Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Ubisoft – 3D tévé minden háztartásban, három éven belül

Bár a 3D televíziók jelenleg még csak egy tehetősebb réteg számára elérhetők, valamit elég sok embernek vannak gondjai a térhatású kép tökéletes érzékelésével, a Ubisoft marketingese úgy gondolja, három éven belül “minden háztartásban” ott lesz a 3D TV. Murray Pannel az Eurogamer magazinnak nyilatkozta:[I]A Ubisoft nagy rajongója a 3D-nek. Mi voltunk azok, akik elsőként készítettünk a jelenlegi konzolgenerációra rendes 3D-s játékot: tavaly az Avatart. Mindenkit megelőztünk, pedig tudtuk, alig vannak még olyanok, akik ilyen modern készülékkel rendelkeznek. Ugyanez volt a HDTV-vel is: kezdetben még luxusnak számított, mára viszont már nagyon elterjedt.Most még sokan szkeptikusak a 3D-vel, de ez változni fog. A Sony olyan intenzíven nyomja a térhatást, ahogy csak tudja, és a televíziós műsorszolgáltatók is rövidesen belépnek a piacra. Szerintem sokkal nagyobb durranás lesz annál a 3D, mint azt jelenleg sokan hiszik.[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Még “”sima”” HDTV sincs minden háztartásban, pedig ezek nem 3 éve jelentek meg. Úgyhogy nem látok realitást Pannel “”előrejelzésében””.”

 2. Amúgy szerintem a 3D TV-ben nincsenek oly an komoly technológiai fejlesztések. Ezért szerintem hamar lemegy az áruk elfogadható szintre.

 3. Eddig szkeptikus voltam, de most már sikerült felfognom, hogy a tévé-technológia is exponenciálisan fejlődik. A focivébé minden meccsét hádében adták, a felét pedig háromdében – nálunk ez még nem nyilvánult meg, de hamarosan alakulnak majd a dolgok rendesen.

 4. majd ha annyiba kerül, mint most 1 normális full hd tv, akkor komolyan elgondolkodok, de 150 felett soha a büdös életben nem fogok tv-t venni.

  • “150-ért jelenleg is csak egy max 32″”-es “”normális”” tv-t kapsz… az meg nagyon kicsi finoman fogalmazva. 3d tv meg nem nagyon hiszem egyáltalán hogy lenne majd ilyen kis méretben…”

 5. Csak nehogy valaki még kitalálja, hogy a 3D kép mellett a pillanatÁLLJ lehetőséggel már az időt is lehet manipulálni, és így kijelenti a 4D TV a jövő :)3 év múlva talán nyerek egy 3D TV-t. Ha mégsem, akkor az én háztartásomban biztos nem lesz. Megelégszem, ha 2D-ben nézem a híradót. Engem nem érdekel, hogy néz ki 3D-ben a jégesővel szétvert háztető, vagy egy autópálya szerencsétlenség.A jövőben inkább lesz egy LCD TV amin nézem a TV adásokat és egy FULL HD, amin a PS3 zakatol.

 6. Úgy legyen, bizakodó vagyok:) Nincs rá keretem pill. még ha 1/4 -ébe is kerülne! ,de remélem 3 év múlva, simán kicsengeti mindenki! /álom/

 7. Nem tomm…

 8. azt nem fejtette ki az urasag hogy hol is? mert Kozep-Europaban meg 10 even belul sem lesz mindnen haztartasban 3d-tv, nemhogy 3 ev…

 9. HAt en plazaban lattam Samu LCd Led TV-t es vmi eszmeletlen burtalsi volt a 3d demozas rajta!!! Must have!

 10. Amúgy nekünk sincs a családban HDTV. Mire mindenkinek 3D-je lessz, addigra nekem HD :D. Úgyis színtévesztő vagyok kitudja, lehet rám nem is hanta a 3D látvány.

 11. Jaj ezt kihagytam:Amit hozzátennék, amikor lentebb irjátok, hogy nálunk ugysem lesz. Egyszerű az ok. A magyarok 80%-a az ilyen cégeknek nem létezik. Nincs. Nem vesz eredeti játékot, nincs se lcd tvje se semmije ami miatt őket valaki is nyilvántartásba venné. Ezek az adatok persze még kint is kissé furcsaságok-pl ha én most vettem volna egy előző szériás fullos de nem 3d-s braviat akkor fix hogy nem cserélnék- de az tény, hogy sok embernek lesz. Mármint azok közül akik ezeknek a cégeknek számítanak. Akik nem számítanak azoknál meg nem mindegy?

