Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Uncharted 2 – több mint 90 perc átvezetővel

A hivatalos PlayStation blogon Evan Wells, a Naughty Dog frontembere tegnap [A http://blog.us.playstation.com/2009/06/30/uncharted-2-live-chat-with-naughty-dog/]élő chat[/A] keretében mesélt arról, hogy az [B] Uncharted 2: Among Thieves[/B] szingli kapmánya jóval hosszabb lesz, mint az előző résznél (bár ott sem volt rövid) – a történetet [U]több mint 90 perc[/U] átvezető mozival fogják illusztrálni. Emellé persze bejön még az egymás elleni és a co-op multi is, szóval igazán korrekt szavatosságú játékra számíthatnak a Playstation 3 tulajdonosok![9278]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A hosszabb szingli jól jön, mert ha valaki mindenféle bonust bevet és csak az időre megy, akkor 4,5 óra alatt biztosan megcsinálja az első részt.

 2. Uncharted 2-őt várom mint az állat. xDAz MGS4-ben szerintem korrekt volt a játékidő, mindenben tökéletes…. 🙂

 3. Vajon a második részben lesz annak jelentősége, hogy Nathan Francis Drake leszármazottja?Egyébként tényleg kalandfilm hangulata van. Már a trailer is teljesen olyan, mint egy jófajta mozifilm előzetese.

 4. Váó, reméljük nem megy a játékélmény rovására 😀

 5. zsír

 6. Várjuk-várjuk!!!

 7. Minekután igencsak kalandfilm hangulata van a játéknak, ez roppant örvendetes. 🙂

 8. na az a jó ha minnél hosszabb a game

 9. Az előzőt 5 nap alatt kivégeztem. Ez nekem most örömhír 😀

 10. Eljon az ido, amikor a filmek fejezetei kozti atvezeto jatek idejet meregetik majd ? 😛

 11. Idei év vége nagyon erős lesz. már most elkezdtem tölteni a malacot.

 12. “””Az MGS4 babérjaira tör a Naughty Dög.””Simán hozza azt a szintet sőt meg merem kockáztatni, hogyodaverős lesz.Az első rész megjelenése előtt teljesen meg voltam bolondulvanem hiába mert éreztem, hogy nagyon nagy játék lesz-lett is!!!A második részből már nem vagyok annyira felkészülve, neminformálódtam nem néztem róla sok videókat képeket azt akarom,hogy majd akkor és ott alapon történjen meg az ismerkedés.csak várok öregesen nyugodtan ahogy az egy bölcs szerzeteshez illik… Sejtem, előre hogy akkor “”szatorim”” leszbe is sz@rok XD”

 13. már nagyon várom. mászt hev!

 14. Remek játék lesz.. hosszabb campaign és multi is.. hmm fincsi 🙂

 15. 90 perc átvezető k!rály

 16. Jó lesz az,csak jöjjön már végre!!!:D

 17. Nagy játék lesz de mikor jelenik meg?

 18. hát az MGS 4-hez azért nem ér fel, de dícséretes, h a grafikai, stb újítások nem mennek a szavatosság és a történet hosszúságának a rovására…. MÁR ALIG VÁROM!!!! 🙂

 19. Basszus, tűkön ülök!!! 😀

 20. MGS4-ben szerintem van az 4-5 óra is.

 21. Az nem annyira sok bar remelem hogy az atvezetoket ki is lehet hagyni mert mar amikor 3-4-re is vegig kell nezni akkor mar unod!

 22. Nagyon várom! Jelenleg az első rész tolom!

 23. Akkor itt lesz komoly történetvezetés is! :-)Várom majd a véleményeket, ha egy részen kinyiffan Nate, s korábbi helyről kell kezdeni újra a kalandot, s egy 4 perces videót kellene megnézni minden meghalás alkalmával! 😀

 24. Jó lesz ez, tartalmas, de csak a történeti vonal érdekel, a többi játékmód hidegen hagy.

 25. “Nem szeretem a sok videót, de ha megvan rá a lehetőség hogy “”elnyomjam”” akkor felőlem lehet ennek a duplája is :)”

  • Alapból én sem szeretem ha sok a videó és én is általában elnyomom, ha unalmas. De az Unchartednél sosem nyomtam el.

   • Amikor már ötödszörre játszottam akkor elnyomtam :PEgyébként az Unchartedben kifejezetten fain és tartalmas szinte mindegyik videó, és ami jó hogy nem éreztem őket hosszúnak. 🙂 Főleg akkor amikor elnyomtam xD

 26. Én örülök, h hosszú átvezető videók lesznek. MGS4-nél is szerettem őket.

 27. csak jöjjön már

 28. Ha a 90 perc mellett játszani is fogunk (nem úgy, mint az MGS4-nél), akkor nem fogok csúnyán nézni.

 29. Piszkosul várom már!

 30. Örülök . Csak lenne már a gépben a game . Tuti előrendelem . Mondta már itt valaki és igazat is adok neki , hogy ez lesz az ÉV LEGJOBB JÁTÉKA , géptől függetlenül . Várom szeretettel ! 🙂

 31. Első napos gém !!!!!

 32. Ugye Te fogod tesztelni Martin?:))

 33. Huh jó lesz ez! De mi a f*asz értelme van a filmnek nem tom

  • “Hogy ne kapj agyhúgykövet a 20 órás folyamatos akciótól, amit a sok “”ínyenc”” együlő helyében, 7 óra alatt le szokott zavarni.”

  • “Ez egyfajta garancia arra, hogy van a játéknak sztorija. (és ezek szerint nem is akármilyen) Nem csak egy szimpla “”gyilkolós”” játék.”

