Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Új Mortal részen dolgozik a Midway

A Midway boldog: a Mortal vs. DC eladásai túllépték az 1 milliós lélektani határt, azontúl a Mortal sorozat történelmében ez volt az eddigi legnagyobb példányban előrendelt epizód.A folytatás készültét megerősítették, részletekkel azonban nem szolgáltak a következő epizóddal kapcsolatban. Források egy Mortal vs. Marvel karaktereket felvonultató lehetőséget álmodtak meg.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem értem minek erőltetik ezt a dolgot. A régi jól bevált séma alapján kéne megcsinálni a játékot!

 2. Fúú, de változatosak a midway srácok 😀

 3. Szerintem most az xmen szereplőkböl kénne válogatni mert volt már dc univerz most meg lenne xmen:D

 4. Az újabb mortalok közül csak a shaolin monks a jó szerintem. Igaz van negatívuma, mert kevés a kari benne, de a kivégzések ott vannak. Igaz van venne egy-két nagyon béna, de a mk vs.dc-nél sokkal jobb, Mk vs. dc-ért egy vasat nem adnék ki annyira igénytelennek tartom meg azok a merem karik benne. Én egy új shaolin monks-ot el bírnék képzelni több emberrel és online modokkal, bár ilyen úgy sem lesz. Marad a mortal 2, ezzel legalább elvagyok.

 5. Inkább maradjanak a mortal vs immortal-nál 😀

 6. Ultimate Mortal Kombat 2 HD RemixRagle: De, már volt Mortal Kart, még ha csak minijátékként is. 😛

 7. Szerintem vissza kellene térni a digitális Mortal Kombat szériákhoz! A HD minőséggel természetesen!

 8. Nincs bajom a MkvsDC-vel, kinyomtam 100%-ra, de szerintem nem vs cucc kell, hanem egy jó brutál MK.

 9. Hát……MK1-2 anno istencsászár volt számomra,mikor megjelent a harmadik rész akkor se dőltem a kardomba az is tetszett. Jött a negyedik rész………………..nem sírtam csak ámultam bámultam játszottam,élveztem. A ps2-es részeknél már nem voltam jelen gép hiányában. Lett gépem,megvettem az Armageddon-t………nem sírtam nem szenvedtem játszottam és jó volt. Nagynehezen megszereztem az előző részeket…játszottam ma is előveszem őket. Mortal feeling már nincs,de én igénytelen vagyok és ezeket is szeretem. Mikor bejelentették,hogy az új Mortal az Unreal 3-as motorral készül,lelki szemeim előtt láttam,a szakadó részletes végtagokat,az isteni vért,a brutális kivégzéseket,a jó kis dark horror izom Mortal Kombatot. Kaptunk Mortal Vs. Dc.-t. Hogy az a ******************************************************* de még a ************************************************* és majdnem kihagytam azt hogy ***********************************************!!!!!!!Nos ha van egy kis eszük drága fejlesztő bácsiknak,szépen ráállnak a motor tanulmányozására ami ott ven előttük,és csinálnak egy isten jó komoly FELNŐTTEKNEK VALÓ,brutális mészárlós beteg GYORS bunyós Mortal Kombat-ot. MUHHHH!

 10. Én elvesztettem a fonalat az MK2-nél :(A demót még megnézem, aztán ha esetleg havernak meglesz, akkor kölcsönkérem. De ha nyereményjátékban nyerném, akkor sem utasítanám vissza. Pénzt azonban semmi esetre nem adok ki ilyenekért.

  • Szerintem a régi MK játékokkal semmi gond nem volt, jó volt még az MK3, UMK3, MKTrilogy. MK4 -en viszont már meglátszott a minőségi romlás, negatív irányba elindult szép lassan a Mortal.Bár még az is egész jó játék volt, hiába jött a meglepően jól sikerült Deadly Alliance és reinkarnációi ( Deception és Armageddon ) nem váltották meg azt ami régen komoly Mortál volt.Amit komolyan vettek nagyon sokan. Azután a Midway gyorsan ki is adta a maga kis bájos ( és egyik legjobb ) játékgyűjteményét PS2 és PSP -re, az Arcade Treasures-t, ami dícséretes, hiszen a régi kedvencünket tolhattuk újra a tv előtt ülve ugyanazzal a sebességgel és nehézséggel együtt ahogy akkor és ott volt a játéktermekben. Akinek nincs meg annak melegen ajánlom. Nagyon jó.Azonban én mindig forradalmat vártam a Mortáltól, nem reformokat.Mert az MK1-2-3 forradalom volt. Szerintem. Mára viszont – azért jó látni- talán új embereket csábított el. Ennyit elért Boon. De csakis ennyit. Ezen már kár rágódni.

