Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ubisoft – Uplay Online Pass

A Ubisoft friss bejelentése értelmében a kiadó sok más konkurenséhez hasonlóan saját online pass rendszert vezet be, mellyel a használt játékokat vásárló playerektől inkasszál majd némi extra profitot – abban az esetben, ha az online multiplayer mókához szükséges eredeti kódot már felhasználta a szoftver előző tulajdonosa.Az újdonságok közül a Driver: San Francisco már [B]Uplay Online Pass[/B] kódos lesz.A Ubisoft előtt az Electronic Arts, a THQ, a Codemasters és a Sony jelentette be saját kódos rendszerét, bár mindegyik egy kicsit másképp működik (majd).

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ha nem lesz macera aktiválni a kódot, akkor nem izgat. Világszinten egyre népszerűbb a használt piac, nem lep meg az intézkedés.A szomorú az hogy csak azt a játékot adják el általába ami szar lett.Ha a kiadók kicsit odafigyelnének, és nem cirka 6 órás játékokat adnának ki, a használt ipar se virágzana ennyire.

 2. A MOH-ban az online passt le lehet tölteni arról az accontról amin leszedted!

 3. hát akkor ha a PSC úgy ítéli meg hogy az online rész marha jó benne akkor megveszem újonnan,ha azt írjátok hogy semmi extra ,akkor használt:)

 4. Többnyire úgy is csak olyan játékot veszek amit meg is tartok.

 5. le van szarva. Megjelenés napján úgy is csak olyan játékot veszek ami megérdemli. Ratyikkal meg nem multizok

 6. de jó! aztán késöbb már jöhet az is hogy kódot sem kapunk vegyük meg vagy nincs multi…

  • nem, késöbb az jön majd, hogy a single playeres használt játékhoz is kódot kell majd venni mert különben használhatatlan lesz a lemez. Alig várom már

  • csak a játékosok közötti adás-vétel meg a kölcsönadást gátolják ezzel több mint valószínű, hogy kapsz passt multira mindig 😀

   • tom értem én :)) de akk is szemétség szerintem.. akinek nincs túl sok pénze annak mennyivel jobb használtan olcsóbban venni igy viszont semmit sem spórol.. (nem szoktam használtat venni csak ritkán)

 7. Ezek a hírek előtt jöttem rá, hogy én valójában a multiplayer nélküli játékokat szeretem. Úgyhogy felőlem jöhet az Online Pass!

 8. fénykorát éli a warez.

 9. Uplay, aha inkább Iplay annak az anyjával, aki ezeket kitalálja. Kis aranyos, hangzatos nevet is adtak egy újabb lehúzásnak, gratulálok!

 10. Már ők is 🙁

 11. Hülye az UBI.A multiplayer-es játékai pedig rettenetesre sikeredtek többségben.(Pl. a AC.B-nek a multija borzasztó lett)

 12. Ezzel csak azt érik el, hogy még olcsóbbak lesznek emiatt a használt játékok. 🙂

 13. Minden a felhasználóért,a játékosért…..Na,hagyjál már…..

 14. Hát ha már csak a pénzesekre gondolnak,ideje lesz más hobbi után nézni.Kib…ott fáradt és öreg vagyok már ehez a “mindenből csinájunk pénzt„dologhoz.

 15. Hozzá kell szokni, következő generációban már nem lesz dobozos játék. Sőt a dobozos tejet is csak online pass-al lehet majd felbontani.

 16. Bekaphatja az összes. A poén, hogy azok a cgek fognak jól kijönni az egészből akiknél nincs ilyen, mert ők nem kapnak negatív reklámot és megvetést a játékosoktól/sajjtótól. Legalábbis nagyon remélem, hogy így lesz.

  • Biztos, hogy nem így lesz. Ráadásul ezzel visszaszorítják a használt játékpiacot, ami nagyobb fejfájást okoz a kiadóknak, mint a warez. Ettől függetlenül elég mocskos dolog a mi szemszögünkből.

  • Az ea játékoknak így is több milliós eladásai vannak, pl a fifa még sose fogyott ilyen jól mint most.

 17. A szerény anyagi helyzetű gémerek köszönik szépen.

 18. Büdös kis tolvajok vagyunk, de most jó helyretesznek minket.Mától minden EA és Ubisoft játékot WAREZOLNI fogok!

 19. Ez van … :[

 20. majd fellázadok és áttérek warezra és jól kicseszek magammal..vagyis a cégekkel!? 😀

 21. Kíváncsi leszek menyibe fog kerülni egy ilyen online pass.

 22. Azon csodélkozom, hogy nem hamarabb vezették be ezeket. A BFBC2 után azt hittem hamarabb bevezetik ezt.Nem azt mondom,hogy tetszik a rendszer, csak nem látok belőle akkora problémát. Annyi változik,hogy most már nem 2-3 cég, hanem 6-7 csinálja ezt. Ettől még ahogy írtam ugynúgy lehet venni/eladni.

 23. Majd nem éri meg használtan venni és eldani játékot, az online pass beszerzésével egy árban lesznek.

 24. Én valamit nem értek. Ha valaki megvesz egy új játékot, elhasználja az online pass-t, majd ha eladja, akkor már elvileg nem lesz meg neki játék vagyis nem fogja már használni az online pass-át, de aki megveszi tőle használtan ő sem. Vagyis hosszú távon, kivéve azokat akik megtartják a játékot, senki nem fogja használni az egyszer használato pass, vagylegalább is kevesen. Vagy rosszul látom?

  • “Megvettem a BFBC2-t. VIP kódot ellőtem, később eladtam a játékot.Fél év múlva ólcsobban visszavettem egy kódnélkülit már.Ugyanúgy lehet “”bizniszelni”” továbbra is. Sokan el se lövik a kódot amíg nincs róla meggyőzve,hogy kell a játék továbbra is.Ha meg ellövik 1-2ezerrel kevessbért árulja.De vannak akik meg amúgy sincsenek online a játékokkal és nem is néznek ilyeneket. Így tudtam eladni a mortal kombatot is kód nélkül.A vevőt nem érdekelte mert úgyis otthon játszott tesójával.”

 25. Ugyis minden cég beáll a sorba.

 26. Még szerencse hogy a legtöbb játéknál pont leszarom hogy mi van az online részével… 😀

 27. Akkor ők is kinyalhatják.

 28. még sosem vettem használt játékot és remélem nem is fogok