Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Uncharted 2 – nagyfelbontásban

Megrázóan komoly grafikai fejlődést mutató ingame képek, és gyönyörű látványtervek érkeztek az Uncharted 2-ből: ha ezek nem győznek meg, akkor semmi!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát én most nagyon szeretnék egy ilyet 😀

 2. hú bzmeg hát ez már nem egyszerű

 3. BRUTÁLIS!!!

 4. Ez ingame?

 5. OdaBasz!

 6. “Valóban gyönyörű, de remélem a kiadáskor is ilyen szép lesz 🙂 sok játéknál kellet csalódnunk, hogy videóba eszméletlen szép de a kiadáskor lehúzzák egy kicsit a grafikát( Far Cry2) valóban szép de az előzetes videókhoz képest “”ronda””.”

 7. Az Uncharted 2 + RE 5 + Gow3 szentháromság alázni fog ! (na meg KZ2, el ne felejtsem) Hjaj, lassan múlik az idő!

 8. nagyon baba(:

 9. Gyönyörű a game.Szerintem még ez a progi sem használja 100%-ig ki a PS3 tudását,tud valamit az a sejt.Számomra nem kétség, a legjobb konzol a ps3.

 10. 2009 egyik Legszebb Játéka.Nincs mese.

 11. Komoly képek!Remélem igaziak!

 12. Láttátok, milyen jó a s*gge továbbra is? :DD*homlokot törölget kendővel*

 13. Nagyon szepe es hangulatos jteknak nezunk elebe. a 2009 es ev csupa jovla kecsektet. 🙂

 14. jóóóók

 15. Szerintem a srácok magukból hozzák ki a 100%-ot, de ez nekünk bőven elég lesz, és a gép erejéből is hagynak valamicskét.

 16. Drake is olyan lesz mint a 007-es: minden részben más nővel mutatkozik. 🙂

 17. Nagyon durván néz ki! Első részt is többször vittem végig a látvány és hangulat miatt! Ezzel a résszel sem teszek kivételt! 🙂

 18. “ez aztán odabsz…. :-Oaz első rész is “”rövid”” azt hittem majd eladom, de nem….tipikusan az a játék amit easy-től kezdek el játszani újra s újra s újra végig….. és ki nen szrja le van e multi meg onlány :-)Martin kéne egy azonnali kérdések topic…van egy pár fekete-doboz kérdésem:Hungarian store/home?AfrikaUncharted2 időpontok??! :-)jah, s nem utolsó sorban valami nyomatott változat ebből itt? :-)”

 19. Igen pontosan erre celoztam az utokozmetikazasra, mert Resi 5 kepeknel is vmi kicsit furi benne, mint itt! 🙂 Szep , de mintha radolgoztak volna!

 20. must have

 21. Ezek biztos,h ingame kepek?

 22. A látvány az olyan amilyet vártam, remélem a story, és a hangulat is hasonlóan lehengerlő lesz ismét. 🙂

 23. Ááááá brutális! Ez hihetetlen.

 24. azta betyár durva mindenit! AZTA BETYÁR DURVA MINDENIT!!! :OO

 25. Ezt nagyon fogom szeretni, valami azt súgja 🙂

 26. Várjuk nagyon!!!!

 27. De szép!Remélem még 2009-ben kijön…

 28. Az összhatás nagyon komoly, de Drake legalább átöltözhetett volna. 🙂 Az új bige már most szimpatikusabb, mint a régi.

 29. Általában nem szoktam hozzászólni a témákhoz, de most muszály.Megérkezett a nextgen game 😀 Eszméletlen.

  • “Ez még nem érkezett meg, kicsit várni kell még rá, de nem baj mert februárban tényleg itt a “”nextgen game”” 😛 :)”

  • Kemény dió lehet a PS3 minőségi programozása, de csak feltörik végre.

   • Anno a ps2 programozás is kemény dio volt de lásd Godofwar 2 a generácio végére milyen győnyőren nézet ki. el se tudom képzeni majd a ps3 játékokat 2-3 év mulva :O

   • Akik akartak, azok az első címekben is megmutatták.

