Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Új WRC játék a Black Bean Studios-tól

Az elmúlt napon jelentette be a [B]Black Bean Studios[/B] (SBK 09, Evolution GT), hogy új, hivatalos és immáron multiplatform [B]FIA World Rally Championship[/B] játékon dolgoznak, amely a tervek szerint valamikor 2010-ben érkezik. A hír mindenképp meglepésként szolgált, mivel a hivatalos WRC jogok idáig a Sony kezében voltak. A remekül szereplő, Playstation exkluzív WRC sorozatot eddig az [I]Evolution Studios[/I] varázsolta a képernyőkre, ám ők a brutálisabb off-road irányába mentek el, a [I]Motorstorm[/I] szériával. A WRC megjelenése az elmúlt napig csak a Gran Turismo ötödik felvonásában volt ismert, azonban ez a helyzet már biztosan változik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem most születik egy ízig-vérig Rally game! 🙂

 2. WRC nálam konkrétan rally játékot jelent, nem pedig hogy mindenféle kutyulmány van benne…nálam az alap a WRC4 – ha azt valaki felülmúlja tartalomban és játékélményben, gratula és én örülök a legjobban, de ha már megközelítik, az is rendben…második helyen a Richard Burns Rally (mint szimulátor az első helyen), fantasztikus helyszínek, rally hangulat…Dirt2, illetve Rallysport Challenge is szép és jó, vagy szép és jó volt az idejében, de a többi klikka klakka játékokkal együtt nem rally játék, max. offroad, nekem országokra bontott szakaszok kellenek, 6-8 perces pályákkal, időjárásváltozással, gumiválasztással, satöbbi, amitől rally rally, de legfőképp ha már WRC, akkor nagyon oda kell figyelniük…nagyon várom, hogy multiplatformként mit alkotnak, és egyben sajnálom, hogy nem az Evolution Studio folytatja a szériát

 3. Kíváncsi vagyok,milyen minöségű játékot ad ki kezei közül a BBS… Az SBK 09 szvsz a minöségibb gámák táborát erösítette,az Evolution GT-ben egy átlagstuff volt(viszont mind a két játékban a járgányok fizikája hasonlított a realitáshoz), a Superstars V8 racinghez nem volt szerencsém,de azt olvastam róla,hogy a sekélyes karriermód volt a gáma sikertelenségének(?) az oka.A verdák fizikája nagyon rendben volt ott is.

 4. Az egyetlen bibi,hogy ez multiplatform cím lesz,a Ps2-es WRC pedig Sony exkluzív volt,ha jól emlékszem.Persze ettől még lehet patent.A PS2-es Evolved nálam minden estre minden ilyen témájú game-t vert,úgyhogy ha azt a szintet elérik irányításban,tartalomban,akkor nagy baj mér nem lehet.

 5. VÉGRE!!!VÉGRE!!!VÉGRE!!!

 6. Jó lenne már egy jó kis rali. Azt viszont nem értem, hogy a PD milyen licencet kapott a GT5-höz, ha a BBS-é a jog?

  • Szerintem csak az autók és a pilóták lesznek benne.A ralipályák kétlem h benne lennének,legalábbis a GT5 pályáinak a számából erre következtetek(kevés)

 7. Reméljük, nem az Evolution GT-ből indulnak ki, mert az nagyon felemás lett anno.

 8. hát a gt5 nagyon elfog verni mindenkit ! de szeresssük a WRC-t ! 😀

 9. Nagyon helyes, legyen konkurencia és ezzel együtt igazi verseny a játékosokért.

 10. Végre, úgy tűnik lesz normális _rally_ játék, nem ezek a szörnyszülöttek, amelyek jó kis autóversenyző játékok de nem rally egyik sem (Dirt rajongók no offense, de a Dirt 2 messze van a klasszikus WRC játékoktól – Richard Burns Rally, Colin Mc Rae 2-3, WRC ps2)…

 11. Király.:)Azért kíváncsi leszek a GT5 féle wrc-re is.

 12. Ez az, RALLYYYYYYYYYYY 😀

 13. Ez még engem is érdekelhet … jo lenne valami tuti csak RALLY game.

 14. tuti vétel lesz, még ha nem is lesz olyan jo.

 15. GT5 wrc külön kategória. Ha visszahozzák a ps1-es Colin2 fizikáját és belepakolnak annyi szakaszt mint a ps2-es wrc-ben volt, akár közepes grafikával is érdekelhet.

 16. Nekem a V-rally3 is nagyon tetszett. Igaz, hogy nem volt benne batárnagy látótávolság, meg talán a graf se volt olyan, de hogy nagyon élethű volt az útviszony itt-ott az tuti. Kedvenc német pályán ahol hegyoldal, meg kisváros és szőlőültetvények mellett/között haladtam olyan volt az út mint itt nálunk: púpos, meg gödrös és szűk!! Nem ám 3 kocsi széles.

 17. kíváncsi leszek rá nagyon,remélem minden jól fog passzolni

 18. hát ideje lenne egy jó rallys gamenak.

 19. PS2 a WRC nagyon jó volt! PS3ra tuti jobbat csinált volna az Evolution Studios! Anno megvolt az összes része a fekete ördögre!

 20. Végre jó lenne valami fasza rally játék. Autos játékok közűl csak ezek tudnak le kötni.

 21. Kár, imádtam az Evolution Studios WRC játékait. Nagyon ritkán játszom autós játékokkal, a Burnout mellett csak ezekkel tudtam szórakozni:/

 22. Hajrá! Várjuk, megnézzük, nyomjuk! Viszont ha valóban 2010-ben jön, akkor már rendesen benne kell lenniük a fejlesztésben.

 23. én imádom a rallyt, de nálem a Colin 2 volt a csúcs még anno, de erre kiváncsi leszek

 24. Jöhet,bár nekem a Dirt 2 jelenleg a top 🙂

 25. “A fene se tudja kik hogy állapodtak meg.Lehet a GT csapatnál csak a kocsik joga van meg, hogy beletehessék őket a játékba.Vagy az is lehet a 2009 előtti jogokkal még rendelkeznek, de a 2010es szezon kocsi és pályajogai kerültek a Black Bean Stúdióhoz.Majd meglátjuk. Sajnos a GT5röl is mindig csak úgy beszélnek, hogy semmi lényeges infót ne tudj meg a játékról, így semmit nem lehet tudni mi hogy lesz benne. (Nascar, WRC)Remélem a Black Bean (Evolution GT) odateszi magát rendesen, nem csak valami “”Gyorsan dobjunk össze valamit, majd a 2. részt megcsináljuk rendesen”” cucc kerül a piacra. Kell ez már nekünk mint egy falat kenyér. Ki van éhezve a nép. Itt a fórumon is páran.”

 26. Jó WRC-t csak a Sony csinált eddig.