Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

UKIE – 2011 legnagyobb példányszámban eladott videojátékai

Az angol UKIE (UK Interactive Entertainment) jelentést közölt 2011 legnagyobb példányszámban értékesített videojátékairól, mely lista értelemszerűen kizárólag az Egyesült Királyság felségterületén forgalomba került szoftverekre vonatkozik.Az összesített és gépenként is lebontott listák a UKIE Games Charts évközi adatainak feldolgozásával kerültek összeállításra.[B]2011 összesített legjobbjai[/B]1. Call of Duty: Modern Warfare 32. FIFA 123. Battlefield 34. Zumba Fitness5. The Elder Scrolls V: Skyrim6. Just Dance 37. Assassin’s Creed: Revelations8. L.A. Noire9. Saints Row: The Third10. Batman: Arkham City(minden géptípus egybevéve) [B]2011 Nintendo Wii[/B]1. Zumba Fitness2. Just Dance 33. Just Dance 24. Mario Kart Wii5. Wii Sports Resort [B]2011 Sony PlayStation 3[/B]1. Call Of Duty: Modern Warfare 32. FIFA 123. Battlefield 34. Uncharted 3: Drake’s Deception5. Assassins Creed: Revelations [B]2011 Xbox 360[/B]1. Call Of Duty: Modern Warfare 32. FIFA 123. The Elder Scrolls V: Skyrim4. Battlefield 35. Gears of War 3 [B]2011 Nintendo DS[/B]1. Professor Layton And The Spectre’s Call2. Pokemon White Version3. Pokemon Black Version4. Art Academy5. Moshi Monsters: Moshling Zoo [B]2011 Sony PSP[/B]1. FIFA 122. FIFA 113. Motorstorm: Arctic Edge4. Gran Turismo5. Assassin’s Creed: Bloodlines [B]2011 Nintendo 3DS[/B]1. Super Mario 3D Land2. Mario Kart 73. The Legend of Zelda: The Ocarina of Time 3D4. Nintendogs + Cats: Golden Retriever5. Rayman 3D [B]2011 PC[/B]1. Football Manager 20122. Football Manager 20113. The Elder Scrolls V: Skyrim4. The Sims 35. Battlefield 3- 2011-ben az Egyesült Királyságban összesen 1.35 milliárd angol font forgalmat generáltak videojáték szoftverből. A hardvereladásokból 646 millió font bevétel származott.- Bár a tavalyi évhez képest az összforgalom kevesebb volt 2011-ben, a mozgásérzékelős rendszerek mégis kiválóan teljesítettek. A Microsoft Kinect, a Sony PlayStation Move és a Nintendo MotionPlus kontrollercsaládok a 6.7%-os, 2010-es szintről 14.5%-ra emelkedtek 2011-ben.- A legjobban fogyó mozgásérzékelős játékok Angliában a következők voltak: Just Dance 3 (Wii), LittleBigPlanet 2 (PS3), Forza Motorsport 4 (X360)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hasonlóra számítottam!

 2. Az angolok inkább teázzanak 😀

 3. “Az angolok egy “”kicsit”” foci mániásak :D”

 4. Számomra azért egy kicsikét érdekes és meglepő, hiába Angliáról van szó, hogy se az összesített legjobban, se a PS3as toplistában nincsen egyetlen darab japán fejlesztésű játék. Elvégre azért… a japán videojáték ipar a PS1 és a PS2 esetében is magasan uralta a piacot. A Hetedik generációjú konzoloknál meg javarészt a nyugati fejlesztésű játékokkal vannak tömve a boltok polcai.

 5. Számomra max. az L.A. Noire és a Saint Row ilyen jó szereplése meglepő kicsit. A COD szinte borítékolható volt, mint ahogy a FIFA is. Angliában gyakorlatilag minden egyes FIFA (jó focis játék) nagyon jól szerepel, messze jobban mint más országokban. Sőt, PC-n a foci menedzserek piaca gyakorlatilag csak a szigetországban létezik, de ott mindig is előkelő helyett foglaltak el az eladási listákon . A Zumba pedig most nagyon népszerű ott, nem csak játék formájában.