    • Ez azért nem csak akarás kérdése, te is tudod. A tapasztalat folyamatosan jön minden újabb fejlesztéssel, plusz a csapatok cserélgetik is az információkat.Persze aki nem akar jót csinálni, az sz*rt fog 5 év múlva is.

     • M.A.G. lesz egy szép példány a 256os multijával. Ha reccenés nélkül fog futni, akkor referencia anyag lesz.

     • Ahh felejtsd el. A Sony-nál eddig egy 4 fős csapat dolgozott az egész online rendszeren (globálisan), viszont az elbocsájtásoknak köszönhetően már csak egy ember fogja az PSOnline+Home dolgokat karbantartani és fejleszteni.:))

     • “Bocsánat… nem fejleszteni, hanem “”fejleszteni””.”

     • “Szép “”csapat””! Legalább nem lesznek félreértések a további teendőkről. x)”

     • Hát ez teljesen igaz. Egyébként azt pletykálják, hogy a PS3 utódjában már alapból benne lesz az ingame chat funkció (barátokkal), ÉS egy rendesen működő online rendszert is összehoznak addigra (igaz, hogy csak 4 player részére, de lesz). Viszont ez csak pletyka, szerintem esélytelen a dolog.

 30. Na de drake! borotválni luxus? :DAmugy nekem nagyon tetszik kár hogy nem láthatunk Gameplayt 🙁

 31. 5 milla géppel van több X360, ez kb az 1év elöny miatt….. A PS3 viszont éveket fog verni az X-re…..

  • Ház ez sajnom nem valószínű. Egyenlőre a Sony az elsőből utolsó lett…

   • Elsősorban a lentebb leírtak miatt. Ha BD Drive és olcsóbb induló árral jött volna ki, bizonyára az első lenne. Nem kell TruHD, 7.1, SACD, BluRay, magas színvonalú kép és hang minőség. Egyszerű kínai piaci minőség is elég. Nem számít a 3led, a csörgő zörgő daráló, a gyenge hang és képminőség, a lényeg, hogy lehessen játszani és legyen bőven játékválaszték. Ennyi a történet

  • 7milla az az 5.

 32. Ez most India, vagy Dél Amerika?

 33. A következő nintendó gépnek is be kell már válalni a HD világott.

 34. Ez a csaje nekem jobban teccik mint a szöszke 🙂

 35. X360-on is ilyen szép lesz? 8D

 36. K*rvára tetszik ez a grafikai stílus, gyönyörű a játék és NAGYON látszik rajta, hogy ez exkluzív cím.

  • Ez így van.Vajon Naughtiék miért nem panaszkodnak annyit mint más multiplatformos csapatok a gép programozhatóságáról? o.O

   • Igen ők nem sírnak hanem olyat ütnek össze hogy ez most télleg hűha…és természetesen ehhez a látványhoz jön a stabil 30 frame/sec érték, mint az első résznél o.O

   • Mert csak PS3-ra fejlesztenek (belsős studió révén). Foggalmuk sincs mennyivel könnyebb boxra fejleszteni.:-)

 37. K*rvagyönyörűek a képek, mást nem lehet mondani. A havas táj is nagyon jól mutat.

 38. “Engem tegnap hajnalban 2 meglepi is ért, miközben néztem spikeot..illetve 3. :)Az egyik az Joe Black marháskodása volt a műsor alatt.A másik az a hézagos fogú 50 fillér megjelenése. lol aszittem beszarok a röhögéstöl.A harmadik, hogy már hajnali 5 volt, (műsor vége) és Gow 3 ból egy másodpercet nem láttam. hehe Képzelhetitek az arcomat mikor kiüllt rá a pánik, pont azt nem láttam amiért fennmaradtam egész este. Valószínűleg az történhetett, hogy bebóbiskoltam a monitor előtt vagy pont akkor streamelte az élő adást és szépen átugrotta azt a 20-25 mp-et. :)Aztán a 4-ik meglepi akkor ért mikor délután megláttam ezt a nyúlfarknyi teasert. Ha Jeffy tényleg leakart vna nyűgözni mindenkit, akkor én a helyében valami ilyet nyestem volna be: A többszázméter magas Titánok éppen életre halálra menő harcot vívnak az istenekkel, óriási terepen. Miközben Kratos a lábuk között szaladgál. Persze mindezt ingémbe, MGS4-et verő graffal. :)Mer ez így nemnagyon támassza alá a legutóbbi ,,a gears2 egy fos ehhez képest, gyerekek ez mindent üt, meseszép”” nyilatkozatát.Remélem azért mire kijön tényleg hozza a papírformát mint a KZ2, MGS4, UD és a többi kizárólagos cím. Már megszoktam ettől a csapattól a minőséget nagyon.”