  • Pénz beszél… Sokan szídják itt az Xboxos Warezes embereket ami részbven igaz. Viszont ha nincs pénz leszarja ,hogy eredeti-e vagy sem. Én valamilyen szinten megértem a warezos xboxos gyerekeket. Nem fognak 16 ezerér venni játékot mikor a fizetésük 80 ezer forint.

   • Nekem nincs sok pénzem, ha játékot veszek azt gyűjtögetésből, mégsem vettem warezboxot.

    • Jó de valaki nagyívben leszarja ezt mind.

    • Mármint hogy eredeti-e vagy sem a játék. Én is játszanék egy csomo mindennel de szterintem ilyen árak mellet gondolkozom hogy eladom a PS-t és szarok bele.

     • Én azt vettem észre ha megveszek egy játékot, jobban értékelem. Játszok vele. Amíg PC-s letöltő huszár voltam kevés játékba öltem órákat, napokat. PS-re minél több játékomba minél több szórakozást keresek.

     • Igazad van én is minden cuccot kijátszok PS-en. Értekelem is őket. De amennyibe kerülnek. Eskü ha kerülne 10 ezerbe a premieres játék és mondjuk fél éven belül kerülne 6-7 ezerbe simán tetszene a dolog. Várnék rá. De pl egy cod4 Modern Warfer-re is fáj a fogam nem hogy a kettőre. És a első rész is még 8-9 ezer forinba kerül sok helyen:S

     • 15 font most Zavvi-n a COD4. Ha esetleg aktuális :).

 12. Hát nagyon remélem, hogy kicsit lejebb megy az áruk, 2 év mulva ugyanis tv csere van betervezve. 2006os a bravia, 6 év után jöhet a 3D. Addigra kiforr a technológia.

 13. 🙂 Kedves UbisoftLegyen igazad, de nem 30 évet akartál mondani?Pá

 14. 4-5 ezer PS3 és 20-22 ezer LCD Tv egy 28 ezres városba? Ezt NAGYON erős túlzásnak érzem. Még világ viszonylatban is.

  • Nem kell komolyan venni vetít állandóan, most izzadt össze egy közepes lcd tvt, nézd meg a profil oldalát. Mostanáig sd tv-n nyomta x-boxal, mert arra óccóbb volt a játék, de azért szidta mint a bokrot a gépet. Nem hogy 3 éven belül de lehet hogy soha nem lesz 3d tv-je.

 15. “Én is ezt mondom…. Ithon örülnek az emberek hogy egyáltalán a számlák be vannak fizetve. Esetleg hogy van egy LCD tv-jük ps3al. De most nem fognak mind 3D tvt venni mert Jujj az most milyen menő. Lemondanak az “”élményről”” mert tudják ha megveszik a fél millás tv-ket nem lesz mit enni. :S”

 16. 3d tv magyarországon túl drága ahhoz hogy elterjedt legyenebben az országban kb most kezdték el venni az lcd meg plazma tv-ket mert most már 200 alatt is bőven jó tv-t kapnak lehet hogy 3 éven belül elterjedtebb lesz de itt biztos hogy nem lesz minden háztartásban. a technika fejlődik csak annyi a kérdés hogy ki mennyire bírja pénzel ezt az egészet

 17. Kedves Ubisoft: Anyádat!Köszöntem a felszólalási lehetőséget…

 18. Birom az ilyen mondatokat…

 19. Ez jó ,nem tudom amikor ilyen baromságokat kezdenek el beszélni el hiszik e amit mondanak.

 20. Én örülök a hirnek. Mivel nincs rá pénzem, valószinüleg kapok 3 éven belül egyet ajándékba. Az Ubisoft marketingese Tibi bácsi egyik távoli rokona, aki nem pöttyös labdákat fog dobálni, hanem mindenkinek 3D lcd tv-t. 🙂

 21. esélytelen, legalább is itthon….

 22. 3D tv…. Mi a szarnak…. A HD sincs elterjedve még nemhogy a Digitális tv. Parasztvakítás…

 23. “Iyen oc`ó lessz ? Àko` ke` . – Hát persze , 3 éven belül ? Hol “”él”” ez a csóka ?”

 24. persze 3éven belül minden háztartásban!-_-az emberek felét még a HDTV se érdeli (nem hogy a 3D TV-t) mikor minek ha a sima SDTV-n is megy rendesen a Mónika sóó!

