Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 – karakterbemutatók

Azt hiszem senkit sem ért meglepetésként a hír, hogy a Capcom bővített kiadást is készít a nem is olyan nagyon régen debütált Marvel vs. Capcom 3 bunyós játékából. A Playstation 3-ra is érkező tuning-modell címe [B]Ultimate Marvel vs. Capcom 3[/B].Az Ultimate legnagyobb újdonsága a bővített karakterlista, mely – elvileg – 12 új harcost kínál:- Frank West (Dead Rising) Capcom- Nemesis (Resident Evil 3) Capcom- Vergil (Devil May Cry 3) Capcom- Phoenix Wright (Ace Attorney) Capcom- Dr. Strange (Marvel)- Iron Fist (Marvel)- Nova (Marel)- Rocket Raccoon (Marvel)Négy figuráról hivatalos videó is van: ők Strider, Firebrand, Ghost Rider, és Hawkeye.Strider[YOUTUBE]0QYHrmxRO7U[/YOUTUBE]Firebrand[YOUTUBE]1gRb1AtYZw4[/YOUTUBE]Ghost Rider[YOUTUBE]DZEOgs9jLDU[/YOUTUBE]Hawkeye[YOUTUBE]tFg4mbhUe-k[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Extra kiadás….

 2. Fasság

 3. Én nagyon szeretem a képregényvilágot (Marvel is, DC is), és a verekedős játékokat is, de nekem ez a MvC széria sok. Nagyon sok!Teljes káosz.

 4. És Onimusha karakter mikor lesz benne? Pedig anno a Capcom egyik legsikeresebb szériája volt, és bármelyik karakter abból pont illene ide a speckó támadásaikkal együtt. Jobban mint mondjuk egy Phoenix Wright szvsz.

 5. most nagyon orulok annak, hogy nem vettem meg az original verziot:) Dante+Vergil+Trish=Team Devil May Cry RULES.

 6. Igazán betehetnék a karik közé Mega Man X-et is. Szeretnék lenyomni egy X vs Zero csatát. 🙁

 7. Nemesis és Phoenix Wright azért nagyon komoly karakterek lesznek! Még jó, hogy nem vettem meg az alapjátékot. Haveromat majd rábeszélem erre és nyomatjuk. Nemesis. :))))) Király lesz.

 8. Nem lehet tudni, hogy ez most update lesz – mint ssf4 arcade ed. – nél- vagy egy teljesen különálló játék ?Mert olyan fincsi verekedős anyagot mint a mvsc3 nem nagyon láttam, még az ssf4 -nél is jobban tetszik.

 9. Ja most olvasom, hogy Ghost Rider és Hawkeye is lesz! :O

 10. Vergil! :O<3És Iron Fist meg Nova is király hír! Gyertek! 😀

 11. NEM akartam megvenni, de Vergil, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 12. Aldom magamat, hogy eddig nem vettem meg az elso kiadast… nehez volt ellenallni… de most baromira orulok, h sikerult.Vajon az elso kiadas DLCi automatikusan bekerulnek mar ebbe?

  • A két dlc karakter nem kerül bele, továbbra is megvásárolhatóak maradnak. Akárcsak SF4 sorozatnál a ruhák.

 13. “Martin?! A “”Mortál Kombat Árkád Kolleksönről”” lehet tudni valamit (?), mert még kábé’ másfél évvel ezelőtt felkerült a shopto felületére preorderként aztán el is tünt, majd “”újból”” megtaláltam itt ( http://www.gamestation.co.uk/gs/mortal-kombat-hd-arcade-kollection-72426?pageSize=20&searchTerm=mortal%20kombat ), de se dátum se semmi…, pedig a kettőt és a hármat imádtam anno…”

 14. “Csak mostanra sikerült nekem is beszerezni az alapverziót…, vajon erről a játékról is annyi bőrt akarnak lehúzni mint az SF-ről?! (Mondjuk szerencsére’ vagy sem de én azt a szériát nem igen kultiválom.. ), meg vajon ennek külön “”trophy list””-je lesz vagy csak megdobják a régit a néhány új karakter spec.-jével azt’ cső? És DLC-ben is kijönnek az új karakterek, vagy az felejtős?”

 15. Támadnak a verekedős játékok.