 39. “””2009 a PS3 éve?… Háááát ezek után talán… “”Tudod mi a poén? Hogy lassan mikor ezt már senki nem meri leírni, akkor egyre jobban úgy nézki, hogy tényleg.:)”

  • Engem nem érdekel kövezzetek meg, leírom amit gondolok, a kurva életbe is 2009 a PS3 éve lesz! 😀

   • Miért 2008 nem az volt? o.O Úszok a jobbnál jobb kizárólagos játékokban. Nemtom, de én abszolút nem unatkoztam. 🙂 Fallout3-at lekellett mondani mert már nincs zsé, de kíváncsi lettem még a POP-ra is.

  • – White Knight- Killzone 2- Uncharted 2- Gran Turismo… talán GoW3, FFXIII (tudom a teljes az multi.. a Versus meg talán később jön, de ki tudja)Ha ezekért nem akarnak már gépet venni az emberek, akkor már semmiért. Mondhatni majdnem minden játéktípusba

   • A GoW3-ra én mindent nagyon belenyomnék mert azt még bele kéne csusszantani a 09-es évbe, és ezen még bőven van mit csiszolni…

   • Még ott van a Heavy Rain is. Egyébként valóigaz, ha 2009 nem lesz a sony éve, akkor semmi. Viszont egy nagyon érdekes gondolat, amit nemrég olvastam: A lényeg, hogy az MS az árcsökkentés óta csúnyán ráver a ps3 eladásokra. VISZONT!!! Ők lassan elérik azt az árat(talán még egy árcsökkentés benne van), amiután már csak jó csomagokat lehet kaidni, de tovább nem lehet vinni lefelé a gép árát. A sony viszont ilyen drágán is eladott már 17 millió gépet. Senki sem tudhatja, hogy mi lesz akkor, ha ők is lemennek 400 dolcsi alá. (az igazán nagy vásárló réteg biza 400 dolcsi alatt található meg + adjuk hozzá a PlayStaion nevet.)

   • Hogy behozzák a konkurenciát. Erre minden esély megvan sztem.Nemakarok rosszmályú lenni, de (úgyis az leszek XD) Microsoft 2009-re nemsokmindent tartogat, hacsaknem egy új gépet.lolHja tudom jön az Alan Late …izé Wake már mióta bejelentették a 360-at. Utánnanéztem neten is de nemsok sikerrel, tényleg csak multicímek jönnek rá. Ha nincs igazam majd javítotok.

    • Mondjuk azért ez így nem teljesen igaz.:)(Halo 3: odst, Mass Effect 2, Halo Wars, Star Ocean 4, Alan Wake és még biztos lesz más is.) Viszont a jövő évi sony lineup-ot most én is erősebbnek érzem. Ahhoz viszont árat is kell csökkenteni, hogy vigyék a gépet.

