Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Új Square Enix játék debütál hamarosan

A Square Enix egy új, titokzatos, eddig még be nem mutatott game frissen fellőtt [A http://www.square-enix.co.jp/mystery/]honlapjával cukkolja[/A] a nagyérdeműt. A játékról semmit sem lehet tudni: mi a címe, milyen gépre jön ki és mikor.Az oldalon egy futurisztikus metropolisz látható, melynek utcáin – a hangokból ítélve – parázs tűzharc tör ki, majd robbanások is láthatók-hallhatók… és egyelőre ennyi. A képre írt John F. Kennedy idézet szerint egy olyan korban járunk, ahol bizonyos személyeknek megvan arra a lehetőségük, hogy mindenféle emberi életet elvehessenek…(Források a régóta pletykált [A http://playstationlive.hu/note/1068]Vanguard Storm[/A] akció-RPG-t vízionálják. Nekünk egyelőre fogalmunk sincs.)[B]*UPDATE*[/B][B]Front Mission?![/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “olyan ez a MS kicsit, mint John Hammond a Jurassic Parkban :)lelkes, bohókás ember, aki költi a zsilliókat, “”semmin se spórolok””, a fagyi automatán, az evőeszközökön, a legjobb szakácsok főznek, stb…de a generátor lefagy, dinoszauruszok viháncolnak szabadon a parkban, és a végén az egész összedől…”

 2. Tuti, hogy Front Mission lesz ami csak az exkluzivitás miatt baj. -.-‘

 3. front mission!!!!!!!!!!!!!!

 4. Na ez jó hír. :)Remélem belebukik a Square vezérkara az ms segg tisztára nyalásába. Persze ha dollárral van kibélelve az a tompor,akkor a japcsik biztos nem fanyalognak már annyira. Minden csak gusztus dolga.

 5. Várjuk,jöhet!

 6. Legyen X360ra.Úgy is pocsékul fog teljesíteni eladásokban és kiadják PS3ra is mint minden mást, persze 200 extra tartalommal elnézést gyanánt.Mi meg röhögünk egy jót és boldogan megvesszük.

  • Lehet hogy így lesz de nézd ott a japán példa: FF XIII csak Demó megjelenés hogy megdobta japóknál a Ps3 eladásait. Ha ezt a játékot is (ha tényleg az lesz amit itt beszéltek) annyira szeretik arrafelé akkor akár még be is jöhet a Micronak ez a dobása.

   • Valaminek most már illene bejönni, mert túl sok pénzüket nyeli el a japán piac.

    • Nyílvánvaló, hogy presztízskérdést csinálnak a japán jelenlétből. Meg a japán anyagokból is. Ez az, amit le kell nyelniük. Gondolom én.Amúgy a 360-as Front Mission-ről már vagy másfél-két éve keringtek infók, legalábbis annyi, hogy lesz. Azóta kuss. Jó eséllyel úgyis multiplatform játék lesz. A SquEnix sem hülye.

   • így az ezredik gurítás akár még be is jöhet 🙂

   • Igen a Star Ocean 4 is eladott pár gépet, de egy fecske X360on japánban nem csinál nyarat.

  • “Ha az MS “”fizetett érte””, akkor az jó a SquEnix-nek, ahogy az MS-nek is, mivel ezzel az exkluzívval is be tudnak rántani vásárlókat, ezzel is bővül a kínálat. Ha jól fogy, akkor még inkább jó mindkettejüknek. Azt a részt meg nem értem, hogy a 360-as verzió miért jelent automatikusan rossz eladásokat, pláne a te példádban, ahol az utólag PS3-ra portolt címek általában rosszabbul fogytak, mint az első kiadás.Amúgy személy szerint magasról teszek rá, mire jön, csak jöjjön. Az FF Tactics és az Ogre Battle mellett a Front Mission 4 volt a kedvenc SRPG-m (és a Valkyria Chronicles is esélyes, de csak a kipróbálásig jutottam vele).”

   • Talán azért mert ez a játék is elsőnek japánban fog kijönni. Innentől már minden világos asszem.