 34. Nagyon várom már.Mint a ma esti DT koncertet.

 35. Azt lehet tudni h az első részben kb hány perc átvezető volt?

 36. Remélem akkor ebben a részben, már megválaszolják azt a kérdést, ami minden Uncharted fanatikus fejében felötlött az első rész közben: Mitől lett Nate háta mágneses!:DOK, komolyan: Remélem tényleg nem ezzel akarják kitolni a játékidőt, bár ezt nem is hiszem az ND-ről, az nem az ő műfajuk. Szóval ez pozitív dolog, mondjon bárki bármit. Lehet, hogy kap egy mélyebb sztorit (bár az első epizódban komáltam, hogy ilyen kis könnyed az egész)?

 37. várom már. a haveroknak az E3 as trailert mutogatom. én sem tudok kitérni belőle!

 38. Imádom a videókatBlu-ray tehát ráfér

 39. Én szerintem nem a videókkal kellene kitolni a játékok időtartamát. Én nem nagyon szeretem a videókat. Valami kis összekötő jól jön amíg tölt, de semmi több.

 40. de mikorrrrrr már?? :(ezt a csigázást ami ezzel a gaméval megy…..tiszta lik az oldalam…

 41. Az első részben elég hangulatosak az átvezetők szóval én örülök neki. Remélem azért a 2-ban is meg lehet állítani, mert rendszerint akkor csörög a telefon vagy csenget valaki amikor olyan átvezetőt nézek amit nem lehet megállítani csak elnyomni és szerettem az első részben, hogy ott ez jól meg volt csinálva.

 42. Az MGS4-ben jó, ha 90 perc játék volt, nem átvezető…Oké kell az is, ha ki akarjuk kerekíteni a sztorit, filmszerű hatást akarunk, de azért kár volt a ló túloldalára átesni. Remélem ebben azért nem lesz annyira érezhető túltengés, meglehetősen csípem az első részt. Végülis mindegy milyen lesz, úgyis megveszem és van ahol csak az számít…

  • “””Az MGS4-ben jó, ha 90 perc játék volt, nem átvezető…”” “”Oké kell az is, ha ki akarjuk kerekíteni a sztorit, filmszerű hatást akarunk, de azért kár volt a ló túloldalára átesni.”” -ezzel 100%-ig egyetértek bár aki teljesen bele van b*zulva az MGS-be annak ennyi is elég…”

 43. Ennek abszolút örülök. Mostanság egyébként is egyre jobban lerövidülnek és eltűnnek az átvezetők. Egy jó storyhoz pedig kellenek. Én ezt örömmel hallom.

 44. Hát akkor nem lesz egy rövid játék.

 45. :OAz igen….

 46. Éljen!

 47. Hát ha olyan lesz mint az MGS akkor nem örülök.Amiatt adtam el az mgs-t mert sok volt benne az olyan videó amikor 20 percen át csak beszélgetés ment és abból természetesen egy szót se értettem!Nem tudom miért olyan megerőltető a játékfejlesztőknek magyar feliratot készíteni.

 48. Azért az MGS től messze van e téren, azt a részt nem értettem, hogy az első nem volt rövid pont hogy egyetlen negatívuma a szánalmasan rövid játékidő, közepes szinten egy délután és annyi. Szerintem az MGS4 átvezetői azoknak unalmasak akik nem látták az előzményeket, vagy nem tudnak angolul, úgy érthető.

 49. Jól hangzik, lehet ez csak az én hülyeségem, de szeretem, mikor telipakolják a játékot videókkal. Főleg, ha olyan minőségről beszélünk, mint az Uncharted esetében. Ha már szóba került az MGS4, ott megközelítőleg hány perc videó kapott helyet? Mert csak a végén majdnem másfél órás az ending.

  • “Nem, ez nem csak a te “”hülyeséged””, én is imádom ha egy játék tele van jó átvezetőkkel.:) Nekem az hozzátartozik ahhoz, hogy igényesen tálaljanak egy történetet.”

 50. Ha az átvezetők nem lesznek unalmasak, fölöslegesen elnyújtottak és semmitmondóak, akkor nincs gond. Az első részt nemrég kezdtem el végignyomni, ott okésak.

  • Igazad van, ha nem lesznek unalmasak nincs vele gond. Az MGSnél is panaszkodtak, hogy voltak hosszú és unalmas átvezetők is

   • Ja, azok panaszkodtak, akiknek fogalmuk nincs, mi az az MGS. Nekik való a Prototype.

   • Na azoktól a panaszoktól rosszul voltam. Egy MGS-be kötelezőszerűen kellenek a hosszú átvezetők. Ahhoz a történethez szükség van erre és nem mellesleg Kojima mindig baromi jó átvezetőket készít, amiket élvezet nézni. Abszolút igaza van Martinnak, aki nyavalygott össze-vissza, a játsszon csak a Protoypeal és társaival, annak nem való az MGS.Az Uncahrtedhez visszatérve: Erősen évjátéka gyanús a cucc.(úgy inkluzíve, az összes platformon.)

   • hát elég sokk volt benne az biztos,) de többiben is , kb mindenhol volt videó…végénél azon gondolkodtam ,hogy filmet nézek vagy játszok ,nem mindegy…

  • “No ,mi a fene?Vettél ps3-at?Egyébként kicsit gondolkodjatok már el,90 perc az nem is olyan sok.Ha azt vesszük egy átlag film 90 perces,szóval egy komplett Uncharted “”mozi”” + a játék ,ez elég jól hangzik szerintem.A játékok lassan tényleg lenyomják a mozit…”