Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Új Rogue One: A Star Wars Story Trailer

Végre bemutatták a második előzetest, amit már Star Wars Celebration közönségtalálkozó idején vártunk (aztán csak a werkfilmet kaptuk meg). Immáron Vader Nagyúr szuszogását is láthatjuk nettó fél másodpercben, a többi nyalánkság a videóra kattintva tekinthető meg.A [B]Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet[/B] 2016. december 15-én érkezik a magyar mozikba.[YOUTUBE]frdj1zb9sMY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Btw… mekkora volt már, ahogy előbújt a csillagromboló a Halálcsillag árnyékából. Én még titkon reménykedek benne, hogy lesz benne némi fénykard párbaj.

 2. Otodik, Ragle: Itt van két fénykard és rendezzétek le egymás között. :Dhttp://static4.comicvine.com/uploads/scale_super/14/144066/3709400-darth_vader__s_lightsaber_by_mincus38.pnghttps://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/f86bba11128507.560f237d2960c.jpg

 3. The Force is strong with this trailer.

 4. Mellesleg az általános fizikai törvények azért az SW világában is érvényesek. Ha lassítasz, akkor a mozgási energiád nem veszik el, csak átalakul. Ha fénysebességről ilyen baromi gyorsan lelassítasz, akkor az az energia hova lett? Mert kb minden élőlénynek az MF közelében el kellett volna párolognia, de a járművön belül is.

 5. Mondjuk egy Star Wars esetében ne várjunk már el földhözragadtságot, vagy a NASA tanácsadók alkalmazását. Ez egy MESE, mindig is az volt, az is lesz, kezeljük már a helyén….

 6. Ez az első Rogue One trailer ami tetszett. És már sokat nem is kell rá várni.

 7. Remélem ebben is lesz fénysebességgel landolás. Az olyan jó volt a 7-ben is. nullapertíz.

  • Miért, jó a Falconon a fék.

  • Mindegyik hasonló film tele van ilyen dolgokkal, ezeket el kell engedni, ha nem tudod, akkor nem neked való a műfaj.

   • Tehát a műfaj sajátossága az, hogy valahogy muszáj megoldani egy helyzetet, de az íróknak semmi értelmes nem jut eszébe (mert bénák, vagy csak hülyének nézik a nézőt, válaszd ki, hogy melyik a jobban tetsző alternatíva – bár a reakciódból ítélve gondolom a második), ezért inkább kitalálnak valami eget rengető baromságot. Ja, bocs, nekem nagyon nem tetszik az ilyen.

    • Ne személyeskedj, én sem tettem. Igen a műfaj sajátossága, hogy sok esetben a valóságtól teljesen elrugaszkodott hihetetlen megoldásokkal oldanak meg dolgokat, mint mondtam ezeket el kell engedni. Ha nem megy, akkor egyszerűen nem te vagy a célközönség, ennyi. Ha ilyenekbe akarunk belekötni akkor kezdjük azzal hogy hogyan megy gyorsabban a fénynél ( 1,5szer gyorsabban) vagy miért van hang az űrben, de miért is tennénk.

     • A fénykard is elrugaszkodik a valóságtól, de a saját világában helytálló, nincs is vele baj.A fénysebességgel való landolás meg annyira abszurd baromság, hogy egy paródiában lenne a helye. Egyszerűen hülye vagy, ha nem érted a kettő között a különbséget, és ez nem személyeskedés, hanem ténymegállapítás.

     • Ja, és mielőtt válaszolnál kedves Otodik. Most sem személyeskedtem. Az ott feltételes mód. De persze saját bevallás szerint mehet a dolog 🙂

     • Hat erre tényleg nem tudok mit mondani, furcsa egy valami vagy te 😀

     • Az nem volt gond az eredeti trilógiában, hogy távolságot időmértéknek használták?

     • Ki beszélt itt az eredeti trilógiáról? Azzal sincs minden rendben, de az új filmeket nem a legelső részekről fogom előre temetni.

     • “Egyébként én is veled értek egyet, hogy netto f*szság volt ez a fénysebességgel való landolás! Már a negyedik részben elmondja Han, hogy „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának!”” A hetedik részben meg csak úgy basztak minderre. Pláne, hogy ha ez ilyen egyszerű dolog, miért nem alkalmazta Han ezt a manővert már korábban? Pl. mikor a Halálcsillag vonónyalábjába kerültek (akkor simán megléphettek volna), plusz az Endoron se kellett volna csatázni, hogy kikapcsolják a pajzsot, simán berepülhettek volna a második Halálcsillag pajzsa mögé. Szóval ezért tartom hülyeségnek én is, mert a filmek által felállított törvényt/fizikát/tézist/szokást veszi semmibe…”

     • “Lényegtelen mit mond Han. Ha fénysebességgel mész (vagy tök mindegy, általában az “”elég gyorsan”” is elég), akkor nem fogsz te emberi reakciókkal úgy lelassítani, hogy pont a bolygó felszíne előtt pár méterrel érkezzél meg 😀 Hogy számolod ki, hogy mikor nyomod meg a gombot? Ha egy tized másodperccel később, már túlmentél az egész bolygón :D”

     • Amikor Han a koordinátákról beszélt mindössze a computer számításait várták, mert Luke türelmetlen volt (illetve üldözték őket és félt). Én feltételezem, hogy itt indulás előtt megjöttek a pontos koordináták. A Jedi visszatérben pedig a halálcsillag pajzsa biztosan jóval közelebb volt az objektumhoz, mivel nem volt légköre, így akár szinte közvetlenül tapadhatott ami mögé nem fért be a Sólyom. De magyarázni bármit lehet, hogy mit miért csináltak vagy éppen miért nem, a lényeg hogy ez egy mese miért ne állhatott volna meg fénysebességről a bolygó légkörében.