   • Persze hogy jobban fogynak,mert mire kijön a PS3 verzió,addigra már a kutyát nem érdekli.Fordított esetben ugyanez lenne,csak az arányok lennének egészen mások. Ha meg egyszerre jön ki a cucc,akkor garantált a többszörös különbség. Lásd Resident 5.

    • sztem elvagy tájolva egy kicsit , mindenkit érdekel a később jelent meg játékok eternl sonata stb egyben nem lehúzást kapunk hanem teljesen felújított gamet ezért sztem meg éri várni . A másik az ms -re soha nem fogyott annyi játék mint ps-n mert az ms tulajok csak a halot,gear of wart veszik meg aztán kész is a lista , a többit leíratják

    • Na ez sem igaz. Ott van a GTA, ami konzolon jellemzően PS-es sorozat volt, mégis, a GTA IV jobban fogyott 360-on (igaz, nem jelentősen többel). De mondhatnám a CoD4-et.Többszörös különbségekről egyik esetben sem beszélhetünk, akármelyik gépre fogyott több. Olvasgass utána, az általad említett RE5-ből arányaiban kábé úgy fogyott több PS3-ra, ahogy a GTA esetében 360-ra.Nem, mintha olyan k*rva fontos lenne ez nekünk. 🙂

     • sztem japán programokra gondolt, azokból több fogyna megjelenéskor ps3-ra, mint x-re – persze ki tudja

     • Jó, de egyrészt ez tök evidens, másrészt az minket nem igazán érint. Harmadrészt az egész téme sem olyan fontos, mint ahogy azt be akarják többen állítani. 🙂 Egyszer ezen, másszor azon fogynak jobban a multiplatform címek. Na bumm.

  • Jah, kiadják majd ps3-ra is, két év múlva, amire az igzes közösség már a nyolcadik, x-exkluzív jprgjén is túllesz.

 7. Hát az e3 hírnél http://playstationlive.hu/note/1142 azt írtátok hogy az x360-nak már semmi bejelentenivalója sincs. Ezek szerint mégis. Talán ez volt az ára a kizárólagos FF XIII megjelenésnek Japánban? Ott a Microsoft el lett halkítva és megkapta ezt?

 8. Hát ha ez FM és online for X, én eret vágok magamon!

 9. De most akkor ez 100% Front Mission?

 10. “Most nézem, hogy ez official magazin…akkó tutkó, hogy only lesz. Csesszék meg…E3…Már látom előre az MS konfot…10 JRPG….még idén…SONY konf….majd lesz FFXIII valamikor…Röhejes, hogy 2009 közepe felé még mindig nincs SquareEnix cím kiadva PS3-ra, hohó nem hogy kiadva, bejelentve se! Ha már a SONY 9%-ban “”uralja”” a részvényeket, tehetne is valamit érte…”

 11. A kék árnyalatú screenshoton a robot olyan mint Zenith a Front Missionból.

 12. Nem hülye a square. Vagy legalábbis remélem. XD Elvégre ki venne semmibe pármillió potenciális ps3 vásárlót? Sztem multiplatform lesz. A mostani üzletpolitikájuk nagyon erre mutat.

 13. Bef*sok, ha ez is only X cím…

 14. hát ez szopás 🙂

 15. De X-re?!

 16. Ha a honlapon klikklegettek a városok, további kemény robbanásokat idézhettek elő.

 17. Hangok alapján tetszik a dolog.. :] Már csak a platform miatt izgulok.

 18. “””elég”” jól néz ki :)”

 19. Dögöljenek bele ha nem jön PS3-ra is!:)

 20. Hangulatos kis oldal, kíváncsi leszek mi lesz ebből x)

 21. Sztem multiplatform.

 22. Hát a hangok alapján eléggé F.M hangulata van. Reménykedjünk, kedves Wanzer pilóta társaim.

 23. Asszem csak én vagyok ilyen beteg, de ha Square, akkor jöhet, minden mennyiségben:) Tőlük eltűröm, hogy az utolsó fillért is ki akarják sajtolni a zsebemből:D

 24. Én speciel egy Vagrant Story-ért megörülnék 😛

 25. Vagy az új Front Mission is lehet.

 26. És mikor várható a leleplezés?