 11. Mortal Cart még nem volt… De most rövid időn belül van ps3-on kettő verekedős játék (jó a SF új része még nem jelent meg..), nem kedvencem ez a játékstílus, de Mortal vs Mortal sok vérrel, kivégzésekkel, talán jobban érdekelne mint a többi hasonló cím.

 12. Először is gratulálok, hogy végre rátalált a Midway a helyes útra és a sok gyenge próbálkozás után végre elkészítette ezt az új részt amely méltó folytatása az első három résznek! Az ötlet hatalmas és a kivitelezés is remek! Szóval csak így tovább!Imádom!:)És hogy milyen bunyós játék lenne a király(most teljesen elvonatkoztatva a Mortal-tól)?Egy olyan verekedős játék lenne jó, amiben mondjuk horrorfilmek főgonoszai esnének egymásnak (Természetesen most csak a humanoid formákra gondolok)! Tehát mondjuk ilyenek: Freddy Krueger, Jason V., Michael Myers, Leatherface, Pinhead, Candyman…

 13. na ne már… megint egy mortal.mindíg reménykedek, hogy ok-s lesz ,aztán mindíg pofára esek…

 14. reméljük mostmár a kivézésekre is ráfeküdnek jobban, mert a MK vs DC egy kicsit gyengére sikeredett…

  • Ezen most jót röhögtem. Már nem rajtad, hanem amit írtál. Emlékszem előző generáción (nemtom pontosan melyik rész) talán a Deadly Alliance-t én hülye megvettem. Volt egy extra menü ahol valami koporsókat lehetett nyitogatni bónuszpontokért. És többek között megnyitottam egy interjút az egyik készítő manussal. Akkor fordultunk le a röhögéstől a foltelból és akkor határoztam el, hogy többet a büdös életbe nemveszek mortált a kezembe mikor elmondta a figura hogy egy komplett kivégzés elkészítése a megtervezesétől a végleges kinézetig valami 15 perc volt neki! És volt vagy 2 db minden karakternek… Érted? Két perc seggvakarás között összedobnak valami harmatgyenge produktumot és elégedetten hátradőlnek a bőrfgotelban majd megtörlik izzadt homlokukat. 8D Elvégre minek törekedjenek a minőségre, ha tudják úgyis megveszik így is pár millióan ezt a fazék sz@rt. Teltek múltak az évek, várva hogy na majd a tekken ps3-on. Aztán most ott tartok hogy még mindig telnek múlnak az évek hála a tudodkinek. Világéletemben rühheltem a Streat Fighter minden részét, de debütnapján megveszem az újat. Miért? Tököm tele van a tekkenre való várással, ráadásul nem azt kapom amit ígértek, mortálal Boon gyerek már többször eljátszotta a játékosok bizalmát a kula minőséggel. x-en a doa meg egy nagy röhej. Max pattanásos tinédzsereknek tudom ajánlani akik nőt közelről életükben nemláttak még. Közben azon kapom magam, a SF meg kezd egyre jobban bejövős lenni, mind körítés és karakterek szempontjából. 8D Hihetetlen, mit meg nem kell élnem.

   • hirtelen megijedtem h rajtam nevetsz:Da legjobbak még az első MK-k voltak:Da kivégzések adták meg a feelinget neki, nem a grafika… annyira nem szeretem h manapság nem foglalkznak a játékélménnyel.Lásd: MK, Megaman…ETC.. sokkal jobbak voltak.:)

 15. remélem valami jó ötletel állnak elő

 16. Újabb már megint?:D

 17. minden most futó sorozat rádupláz/tripláz a korábbi részekre, ez normális

 18. épp a napokban kaptam elő egy mame-t killer instinct 1, mortal kombat 2,3-mal. 80 centis flat SD tv-n igazi királyság.(HD-n sajna borzalom de ez nem meglepő).Nem tudom hogy a klasszikus 2D-s brandeket miért nem lehet meghagyni 2D-s játékmenettel egyedi innovatív 3D-s körítéssel á lá SF IV.Én megvadulnék a boldogságtól ha Scorpiont és Sub-Zerot láthatnék Street Fighter IV-es 2D-s tálalásban Gears of War szerű részletességű és hangulatú karakter dizájnnal.Sajnos a Mortalt már nem az első trilógia adja el. Akik ma megveszik a részeket, azok a 3d-s részek miatt vásárolják gondolom és ahhoz már levés a név. Kell hozzá valami…marvel, dc, akármi.Killer Instinct 3-t a népnek. FullHarcore megoldásokkal, 20 gombos kezeléssel, 500-as combo hegyekkel. Bár szerintem egy első rész remake-kel is mindenki jól járna..ha nem jobban.