   • A PS3 más korosztálynak és más igényű embereknek készült, nem úgy mint az X360. Egyértelmű, hogy fiatalkorú játékosból összehasonlíthatatlanul több van világszerte. Erre legjobb példa a Wii. Imádom magam is a gépet, elsősorban az utánozhatatlan Nintendo hangulat miatt, de most már egyértelműen kiderült, hogy míg a Sony nem csökkenti az árat addig soha nem fog drasztikusan megnőni az eladás. Azok az emberek, aki igényesek és adnak a minőségre már megvették a gépet, azokat, aki csak szimplán játszani szeretnének függetlenül, hogy min (többnyire fiatalkorú játékosok) azokat kizárólag az ár érdekli. Ez van, nem mindenki vevő a HighEnd konzolra, úgy ahogy a HighEnd hifire, TV-re sem,… Bizonyára egy 13 éves Amerikai kisrácot teljesen hidegen hagy a BluRay, SACD, milyen képe vagy hangminősége van a konzoljának.

    • Hát egy 13 éves kis srác,pláne ha amerikai egy éti csiga agy szintjén van…

     • Nem kimondottan az Amerikai kisrácokra gondolok (mondjuk ott a legnagyobb a x360 eladás) mondhatnék akár magyar lurkókat is,..A barátaim közt jó néhányan már apukák, (én sem vagyok, kisiskolás, 35éves bácsi vagyok 🙂 ) mindenki X360-at vagy Witt vesz a gyerekének ajándékba, én is ezt tenném, de ezeknek az embereknek ott figyel a nappali polcán a PS3. Természetesen a gyereknek tabu a gép, neki ott a kisszobába a 360.

     • Egyes szülők de genyák! :D:D:D:D

     • “””Természetesen a gyereknek tabu a gép, neki ott a kisszobába a 360.”” -ebben bizony van igazság és sz*rrá röhögtem magam, annak ellenére hogy nekem van ez is xD :D”

     • A gyerek meg röhög apukán aki a tabu gépen tolja a resi2-őt míg a Gears of Warban aprítja az ellent. 🙂

     • Csak akkor ha apu megvette neki a 18+ -os Gearst xD

     • És boldogok!!! Mi magyarok meg nagyon okosak vagyunk és szomorkodunk. Legalábbis ez az általános kép rólunk.

    • Ezzel csak egyet tudok érteni, és remélem hogy a Sony ezt a HighEnd vonalat fogja majd tovább vinni az új konzollal is, annak ellenére hogy látjuk mennyire megy a gép, de ez biztos be fog indulni…

    • “””A PS3 más korosztálynak és más igényű embereknek készült, nem úgy mint az X360.””Nem. Alapvetően mindkettő játékosoknak készült. Ez a legnagyobb átqúrás ebben a generációban. A játékélmény a jelenlegi formában már régóta nem nő, ugyan azt kapod egy Resi 4-nél, mint anno a legelső Doom-nál, mégis megpróbálják beleverni az emberbe, hogy sokkal többet adnak majd.Pl. a Nintendo ezt kezeli elég lazán (sajátosan), a Sony pedig túl komolyan (az X meg valahol középen lavírozik).Aki nincs velem összhangban, az cserélje meg a kettőt, nem oszt.”

     • Természetesen nem a játékélményre gondoltam. (mondjuk, jó magam jobban szeretem a 7.1 PCM audiot és a kiváló kontrasztos képet) Megpróbálom elmagyarázni pár mondatban mire, gondolok.A 13éves kisrác jó esetben egy 32colos (olcsóbb) LCD TV-n nyomja a X360-at, amire 100%-ra megfelel, ugyanezt meg lehet tenni PS3-al is. De míg a PS3 egy 50colos Full HD HigEnd TV-n is roppant jól mutat addig a X360 nagyon nem. A többi multimédiás szolgáltatás minőségéről már nem is beszélve, ahol borzalmas módon elvérzik a X360. Lehet, hogy velem van a baj, sőt szinte biztosra veszem, hogy a játékosok 90% nem komoly rendszereken használja a gépeket. Be kell látni, hogy a Sony benézte a PS3-at abból a szempontból, hogy nem titkoltan egy igényesebb, idősebb korosztálynak akart gyártani egy komoly multimédiás központi egységet, ami nem utolsó sorban egy konzol. Vagyis játékgép.Nem jött be, nem ez kell a játékosoknak, ez kiderült.Engem például idegesít a Wii alacsony felbontása, (még is a Wii a kedvencem, van rajta Mario és Metroid 🙂 ) plazmán használom, (ezen élvezhető) a X360-al már más a helyzet felháborítóan pocsék minőségű terméket hozott össze az MS, holott HD konzolnak hirdeti széles minőségi szolgáltatással. ViccCsak azt akartam mondani, hogy a játékos népnek nem a minőségi hardware kell. Van külön BD lejátszom, SACD-m, gond nélkül oda merem tenni bármelyik mellé a PS3-at. Ezt a X360-al (a Wii-t jobb ha hagyjuk 🙂 )nem tehetem meg mert ég és föld a két gép közt a különbség.

