Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Uncharted 2 – PSC trófeák!

Azt már tudjátok, hogy mikor, hol és hogyan kerül megrendezésre az első Uncharted 2 PSC bajnokság. Mint azt említettem nem tét nélkül zajlanak majd a harcok. PSC kreditpontokat és PSC trófeákat szerezhettek majd!A bajnokság(ok) során szerezhető 1 platina, 4 arany, 6 ezüst és 10 bronz trófea.[B]Uncharted 2: Among Thieves PSC trófeák[/B][U][B]Platinum Trophy[/B][/U][B]Yamantaka szobor[/B]Az összes trófeát megszerezted.[U][B]Gold Trophies[/B][/U][B]Phurba tőr[/B]A csapatod nyert egy bajnokságot.[B]Arany AK47[/B]Neked volt a legjobb a K/D (kill/death) arányod a bajnokság alatt.[B]Kincsesláda[/B]Te voltál a Bajnokság legeredményesebb kincshordója. (Plunder)[B]Sir Francis Drake földgömbje[/B]Te voltál a Bajnokság legeredményesebb területfoglalója. (Chain Reaction)[U][B]Silver Trophies[/B][/U][B]Türkiz ötköves gyűrű[/B]Nem haltál meg egy Elimination meccsen.[B]Bronz Garuda szobor[/B]Csapatod nyert tíz meccset. (bármelyik játékmód)[B]Vörösréz mantra kulacs[/B]Csapatodban első voltál tízszer. (bármelyik játékmód)[B]Bronz Ganesh szobor[/B]A bajnokságban a legtöbbet te asszisztáltál. (bármelyik játékmód)[B]Sir Francis Drake iránytűje[/B]A bajnokságban a csapatod foglalt legtöbbször területet. (Chain Reaction)[B]Tibeti rituális penge[/B]Megöltél összesen 300 ellenfelet. (bármelyik játékmód)[U][B]Bronze Trophies[/U][/B][B]1. küldetés[/B]Részt vettél 1 Uncharted 2 PSC bajnokságon.[B]2. küldetés[/B]Részt vettél 2 Uncharted 2 PSC bajnokságon.[B]3. küldetés[/B]Részt vettél 3 Uncharted 2 PSC bajnokságon.[B]4. küldetés[/B]Részt vettél 4 Uncharted 2 PSC bajnokságon.[B]Bronz Buddha szobor[/B]Csapatod nyert egy meccset. (bármelyik játékmód)[B]Drágaköves amulett[/B]Csapatodban első voltál egyszer. (bármelyik játékmód)[B]Arany Beretta[/B]Neked volt a legjobb a K/D (kill/death) arányod egy meccs alatt. (bármelyik játékmód)[B]Tibeti kés[/B]Megöltél összesen 20 ellenfelet. (bármelyik játékmód)[B]Tibeti rózsafűzér[/B]Egy meccsen a legtöbbet te asszisztáltál. (bármelyik játékmód)[B]Jutalmad a kincsből[/B]Egy meccsen te vitted be legtöbbször a kincset. (Plunder)A szerzett trófeák a profilotokban fognak megjelenni. A kreditek a szerzett trófeák számától, típusától függyően összeadódnak és jóváírásra kerülnek.[I]Ezek egyelőre tervezett trófeák, a PSC a változtatás jogát fenntartja.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. lolnekem egy bronz trofi az tui xD

 2. Néhány bronz biztosan meglesz. De az aranyak mindenképpen felejtősek, a M$ tűnik nagyon erős csapatnak. A szintjük is nagyon magas.

 3. Zsír!Majd bele nézek azért, hogy ne legyek olyan béna. Gondolok itt arra h tuti körbe lőnék mindenkit, hisz megjelenéskor vittem végig csak egyszerés multiztam vele 5 órát kb.

 4. Na vmelyik csapatnak van kedve játsznai egyet US ellen igaz lehet páran nem lesznek de midnegy

 5. Ja persze XD de hülyevokxD elefejetetem,h lefotozzuk xD Fasza kiváncsi vok ,h kinek hány trophyja lesz 🙂

 6. Vagy a kill/deathot,h honnan fogod tudni ezt én nem vágom xD

 7. És izé ezeket honna fogod tudni agen,t hkinek volt pl 20 killje? Ezt nekünk kell számolni azt bemondjuk v mi?

  • A mecs végeredményt el kell küldeni Agent-nek (lefotózzuk azt elküldjük), ott le van írva ki hányszor ölt/halt az adott mecs alatt. Ö ezek alapján fogja vezetni az eredményeket.

 8. Na ez egy jó leosztás!! Várom már nagyon 😛

 9. a részvételes trófeák meglesznek oszt kész :Dmultkori közös játék után nekem elérhetetlennek tűnik a többi 😀

  • Gyakorolj addig sokat. Első nekifutásra nekem is csak annyi, de megkaparintható egy első hely csapaton belül, vagy egy legtöbb kincsbevitel, vagy egy legtöbb területfoglalás. Ez utóbbihoz csak taktika kell, akár kevés öléssel is meglehet. 🙂

 10. Agent, kérlek készíts magyar megnevezéseket is a trofikhoz, aztán majd eldöntjük melyik lesz.

 11. Lehet nem ide tartozik de pont ebben a pillanatban ment le egy UC2/ps3 reklám az axn-en. xD

 12. Húúúúúúú ez iszonyat jól hangzik!! Már alig várom!!

 13. nagyon jól megszervezett kis bajnokság lesz ez tisztelet a szervezőnek nem kis munka van már most is ebben. Én majd szó szerint a háttérből szurkolok (na ugyan melyik csapatnak :$) 🙂

 14. Le az összes kalappal!

 15. Baromi jó,de mindezt hogy fogod leellenőrizni?

  • A meccs végén a hostnak kell egy képet csinálni a végeredményről. Ezt gondolom el kell küldeni Agentnek.