 19. MK vs KZ !

 20. 1 millió? Jézusom, pedig én reménykedtem benne, hogy a Midway leúszik ezzel a mortal résszel együtt a wc csészén. 🙂

 21. Huuh, eltudom képzelni ahogy Octopus és Gorro harcolnak 😀

 22. Nagyon jó jöhet,nekem a mostani is nagyon bejön,nyomjuk életem párjával!

 23. Morta Kombat Vs Soul Calibur 😀

 24. Legyen inkább 1 normális Mortal Kombat! Szvsz a Deception volt az utolsó élvezhető rész, azóta csak esett a színvonal! Mortal Kart valaki?A DC-t is biztos csak azért keverték bele, mert már nem volt pofájuk harmadszorra is eladni ugyanazt… (meg persze a nagyobb vásárlóréteg is közrejátszhatott)

  • “””nagy vásárló réteg””Először tényleg a Marvel-t akarták, pont emiatt, de az túl drága volt nekik…… “

 25. Mortal vs. Marvel nem is lenne olyan rossz….Iron Man VS. Scorpion… X_O

 26. Nem kell Mortal Vs Marvel… 😀 De Mortal VS Disney sem, vagy hasonlóak… 🙂 Mortal VS Mortal. Legyen ez. 🙂 Talán még a Street Fighter férne bele…

 27. Az új játék címe:Mortal Kombat: The Console Wars…:D

 28. lehet, hogy ezúttal egy hagyományos MK-t készítenek, jöhetne egy olyan is (az MK vs DC universe harcrendszere príma lenne). Egyébként engem az új rész is nagyon megfogott, egy olyan crossovernek is örülnék.

 29. Marvel nem lenne rossz, de már az előzőt is nagy baromságnak tartottam…..

 30. Has valami vicceset szeretnének összedobni akkor az MK uni. + cartoon network karaktereket képzelnék el hogy biztosan sírba röhögjem magam.

 31. Feldolgozás az tetszeneSub-Zero rules 🙂

 32. Szerintem nem lett rossz a MK vs DC. Újítottak valamit mert rájöttek, hogy nem lehet mindig ugyan azt csinálni.

 33. Kiváncsi leszek rá

 34. Gumimacik vs Hupikék törpikék (főboss Hókuszpók)Barátok közt vs Jóban rosszban.

 35. “Mortal vs Pokemon universe?Komolyabban szerintem hagyni kéne már ezt a bohóckodást, és a korai részeket megszégyenítő “”originál”” Mortalt kéne alkotni nextgen köntösben..”

 36. Mortal vs. tekken vagy vs Soul Calibur.

 37. Várom a folytatást, egy Mortal / Marvel tényleg jó lenne 🙂

 38. Örömmel venném az alábbi feltételekkel: -Semmi cenzúra és semmi visszafogottság a vérengzés terén.-Kivégzések közben legyen SF IV-szerű kameramozgás (zoom in ‘n out).-Kidolgozott és csapdával rendelkező háttér/környezet.-Klasszikus karakterek visszatérése: Reptile, Smoke, Noob Saibot, Kung Lao, Mileena, Goro.-Legfeljebb 30 karakter (különben egymás rovására megy a karakterek részletes kidolgozottsága).-Brutál audiovizuális élmény. -Kombo Challenge-hez hasonló opció.

 39. Nem tudom mi a f*nsznak kell eröltetni ezt a mortalt.Számomra az első két rész volt a csúcs (és most is), ebből a stílusból többet nem lehet kihozni. A bedigitalizált karakterek sokkal jobban bejönnek mint akármilyen csúcspoligonokból felépített emberkék.A mortalnak pont az adta meg a feelingjét, szerintem. F*sza hús vér emberek.Az MK vs DC kivégzései meg nevetségesek.

 40. ideje lenne mar egy jo mk-nak .valami olyasmi ,mint az sf4.

 41. Mattel vs. Lego figurák. szerintem. 😀

 42. Én jobban örülnék egy Mortal VS Barátok közt menetnek…

  • mortal vs. szomszédok.biztos mindenkinek megvolt már a szomszédok akciókártyás kép.scorpion vs. lenke néni. hmmm. a boltban.

   • Mortal Vs Szomszédokban Vágási Feri lenne a legtáposabb karakter!

    • “””… és ha lenne tízezer forintom megvehetném azt az új eredeti mikroszoft windóz 95 programot. És akkor dolgozhatnék itthon a benti munkáimon, sőt egy csomó más csodát is művelhetnék vele.”” :)”

     • Ja, és amikor Vágási Feri fia, a Matyi játszott egy számítógépes programmal és lefagyott a gép, akkor azt mondta Vágási Feri, hogy el kell vinni szerelőhöz, s már kapta is fel a monitort szerelőhöz vinni.