     • “Ennyi hülyeséget is ritkán olvasok el egy nap.Miért nem írod le egyenesen, hogy “”utálom azt a gépet, amelyikből többet adtak el, mint az én kedvencemből és ezért kisebbségi érzésem van ettől”” ?”

     • Biztos így van. Ha te mondod.

     • Sajnos akkor én nagyon kicsi vagyok, általában mindenből olyat veszek, amiből keveset adnak el. Nem vagyok tucat termékvásárló. Szeretem a minőséget, és mint tudjuk az drága, tehát kevesen veszik.Konzol ügyileg meg benézted, ugyanis Wii a kedvencem. Ebből meg elég sokat eladtak.

     • “Igazad van! “”kedvenc”” helyett “”HighEnd konzol””-t kellett volna írnom.Amúgy jogod van azt venni, amit szeretnél, de pusztán utálatból (mert ez jött le a hsz-eidből) “”pocséknak”” minősíteni, a másik tábor gépét… kicsit szúrja a szemem.”

     • 6x éltem át a X360 gépeim halálát. Szeretnem kéne? Ugyan márBefejeztem, hogy jól tudjál aludni az éjjel…

     • Misike ne ved már komolyan az ilyen Hsz-kat 🙂

     • Igazad van,Szégyellem is magam, hogy megbántom a másik tábor lelki világát a véleményemmel.Ezért is offolom a témát.Továbbra is elvagyok ájulva a Uncharted2-től, csak, hogy a témánál maradjunk

     • Te meg nyugodj le Coldhand, elég a kereszteshadjáratból. Ez itt egy PlayStation oldal, itt nem cink rajongani a PS3-ért, ne itt hittérítősködj.

     • Tokeletes meglatas, a szambol vetted ki. A szot.Mas: kollektiven nezzuk idiotanak, analfabetak azt, aki nagy kepernyovel par szkrin alapjan megmondja egy gemrol hogy milyen lesz a produktum. Csak ugy beugrott ez a regi okossag…

 40. Csak mosolygok az ilyeneken…:D Ilyen nincs…besz@rás… Polyphonyt említettétek,róluk nincs hír?

 41. 😀 Naughtiék tarthatnának önképzőszakköröket egyes fejlesztő csapatoknak 😀

 42. Ez annyira odab@sz hogy már fáj. XD

 43. Totálisan kemény gamma lesz!!!!!!!!

 44. Most nem akarok fikázni srácok, de azért valjuk be ezek a képek jobban ütöttek, mint a Hypolt GoW3 videó.

  • Ugye? Nekem is ez a véleményem.

   • Erre mondtam én, hogy ne dumáld le a csillagokat az égről, hogy ez ilyen meg olyan szép lesz, ha egy értelmes dolgot nem tudsz belőle megmutatni, csak egy kezdetleges minőséget. (GoW3)Ezek a srácok csak elejtették, hogy megpróbálják kihozni a gépből a maximumot. Nem mondom hogy ez a max, de tény, hogy nem hypoltak úgy mint a másik címnél és mégis képen töröltek a képekkel.

    • Hát az a 100%-os duma azért erős volt. Nem mondom, hogy nem rohadtszép, de az, hogy háromszor annyit hozzon ki a gépből mint az első rész az túlzás volt 🙂 De azért egy másfél/kétszeresét kihozza a masinából 🙂

    • Nekem is ez a véleméynem. Kétség sem férhet hozzá, hogy a GOW3 nagyon jó lesz, de ekkora hype után, egy elég átlagos és nyulfarknyi videót kaptunk. Inkább tartogatták volna még, de amikor megmutatják, akkor abba remegjen bele a föld, mert biza a Naughty Dog most csúnyán képentörölte őket, ahogy te is fogalmaztál.