 6. Nálam a Zumba Fitness vitte a pálmát…Tehát egész angliában több Zumbás játékot adtak el mint Skyrimet? 😀 Hát erre tekerek egyett…

 7. Semmi meglepő .

 8. Pont kinnt voltam mikor megjelent az MW3, de még a csapból is az folyt jóformán. Szóval sokan azt se tudták milyen, de ha minden óriás plakáton meg buszon ez van tuti jó lehet. Plusz ott nem olvasnak előtte 5 tesztet a neten hogy milyen játék, meg mire költse a kis összegyűjtött pénzét. Megveszik nem tetszik eladják, vagy cserélik. Egyik munkatárs is így csinálta, meg vette a Cod-ot, 3 nap múlva becserélte Bf3-re, és nem divatból példálózok.

 9. ez engem is meglepett , hogy ott többen viszik a COD-ot , pedig a BF3 a király 😀 , a fifa meg nem érdemli meg a 2. helyet már bocs… 😀

 10. Az eladott darabszám nyilván nem tükrözi a játék minőségét…habár egy elég pozitív visszajelzés. Mw3-at divat lett fikázni sztem überzsiroskirály, a bf3-at meg isteníteni. Annyit tudok mondani, hogy sok f@sz birka:D:D

  • Nem divatfika, MW2 óta köze nincs a COD-nak a régi JÓ színvonalhoz.Egy bárgyú színvonaltalan ugrabugrálvalövöldöző CQB hentelde.Cod 1-2 közel 1000-1000 órányi multival a hátam mögöttáll a polcon, Cod 4 500hoz közelített, Mw2 a 80at alig érte el azt is nyögvenyelősen, BO 30 perc, MW3 szintén kb 30 perc,elég is volt megállapítani hogy az MW2-hözképest még tovább butult az egész.:)

 11. és még a skyrim lett az év játéka pfffff

 12. akkor a MW 3, és a FIFA 12 a legjobb játék Angliában?

 13. A Managerek megleptek PC-n.Az Uncharted meg azt hittem, előrébb lesz… De nem lényeg igazából. 🙂

 14. én az angolok megértését már akkor feladtam mikor egyik hónapban a charlie és a csokigyár lett a legtöbbet eladott game

 15. “Ebből a listából kiindulva tök “”felesleges”” exkluzívokat fejleszteni az ms-nek meg a sonynak:)De még mindig jobb ez az eladási lista mint a miénk, ahol a WoW előfizetőkártyát,TOR előfizetőkártyát is játéknak tartják.”

 16. Hülye angolok, angol hülyék!

 17. Rendben van még ha nem is az én ízlésemet tükrözi.

 18. …..nem csipázom az angol ízlést..:(

 19. Fura számok,fura ízléssel………

 20. “””A Nintendo alatt még megértem a “”gyerekes”” és “”igénytelen”” címeket, mert azokra nem nagyon van komoly játék, de a többi platformon…””Mondjuk egy ilyen kijelentés után elég nehéz komolyan venni a kommentedet. Hány órát játszottál ezekkel a gyerekes és igénytelen címekkel, hogy ilyen kialakult képed van róluk? #2: angoloknál mindig kelendő a Football Manager, szerintem többet adnak el belőle, mint a világ többi részén együttvéve.Durva, mennyire kelendő ez az idei FIFA, valamit nagyon eltalált az EA.”

 21. fura, hogy a CoD van elöl……..

 22. “Hát azért fáj látni, hogy hova jutottunk….Annyi olyan cím van a listán aminek még a dobozát sem akarom kipróbálni, nem hogy a lemez tartalmát….A Nintendo alatt még megértem a “”gyerekes”” és “”igénytelen”” címeket, mert azokra nem nagyon van komoly játék, de a többi platformon…FIFA, Footbal Manager, Just Dance….. hát azért…”

 23. A Fifa 12 hihetetlen igényes lett (pedig nem szeretem a focis játékokat). A lista a Zumba szarságon kívül teljesen korrekt, bírom az angolokat.

 24. Csalódás.Azt hittem valami lovaspóló, krikett vagy teafőző szimulátor lesz az első. 🙁

 25. zumba fitness xd

  • na most ezen mi az xd? nem mindenki szegezi le a segget a fotelhez. nekunk is pl van 2 db ehez hasonlo jatek PS3-ra-.es megsugom beled kihajtja,ha ugy allitod be. talan ha kiprobalnad lehet nem xd-znel

 26. végül is nagy nevek szerepelnek a listákon

 27. Football manager ’12 na ez vicces 8)

 28. Angliában nem csoda a sok fifa:) a Call of Duty: Modern Warfare 3-nak meg gratula…