  • Nem hogy nem érdekli érdekelné csak éppen vannak fontosabb dolgok is mint mondjuk megvenni egy HDTV-t.Sőt!Vannak akiknek ez is csak még egy elég távoli álom.

 25. hát ha hozzávágnak mindenkihez akkor elképzelhető de szerintem 10 év múlva se lesz így a 3d-vel meg a tököm tele van már

 26. Hagyjuk már ezt a baromságot kérem. 3 éven belül???? Hát még a sima hdtv-k sincsenek ott mindenhol. És ilyen hülyeséget mondani, hogy pár év és 3d adás lesz? Hát még a hd adások is hadilábon állnak, és nem csak itthon, mindenhol szinte!!! Ez a manusz aki ezt mondta eléggé el van tájolva. És egy ilyen ember dolgozik a ubisoftnál és zsebeli be a horribilis fizetést. NEVETSÉGES!!!!

 27. sztem meg oltári bukás lesznem gond, láttunk már ilyen lufit pár éve mikor az e papírok értéktelenedtek elaz a baj, hogy van ami gyorsan fejlődik és van ami nemnem könnyű megmondani mi lesz sikeresaz biztos, hogy a szemüveges megoldás halott dolog (kinek lesz kedve otthon szemüvegben nézni tv-t hosszabb távon)a másik meg…..biztos,hogy olyan nagy dolog,hogy érdemes rá beruházni?

  • Nekem lesz pl kedvem tolni szemüveggel… és tuti amint emberi ára lesz beruházok 3D tv-re.

   • “1 dolog,hogy 1-2 órát szemüvegben lennél, de ezek szerint majdnem egyfolytában így kéne tévézned, különben mi értelme lenne.Ha ezt kiveszik (mármint a szemüveges dolgot) akkor el tudom képzelni,hogy elterjed, de addig.A telefonos netezés is milyen jól hangzik, azt akkor se terjedt még úgy el. A WAPnak mekkora jövőt jósoltak, azt szintén lassan indult csak. Meg ahogy írták, még ez a HD se az a “”inden lakásban van már ilyen””dolog.Ez még gyerekcipő. A technika megvan rá, csak nem fizetőképes. Meg hirtelen elkapta a cégeket ez a 3D láz és azt hiszik,most mindenki erre fog beruházni.”

    • “A szemcsi nélküli dolog nem fog működni… csak bizonyos elemeket tudnak a tv panelek kiemelni nem az egész képet,ráadásul 5x annyiba kerülnek mint a “”sima”” 3d tv-k. Ez az egyik,a másik hogy nemtom emléxel-e hogy mikor socom-oztunk röhögve mondtam hogy nekem sose lesz lcd tv-m főleg nem fullhd mivel annyira drága. Na,most ott tartok hogy egy 37″”-es fullhd lcd-m van. Nem azért mert rámszakadt a bank hanem mert mindennek így megy le az ára. Így lesz a 3d tv-vel is. Ami a szemüveget illeti,én simán elvagyok vele,és nem éjjel-nappal ülök ps3 előtt hogy mindig fel kellene vennem. Pár órát simán elvagyok vele,havernál próbáltam vett egy Samsung 3d tv-t és kapott hozzá 2 szemcsit. Wipeout hd-t nyomtuk kb 3 óráig és mily érdekes se a szemem se a fejem nem fájt. Tehát engem tökéletesen meggyőzött,és kb 2-3 év múlva beruházok egyre. Talán pont a PS4 körül mikor jön… :)”

   • Bírka vagy… 😀

   • bocsi a birkáért de szerintem nem kell mindent vakon követni, persze a te döntésed. Én nem láttam még 3D tv-t így else tudták még adatni velem.

    • Nem láttál még 3D TV-t, de már károgsz hogy minek. Előbb próbáld ki (majd miután az álladat összeszedted) utána véleményezd hogy faszság vagy nem.

