge érdekel. Ők nem 5-10-ig pontoznak egy 10-es skálán.Persze csak az érdekesség kedvéért érdekelnek a pontszámok, mivel ez a játék nálam a Number 1. idén, így ha nullást kap mindenkitől, akkor is első napos vétel.

 21. Az első rész annak idején mennyit kapott, ahhoz képest kell nézni.

 22. Nem rossz.

 23. Én még mindig elfogult vagyok a játékkal. 9-9,5 pontokat vártam ,dehogy dobálják rá a max pontokat ,sőt még azoknál is többet azt nem gondoltam volna. Nagyon nagy dolgok lehetnek a játékban !

 24. A legrosszabb értékelés eddig tényleg csak az IGN 9.5-je volt. Durva.

 25. Maj letöltöm xboxra. 😀

 26. Hát ennyi…. jo lenne több hirt nem adnatok le az Uncharted 2-ről, mert már tolni akarom a gamet, és igy csak elkeseredek, hogy még nem tudok jatszani 😀

 27. na gyerekek ez durván nagy game lessz,az elso rész is az volt.MáR ROHADTUL VáROM A JáTéKOT.BIZTOS MEGLESSZ ha késon is de meglessz.

 28. Nyomom a bétát ezerrel és tényleg ez lesz a legjobb játék!Se bugok, se lagg, semmi hibát nem találok benne!!! Mestermunka!!Minden játékmód élvezetesebb, mint bármelyik más játéknál!!!És a legjobbak: CO-OP ARENA, CO-OP OBJECTIVE! Ezek nagyon jók, tegnap haverokkal már Crushingon próbálkoztunk!! 🙂

 29. A vegen meg GT5 sem fog ilyen jo ertekelest kapni!

  • Na-na-naa! :)Mindenesetre most így hirtelen elkezdett érdekelni ez a játék – eddig az első rész fényében ítéltem meg, ahhoz hasonlítottam, de itt most akkor mégis valami másról van szó, hozzá a multi… ő izé – símaszk kölcsön, valaki?

 30. Az EDGE erre dobni fog majd egy 5 pontot. Semmi újdonság nem tartalmaz, pont olyan mint az előző. Apszolút uncsi karakterek az Indiana Jones koppintás. Ja és az ellenfelek túl inteligensek….. soroljam még ???:-)

 31. ú… de várom már a megjelenést!

 32. IGN kevesebbre értékeli mint GTA IV-et, vicces.

  • Most a GTAIV is valszeg csak max 9 pontot kapna, nem kell a kardodba dőlni még szerintem.Amúgy is ez a pontozásos dolog tök szubjektív.Én mondjuk odaadnám mondjuk 10 emberkének a progit és megnézném hányan viszik végig. A legtöbb progi 2-3 pontot sem érne így el:DDD

  • A GTA4 multiplatform jatek, tehat van xboxra, az IGN Amerikai site, a tobbit rakdt issze…

 33. Na, úgy látszik, a 2. rész le tudja körözni az elsőt. Erre kíváncsi leszek majd saját tapasztalatok alapján is. De az eddigi értékelések és a multi kipróbálása alapján jobb lesz. Talán még úgy is, ha csak a sztori módokat hasonlítjuk össze.

 34. “””A témába csak ma bekpacsolódó látogatóinknak: az Uncharted 2 egy Playstation 3 exkluzív játékszoftver.””A Playstation 3 pedig egy fekete doboz, ami ezen játékszoftverek lejátszására alkalmas.Az exkluzív pedig azt jelenti hogy különlegesen kurvajó… :)”

 35. Itt az első komolyabb értékel és is:IGN: 9.5http://ps3.ign.com/articles/102/1026373p1.html

  • A Gamepotra meg az EDGE-re leszek kiváncsi!Főleg az utóbbira.A Gamespot 9et legalább adni fog.Ez csak tipp persze.

   • Legjobban én is a gamespotra vagyok kíváncsi, de az IGN 9.5-ös pontszáma már mindenképp komolyan vehető. A fenti újságok azért nem a legszínvonalasabbak közé tartoznak, ráadásul egyikük még hivatalos PS magazin is. Az IGN viszont már egy komolyan vehető pontozás, de biztos vagyok benne, hogy ekörül lesz a gamespoté is.( az EDGE-ben viszont én nem bízok, össze-vissza pontoznak.)

  • No lesz egy-két jó ötlet végre ahogy elnézem…

  • Az IGN sem komolyabb, mint bárki más, maximum te gondolod annak, mert nevesebb site. Ők is pontoztak már összevissza.

   • “Jó, azért én jobban hiszek nekik, mint egy francia “”akármilyen”” sitenak, ha nem gond.:) (másrészt, én sem őket tartom a legmérvadóbbnak, de mindenképp jobbnak, mint a fenti oldalak.) Természetesen senki sem tökéletes, de azért az ilyen nagy oldalak tudhatják magukénak a szakma legjobbjait, mert ők megengedhetik ezt maguknak. Egyébként nem értem mi a baj ezzel?”

    • “meg kell nézni pár pontozást, el kell olvasni a cikkeket, és kiderül számodra melyik lesz mérvadóa “”szakma legjobbjai”” is vitatható”

 36. Eddig nálam is fullos a látottak alapján.

 37. Én is akarom már tesztelni…

 38. A Naguhty Dog mindig is a minőségről volt híres, de itt már a trailerek alapján is látszódott, hogy messze többről van szó, mint az első rész esetében és nagyon úgy tűnik, hogy eddigi pályafutásuk legjobbját hozták össze. Nagyon várom.

 39. Ilyenkor piszkosul nem akar telni az idő.Mint ha egy év lenne a megjelenésig esküszöm.Az ilyen pontozás fel ér egy kínzással a rajongóknál.Nagyon jó lesz, de még egy hónapot kell rá várni, hogy mi is átéljük. Kínzás! Beperelem őket. 😀

 40. Sajna az első résszel nem játszottam, de a másodikat már így is nagyon várom. A videók és a pontszámok nagyon megdobták az esélyeit nálam. 😀

 41. Nagyon helyes, az elsőnek szerettem a hangulatát. 🙂

 42. nem lep meg:)KELLKELLKELL