Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Újabb szabadalmak a Sony varázsbot” irányítójához”

[15296]A Sony új “Magic Wand” (varázsbot, varázspálca) fantázianevű mozgásérzékelős kontrollere jelen állás szerint jövő tavasszal (2010) debütálhat. A teljesen pontos, 1:1-es mozgás-leképezésre képes irányító leginkább egy normál hosszúkás TV távirányítóhoz hasonlít, a végén egy színváltós golyóval.A cég most újabb szabadalmakat védetett le a kontrollerhez. Ezek a joyhoz kapcsolható különböző, igen változatos funkciójú perifériák lesznek (lehetnek), melyek így előrevetítve nagyon poénos és érdekes jövőbeli játéklehetőségekre engednek következtetni.- két varázsbot összekapcsolhatósága “H” alakban (kormány)- a DualShock 3 és a varázsbot összekapcsolhatósága (fegyver)- baseball-ütő kiegészítés (sport)- elemlámpához hasonlatos kiegészítés (FPS/TPS akció)- ujjlenyomat, pulzus, testhőmérséklet olvasó egység (kaland, egészség)- változtatható gombvariációk (d-pad, 360 fokos tekerő, csúszka)- mikrofon (zene, ének)- hangszóró- számítógép csatlakozó- USB port- videokamera- cserélhető dizájn-borítás- akkuA teljes szabadalom [A http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=4&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=%22sony+computer+entertainment%22.AS.&OS=AN/%22sony+computer+entertainment%22&RS=AN/%22sony+computer+entertainment%22]ITT[/A] tekinthető meg, a képek külön oldalon szerepelnek.[15297]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amiket felsoroltak nagyon szépen hangzik, de én biztos nem fogom kipróbálni kellene a ps eye kamera 10 ezer forintért plusz még ez ami nem lesz olcsóbb szerintem 40 ezer forintnál. Legfontosabb pedig ha mozogni akarok akkor haverokkal elmegyünk kosarazni/focizni.

 2. Durva lesz!!!

 3. Baszki! :O Ha ennek a fele megvalósulna…. mérföldkő!! 😛 kell:PAz első gema-ekre kíváncsi vagyok:D

 4. Én kiváncsian várom! Sztem nagyon érdekes fejlesztés és legalább nem kell wii-t vennem ahhoz hogy kipróbáljam az ilyen tipúsú játékokat..

 5. őőő?ez komoly?dúrva…

 6. “””ujjlenyomat, pulzus, testhőmérséklet olvasó egység””ki is dobom a hőmérőt, állandóan 5 percet várni egy izével a hónom alatt… cöhh… : D”

 7. csak már nagyon offtopic lenne itt válaszolni 🙂

 8. Ez faxa lesz várom 😀

 9. “Engem a “”varázsbot”” csak annyiban érdekel, hogy erre optimalizálva adják ki a következő Ape Escape játékot.”

 10. nem izgat anyira

 11. Szerintem meg csak az van, hogy ki akarnak adni 2-3 kieget, de levédik az összes lehetséges verziót, hogy ha az egyéb kombinációt esetleg más adná ki, arra is royaltyt szedhessenek!És ennyi.:(

 12. kezd el wii sedni

 13. Nem tetszik a túlbonyolítás. Annyiból mondjuk jobb a Nintendo cuccainál, hogy nem egy húszforintos műanyag tokot adnak sokezerért, amibe bele lehet rakni az irányítót. (Wii teniszütő, stb – bár itt is van bészbólszütő’, szóval nem szóltam. 🙂

  • Már elnézést, de azok a Tennis és Golf müanyagütőket nem a Nintendo adta ki, hanem egy szimpla cég akik az utolsó pénzt is leakarták vakarni a vásárlóról… (bár ha akadt olyan hülye aki megvette annak egészségére 🙂

 14. Sony mindörökké:D

 15. “Kipróbálnám . Ha minden igaz , jön majd a RE5AE – vagy mi lesz a végleges címe , de a lényeg nem ez , hanem az , hogy támogatni fogja . ( RE5 is kimaradt , de ez a “” tuningolt “” verza tervbe van véve .)”

 16. Nagy reméljük,hogy legalább egy (!) komoly játék is lesz hozzá,nem pedig 5 pontos partygame-ek.

 17. Reméltem,hogy lesz valami kiegészítő hozzá ,mert a Resi 5-öt két joyjal nyomni elég gáz lenne.

 18. “A törött LCD-k kivédésére már feltaláltak olyasmit hogy: csuklópánt. Gondolom a Sony nem hagy ki ilyesmit, mert biztos ők is látták a youtube videókat. Innen kezdve meg “”no para””.”

 19. Hajrá Sony!!!!

 20. Kezd egyre érdekesebb lenni a cucc.

 21. Ötletnek nagyon jó,de engem valahogy nem vonz az ilyen……

 22. Nem semmi tervek. Gondolom ára is lesz, nem kevés.Agent: Bowlingozik a csávó, de én is szétröhögtem magam rajta.

 23. Ezekről az irányítókról mindig eszembe jut az a videó a youtube-ról, amikor a csávó golfozik és kiesik a kezéből a joy és a tv-ben landol… 😀

 24. “Nem hiszem, hogy a közeljövőben bekövetkezne az, hogy csak ilyen megoldásokkal lehessen játszani. A kontrollereknél tökéletesebb nincs és nem is valószínű lesz, de érdekességnek jó, meg ugye a trendeket követni “”illik”” ha erre van igény.”

 25. na majd lesznek törött lcdk,szerintem hülyeség az egész………és ha csak evvel fog lehetni majd játszani dobom az egészet a fenébe…..

 26. Na, kezd érdekes lenni.

 27. Végre el lehet taposni a Wii gagyi grafikáját.

 28. “ehh… nem semmiés akkor az én “”varázsbotom”” még másra is jó….:)na, majd meglátjuk mi is ez, s mennyire nyer tért!szurkolunk néki”

 29. Magyarán mondva kicsit továbbgondolták a Wii irányító kiegészítőit és ennyi. 🙂

 30. zsírkirály