    • “Ha nem láttál még 3d tv-t minek vered a nyálad itt te segg? Én nemhogy láttam de több napon keresztül használtam. Vagy mivan nem tetszik hogy más tud venni magának új cuccokat? Te nyugodtan él a kis életed az sd tévéddel,én inkább követem a technológiát… meglátjuk melyikünk jár jobban. Irigykedhetsz de azt tartogasd magadnak,mert itt senki más nem kíváncsi rá. És ahogy wallace is írta,miután ha próbáltál 3d tv-t és összekapartad az állad utána mondogasd magadnak hogy nem kell meg nem jó,mert csak magadnak tudod ezt beadni,ha annyi lenne egy 3d tv mint a sima lcd mindenki venné mint a cukrot. Jah és felénk 10-ből 8 tv már lcd(vagy LED,plazma..),szal nemtom te merrefelé élsz hogy ne lenne elterjedve.Jah és ahogy te csinálod: “”bocsi a segg-ért”””

     • bocs de a LCD meg a Dili8gtális tv NINCS elterjedve… 2012 után is azért lesz csak digitális mert szükséges lesz ahoz hogy tv-t tudjál nézni. Avatar óta van ez a hisztéria. És amúgy szerintem inkább moziban nézek megy egy 3D télrhatású filmet mert ott különleges.Ez a 3d lehet fasza télleg ,de szerintem nem ilyne hirtelen kell az emberek arcába nyomni. Ráadfásúl sokan szarúl vannak tőle… Szóval szerintem elhamarkodott volt kiadni… De ez az én véleményem. A bárányért meg öszintén bocsi. ennyi. eleht segg vagyok de sok értelmét nem látom MÉG.

     • Nos,azt megértem hogy neked nem jön be. De felénk már szinte minden lakásba legalább 1 lcd tv van és nem tudom hogy jött neked ide a digitális adás,mert arról 1 szót se ejtettem. A 3d nem a tv-zéshez kell hanem a PS3-hoz. Maga a ubisoft kijelentés persze hogy értelmetlen,mert 3 éven belül biztos hogy nem lesz 3d elterjedve teljesen. Viszont ha olyan tempóban halad mint az lcd akkor már a lakások 25-30%-ában lehet 3d tv ami elég impresszív adat lenne. Az ugye már 10 emberből 2-3.

     • A 3D a ps3-hoz kell? Nemhogy 3D-tv, de ps sincs minden háztartásban. Ha felétek már mindenkinek van lcd-je, vagy plazmája, akkor inkább az a kérdés, hogy te merrefelé laksz. 🙂 Ha megnézed, hogy jelen gazdasági helyzetben egy átlagember mennyi pénzböl él, könnyen kiszámolható, hogy nem nagyon futja lcd-re, 3d-re meg föleg nem, arról nem is beszélve, hogy digitális adás hiányában értelmetlen dolog lcd-re költeni. Nem mindenki konzolozik, úgyhogy az lcd-d mellé vegyél egy blu-ray lejátszót is és vegyél hozzá 7 ezerért filmeket. A szülövárosomban, ami kb 30 ezer lelket számlál, kb 7 embernek van ps3-a, de úgy, hogy beleszámoltam unokaöcsémet, az egyik haveromat és magam. Lcd meg ennek a számnak kb az ötszöröse lehet. Ne felejtsük el, hogy Magyarország nem csak Budapestböl áll.

     • Nem budapesten élek… külváros,amiben is 28ezer ember él kb. Ebből kb 4-5ezernek van ps3-ja és kb 20-22ezernek minimum egy lcd-je vagy plazmája lakásonként. Nem tudom milyen a helyzet az országban,de itt ez van. Azt mondjuk be kell ismernem hogy nem épp szegény negyedben élek,de azt nem hiszem hogy ennyivel jobb lene a helyzet. Na mind1,akkor ez van. :/

     • Erős túlzás….

     • Szerinted… hadd tudjam már én jobban felénk mi van.

     • “Tőlünk Nyugatra biztos nem utópia,hogy 1-2 éven belül a háztartások többségében a nappaliban trónoljon egy 3D-trechnológiával megtámogatott tv.Anyagilag nem fogja megterhelni a pénztárcájukat,de azt erősen kétlrm,hogy a PS3/X360 3D-s játékai miatt ruháznak be rá:). Idehaza jóval borúsabb a szitu,az átlagbérből élő ember örül,ha a mindennapi kiadásait fedezni tudja,nem hogy high-tech tv-t vásároljon.Ne feledjük,nem minden háztartásban vannak LCD/plazma “”televizsön””-hegyek:-s.”

 28. Jah 3 éven belül…még nyugaton se ! XD

 29. Az avatar gagyi(piros-kék szemüveges) 3d-t kezelt.

 30. Igazuk van ha az ember megteheti még ha nincs is rá szükség akkor is a modernebb dolgokat tuti megveszi .

 31. persze csak gyözd szemcseppel a tévénézést föleg ha azt a FPS-t játszol és bevágnak egy villanó gránátot a nyakadba akkor mi lessz nem fogsz majd látni vagy fél óráig semmit