Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Új, szupertitkos game az IO Interactive-tól

A CVG értesülései szerint az IO Interactive a Hitman 5 és a Kane & Lynch 2 mellett még egy titkos, “semmi eddigihez sem fogható” játékon dolgozik, ráadásul már 3 éve fejlesztik a cuccot. A game Playstation 3-ra (is) érkezik, és mindössze annyit lehet tudni róla, hogy “nagyon erőszakos témájú” lesz. Mit lenet ez pontosan? A Hitman és a K&L játékokban látható brutális tűzpárbajokhoz és gyilkolászásokhoz hasonló akciót, de [U]nem scriptelt megoldással[/U]. Ennyi volt a hír, konkrétumok valamikor a jövőben…(Fura… a H5 és a K&L2 is erőszakos játékok lesznek – akkor miért nem azokat csinálják meg szabadabbra, script nélkül? Mi lehet ez a nagyon titkos game, amiről 3 év alatt egy hang sem jutott ki? Valami “open world” GTA-klón?)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hm….Érdekes!De hogy 3 év lenne az képtelenség mert ez nem nemzetbiztonsági kérdés szoval inkább 3 honap mert eddig nem lehet ugy titkolozni hogy semmi ne kerüljön ki…. sztem… egyik kolléga tutira elszolta volna magát vagy ilyesmi…. emberek vagyunk végülis….

 2. 3 év?huha… jók , hogy eddig semmi sem szivárgott ki…kiváncsi lettem…

 3. Utálom a szétszkriptelt játékokat, pl COD szinglit. Viszont szkript nélkül szintén nem lehet megcsinálni egy játékot.A Killzone2 pl amellett, hogy valszeg az utobbi évek legjobb AI-jával ellátott botokkal dolgozik scripteket is alkalmaz.A sriptet nem úgy kell felfogni, mint valami kötelezően eliminálandó tényezőt, mert az a trendi.Hanem, olyan mint a parancs. Ki van adva, hogy mit csináljon az enemy, de ha van esze is hozzá, akkor marha dúrva meglepetéseket tud okozni, ahogy megvalósítja.A szigorúan szkriptelt játékok viszont kb. annyira spontánok és élvezetesek, mint egy gimis színjátszókör előadás belülről.

 4. na mi lesz az ?kiváncsian várom.

 5. Hitman 5 jöjjön mihamarabb, más nem érdekel!

 6. A zárójeles kérdésre: a Hitman szkriptelt történések nélkül nem lenne olyan kisakkozós játék, mint amilyen, a K&L pedig túl történet-központú, amihez szintén nem árt, ha megpakolják előre megírt jelenetekkel. Mindenképp üdvözlendő lenne a fenti ötlet. Kíváncsi vagyok, mi fog ebből kijönni.

  • a scrippelt részek kellenek egy játékban, adnak a hangulathoz

   • Nyilván. Az is szkript, ha mondjuk egy FPS-ben kifordulsz egy terecskére és ott mindig ugyanúgy vannak az ellenfelek. Szóval igen, minimális szinten kell a játékba. A CoD már viszont túlzás, szerintem. Ott már zavar az előre megírt jelenetek mennyisége (legalábbis engem).

 7. Majd egyszer csak berobban!!! 😀 Csak nehogy pofára essenek!

 8. Egy új igazi nextgen Hitman játékot vizionálok:)

 9. Bármit szívesen látok az IO-tól, ami kemény anyag. K&L2 matériákat meg igazán elkezdhetnék már ömleszteni az arcba.