   • Ja vágom.

   • Igy igaz. Minden meccsnek az eredményét el kell küldeniük a csapatkapitányoknak nekem. Ha ez nincs meg, olyan mintha a meccs meg sem történt volna.Ezeket a trófeákat úgy állítottam össze, hogy ezekből a végeredményekből mind-mind számolhatóak.

 16. Le a kalappal Agent, nagyon tutik a trófeák amiket kitaláltál. Engem speciel nem zavar, hogy angol a trófea neve mert van alatta magyar leírás plusz a Zen Pinball verseny trrófeái is angolul vannak megnevezve.

 17. “Az eredeti elképzelésem a trofiknál az volt, amit a játékok trofijainál is szeretnék látni:trófeák legyenek, ne címek.Szerintem ötletesen át lehetne ezeket írni és akkor képet is könnyebb csinálni hozzájuk, kenchinek sem kell annyit agyalni, hanem kikereshet a netről nepáli kegytárgyakat, stb-t, és ad rájuk valami “”nextgen filtert””.Példák:Részvételért (bronz trófeák) egyszerű dolgokat, szuveníreket kell adni.Üdvözlet Tibetből! (Képeslap)Imazászló (amivel tele volt a játék)Nepáli rúpiahttp://www.artparadise.org/PRODUCTS/COINS%20&%20NOTES/IMAGES/NEPAL/c04%20s1%20P6.jpgSzelleműző álarchttp://image.dhgate.com/upload/20093/37/ff8080811b5677ca011b587565ca4322/productimg1238025661879.jpgstb.Az archeologist lehetne inkább valami hátizsák vagy tarisznya, ami a kincs cipeléséhez jó.Az invulnerable killer (jézusom) legyen inkább valamilyen védő talizmán,A területfoglaláshoz valami térképszerűség.Nathan Drake helyett pedig Sir Francis Drake gyűrűje (amit Nate a nyakában hord).Ezek csak hirtelen bevillanó ötletek, persze.Hétvégén (péntek estétől úgy keddig délig) vidéken és netközelben leszek.Felmegyek én is multizni és kitapasztalni a játékot.Illetve ha nem gond, akkor megcsinálom a trófeákat magyarul.”

  • Jó elképzelés, nekem tetszik!

  • Először is Kenchi javasolta, hogy a trófeák címe angolul legyen.Másodszor, lesz minden trófeához kis ikon, mint minden trófea esetén, de ezek még nem készültek el.A trófeák szeretném, ha megmaradnának így, nem keveset foglalkoztam velük. Ha magyar címet akartok, azt is majd én megcsinálom, mert én tudom mit szerettem volna velük mondani.De ettől függetlenül minden építő jellegű kritikát és segítséget, tanácsot szívesen fogadok.

  • Amúgy az ötletek szuperek, amiket mondtál. :)Én is ilyenekben gondolkoztam (ikonok a trofikhoz). Néztem a Zen Pinballos trofikat és ahhoz stílusban illőt akarok, hogy egységes legyen itt minden PSC trófea. (ezért sem értem mi a baj az angol címmel).

 18. páva a pálya kár h a gépem nyaralni van az unch2 meg emiatt paused:/am nem vágom ezt a psc trophy systemet van erről vmi leírás

 19. Igy angolul is nagyon szellemesek. 🙂

 20. Szerintem is poénosabbak lennének magyarul.

 21. Jó trófeák csak az baj, hogy én nem indulok a bajnokságon. Tényleg lehetne magyar trófea neveket hasznalni.

 22. tényleg nem bántásból meg tök jó minden és hajrá és stb, különben sem érint, de mégis.miért kell mindennek angolul zajlania? simán lehetne ezeknek magyar nevet adni egy magyar oldalon. néztem kenchi blogját ahol teaseli azt a facebookos nemtudommit, ott is angolul megy, hogy psc regisztráció szükséges. ha egy magyar oldalra szóló reg kell akkor mi a töknek angolul írni ezeket.na mindegy, tényleg nem bántás, szeretet és béke mindenki lelkébe.

   • “Nem erről van szó. Nagyjából tudok angolul, mégis szívesebben olvasom a hazám nyelvén íródott szövegeket. Szép nyelv ez, sokkal jobb, mint az angol.Ezek a dolgok olyanok, mint a Mini-max Super Shop – valahogy úgy érzik, hogy “”menőbb”” mint a “”Kati néni boltja””. Ha angol nyelvterületen is futnának ezek a dolgok, aszondom jó’ van!”

    • Tudom, fogtam én is a lényeget, csak poénból írtam. Engem is idegesít az idegen nyelvek túlzott használata, főleg az angol. Sokszor tök feleslegesen alkalmazunk idegen kifejezéseket.

 23. Jó ötlet.

 24. jó ötlet ez a trófea rendszer

 25. Jópofák, tetszenek. 🙂 Jó lenne nevezni, de nem lesz netem. :((((