     • Remélem most fellángol bennük a bizonyítási vágy, mi csak jól járhatunk a dologgal 😀

     • Én éreztem, hogy megmozdult alattam a föld, beleremegett a testem.. és aztán..csak wc-re kellett mennem. :PMind2 qrva jó lesz, grafika ide vagy oda. De én azt mondom, hogy várjunk pár hasonló HD képet (már ha lesz..) a GoW3ból, hátha.. :]

     • Nomeg azt, hogy ne ilyen kezdetleges videót adjanak ki… 🙂

     • Nem akarták elsütni a tutit. :] Biztos lesz jobb alkalom mint ez SpikeTV-s show. Jó jó, tudom én is, hogy kár szépíteni a dolgokat.. csak reménykedek. :]

     • Én átérzem amit mondasz! 🙂 De ez a show nagyon szar volt, nem is baj, hogy nem most volt a toppon a GoW3, azt akarom, hogy akkor tényleg minden tökéletes legyen! 😀

     • De akkor a jó öreg Jaffe vajh mit látot?Persze lehet csak bevolt basZva, és tulképpen annyi a sztory, hogy elázva benézet a Naughty Dog székhelyére és gyorsan összekeverte a szezont a fazonnal. :)A grafika amúgy elképesztő, de ez a reggeli mellé kapott (nyúlfarknyi) trailerből is lejött.

     • Sztem amit Jaffe látott, azt mi majd valamikor január-február környékén lássuk meg, vagy lehet, hogy még később. De kíváncsi vagyok… 🙂

     • Szvsz inkább később. Már csak azért is, mert én senkivel nem fogadnék arra a 2009-es dátumra.

     • Már én sem nagyon, de nagyon rá fognak turbózni, mert ez is egy hatalmas húzócím, egy kriszmöszi dátummal tarolnának… 🙂

  • Az a baj, hogy az a videó egy tényleg unalmas helyszínt választott, rövid volt, és sokkal jobban jártak volna, ha ők is benyomnak néhány ilyen képet. Remélem azért fog érkezni onnan is.

 45. Azok a festett képek… már az egyhez is gyönyörűeket csináltak… ezekből kiindulva lélegzet elállító látványban lesz részünk.A csajhoz meg annyit fűznék hozzá: ÉLJENEK A BARNÁK! 😀 Jöhet.Káprázatos lesz… az a romos utca.. az betett, de keményen.

 46. Azta kibeb*szott! :OEz valami káprázatos lesz megint!Anyám! :O

 47. Ez igen!!!Ilyen grafikájú játékokat akarok látni PS3-on, minden fejlesztő menjen a Naughty Doghoz tanulni, főleg ajánlom a GOW3 fejlesztőinek látványvilágból egy jó adag továbbképzést….

 48. Nagyon szép,de sajnos ezzel még 1 évig nem játszunk. Egyébbként,hol van a JAK4. ?

 49. Nagyon szép, meg ezek a tájképek…Asszem jó kis kalandban lesz részünk!

 50. gyönyörű lesz….

 51. Hm. Nem sz*rral gurigáznak a Naughty Dog-os srácok. 😛

 52. Chloe Frazer nem is néz ki rosszul 🙂

 53. Hát a készítök igen magasra teszik a mércét. a 100%-ot nem az 1080p grafra értik???

 54. Szerintem a Halo 3 szebb.

 55. Szakadt Fiat 500, jól néz ki a terep. Jak folytatását is lehetne ezzel a motorral heggeszteni.

 56. Drake akkor is vmelyik doki a Vészhelyzetből,asszem Carter volt a neve!

 57. OMG! Nem jutok szóhoz. És jönnek a szar dumával, hogy nem lehet a gépre fejleszteni. Így kell ezt cisnálni, Naughty Dog utcahosznyi előnyben van, valami párhuzamos világban fejlesztenek.