     • Mert ember lassított. Manuálisan. De biztosan hatalmas lángelme lehetsz, ha nem tudod felmérni, hogy ez a jelenet mekkora ostobaság volt önmagában. Nem fénykard szintű ostobaság, ami egy mesében oké, hanem olyan igazán nagyon tré írói húzás, ami sehol nem oké, maximum paródiában.

     • Kérlek mond írd már meg nekem, hogy a Star Wars világában (mert ugye a valóságban nincs ilyen) pontosan hányméter szükséges ahhoz hogy egy Sólyom méretű űrhalyó a fény sebességéről 0-ra lassuljon. El ne feledd beleszámolni, Han Solo reakcióidejét sem.

     • ja tudom hogy a hajó pontos j, de ez már így maradt.

     • Nem a féktávval van a baj baszki, hanem azzal, hogy az ember honnan a tökömből veszi, hogy mikor kell elkezdeni lassítani. Ha fénysebességgel mész, akkor itt nanomásodpercekről van kb szó. Neked ilyen kurvajó reakciódidőd van? 😀

     • Ember, ennyi erővel, hogy álltak meg bármelyik részben, bárhol. Miért nem ütköztek a halálcsillagnak a Jedi visszatérben stb… Teljesen lényegtelen dolgokba kapaszkodsz. Csak magamat tudom idézni előfordul hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott hihetetlen megoldásokkal oldanak meg dolgokat. Ha téged ezek ennyire zavarnak egyszerűen nem neked való a műfaj. Manuálisan fékezni nincs ember aki a valóságban megoldja de ez nem a valóság… köze sincs hozzá…

     • Nem, ezek csak szerinted lényegtelen dolgok, mert neked tök mindegy mi, csak legyen SW. Ha az írók balfaszok, akkor jönnek ilyen lehetetlen megoldásokkal, mert máshogy nem bírják lezárni a történetüket.

     • Azért nem tök mindegy, nem voltam a filmmel maradéktalanul elégedett. De fizikai problémákat keresni mesefilmben, azt egyszerűen nem vagyok hajlandó, mert akkor az összes hasonló témájú filmeket utálhatnám, mert tele vannak ilyenekkel. Én elhiszem, hogy téged ezek zavarnak, de akkor és ismét csak magamat idézem, nem te vagy a célközönség.

     • Na jó, azt azért elismerem, elfogult vagyok a témában. Az erő átjárta a gyerekkoromat. 😀

     • Irigylem a gondjaidat közbe:)

     • egy fantasy-mese filmtől vársz élethűséget?!édes jó ég, hogy lehet valaki ennyire ostoba?!

     • Nem elethuseget var, hanem azt, hogy a sajat szabalyait ne rugja fel. Nehez megerteni.

     • “Ne feszegessük a saját szabályainak a felrúgását. A Disney már akkor megtette, mikor egyetlen tollvonással egy jól felépített univerzumot a “”kukába dobott””. A Force Awaken-nél még Jar Jar is érdekesebb szereplő volt.”

     • az, hogy kanonizáltak, nem rúg fel semmilyen belső szabályt, ráadásul a jól felépítettől elég messze volt, mikor mindenféle jött-ment azt írt amit akart sw címszó alatt.

 8. Nagyon király lesz.

 9. nagyon tetszik, mégis bennem van a félsz.

 10. Gyönyörűen fényképezett film lesz.

 11. Nekem nagyon tetszik a csaj benne!! De ez a trailer valahogy nem olyan sötét mint az előző, megkapta a mickey mouse patchet 🙂

 12. Jöjjön.

 13. Jaj, csak ezt a buta fejű csajt hagyták volna ki belőle.

  • Szerinted ki lett volna a megfelelő választás a szerepre?Esetleg: Cynthia Rothrockhttps://www.youtube.com/watch?v=hULIGzRQjhI

   • Cintia hihetőbb akcióban, de ma már öreg lenne a szerepre.Feliciti olyan, mintha véletlen betévedt volna egy 14 éves kiscsaj a forgatásra, és ha már itt van, akkor hagyták ott rohangálni meg akciózni. Röhejesen néz ki minden jelenetben. Állandóan olyan fejet vág, mint aki azt se tudja hol van.

 14. Elég ciki lenne, ha nagyobbat ütne mint a számozott rész. Az eddigi előzetesekből erre meg is van az esély.Spoiler: sikerül ellopni a halálcsillag terveit 🙂