  • Mehet mindenki kocsikázni. A Naughty Dog képenröhögi és bebünteti a világot.

   • örülök hogy mindenki igy ki van, és bizom benne hogy majd mások is igy lesznek mikor megkapjuk az első IGAZI GOW3 trailer, képeket, én már látom mi lesz (jövöbe látok 😀 ), remélem ti is meglátjátok a fényt!ÁMEN

   • És én még azt hittem, hogy Crash Bandicoot eldobásával a Naughty dog nagy hibát követett el… 😀

 58. Az első után ez is kötelező darab lesz!!!Nagyon szépek a képek…

 59. Na ez már süti süti pogácsa:D

 60. oda ba.. 😀

 61. ooooooh

 62. HIHETETLENÜL SZÉP !

 63. Durva jol nez ki. Errol sincs gondolom meg semmi konkret megjelenesi datum, vagy igen?

  • Oda jutottunk, hogy minden médium megelőzi a korát (oké, a fiksztévé nem).Mindent tudunk előre. A Killzone 2-vel kapcsolatban olyan érzésem van, mintha már többször végigtoltam volna.Jó lenne egyszer (illetve újra) egy (több) olyan hír, ami soha nem látott játékmenetről, ámulatba ejtő pályaszerkesztésről, és hasonlókról szól. Megjegyzem: lehet, hogy ilyen is van, csak elsiklottam fölötte.

 64. szerintem Elena aranyosabb volt:)így ránézésre:)

 65. Nagyon frankó képek, és ez a csaj jobb mint az Elena. Sötét haj jobban bejön 😀

 66. Melyik gémre hazudták a gép százas grafikai kihasználását?Nem ugrik be, de ez rémlik.Engem nem ezzel kell meggyőzni, de kétségtelen, hogy zsilett.

  • Azért én kíváncsi leszek arra a játékra ami 99-vagy 100 mer az dúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva, de naaaaagyon…. De naaaaaaagyoon…

 67. A Képek királyak…

 68. Hát ez olyan lesz, mint az előző… Kitűnő 🙂

 69. szerintetek ez hol lehet ? talán Nepál ? na midnegy! a lényeg hogy ez atomgyönyörű!

 70. God of War 3-ék is nyomathatnák most már a képeket. Most már lehullott a lepell. Ja a képek? Durvajók. 😀

 71. brutális! a kedvencem lesz ez is, mint az első rész 🙂

 72. “Ez kész… oO””Ezek nem a babérjaikon ültek az első rész megjelenése óta. :D”

 73. Basszus!!! Hol a hajam és az álam! Beszarás jól néz ki a stuff.

 74. Ez annyira brutális, hogy mindjárt sírok…

 75. Elképesztő…

 76. Ezek a népek nagyon durvák. Ez a játék is must have.

 77. Kellemes képek, rohadt jó játék lesz! A polyphony mellett ez a legjobb belsős csapata a sony-nak!

 78. jujj…micsoda depth of field van a képeken…..pffff…..ezt hová lehet még fokozni?!? Sony-nál kezdik kihegyezni a hardvert….

 79. DURVA O.O

 80. bjútiful! ^^

 81. AztaK*rva.

 82. Elismerem a Gears of War-t, es szeretem is, de ez szerintem nagyon veri 🙂

  • Ez értelmes volt^^ Amúgy lentebb a GOWot mint God of War-t emlegették. 🙂

   • Tudom… Es ? Mit akarsz ezzel mondani ? Nem is arra valaszoltam (azert is irtam ki a cimet, es nem roviditettem). Egyebkent pedig azert hoztam fel, mert eloszerettel emlegetik, ha grafikarol van szo. Ez nekem viszont elethubbnek tunik, es a szinek is sokat javitanak az osszkepen.

  • Persze jo lenne (lesz) majd latni mozgasban is …

 83. Kész, a Naughty Dognál UFÓk dolgoznak. Ez elképesztő. GOW3 ide vagy oda, de szerintem ez jobban néz ki.