Ubisoft – 2011-2012 újdonságai

A Ubisoft egy üzleti befektetőknek tartott beszámoló során felfedett néhány friss részletet az elkövetkező két év terveiből. Ha nem is teljesen konkrétan, de érintőlegesen jelezték a várható szoftver-lineup alakulását.- 2011 és 2012 áprilisa között szinte biztosan érkezik egy újabb nagygépes Assassin’s Creed epizód – tehát Playstation 3-ra is várható. Az azonban könnyen megeshet, hogy ez nem az ACIII lesz, azaz nem számozott epizód – hanem valami olyan, mint a Brotherhood- A Ghost Recon: Future Soldier (PS3 is) nem jön ki 2011 tavaszán – ehelyett átcsúszik 2011 őszi-téli időszakára- A Driver: San Francisco (PS3 is) is további csinosításra szorul, így a pletykált 2011 nyári megjelenést 2011 év végére – vagy 2012 tavaszára – tették át

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem semmi lista!!!

 2. beyond good and evil? Na azzal mi a tök van? Ha 2012-ben se jön meg, akkor az már tényleg a szánalom kategória. Ha ennyi ideig készül egy játék (főleg hogy folytatás), akkor jobb ha felkészülünk, hogy 4 éven belül eljutunk arra a szintre, hogy hébe-hóba kijön félévente egy …3 vagy …7, mert ennyi fejlesztési idővel senki nem mer új játékot kitalálni. Kezdem félteni szegény hobbimat.

 3. kicsit korainak tűnik az új AC, remélem nem rontják el

 4. MEGINT CSÚSZIK AZ ÚJ GR????Ez hihetetlen. Kerek egy év csúszás Hát ennyi várakozás után kényeztesse a szemem, és becézze az újjaimat de rendesen :/

 5. Drivert el is hiszem. Elég üresnek tünt.Viszont ugyanígy indult a ps2es driv3r is. Ez a frencsájz már elment sajnos.

 6. Még egy AC, túlfogják bonyolítani.

 7. fúúú a Recon-t nagyon várom, de nem is baj, hogy télen jön mert tavasszal úgyis a KZ 3 meg a Crysis 2 kell majd. Az Infamous 2 mikor is jön?

 8. Már megint mindenre várni kell… Na mind1,csak legyen jó!

 9. Húú egy fasza Driver-t csípnék! Úgy rémlik psx-en eszement jó volt a kocsik viselkedése. AC ráérne, legyen mondjuk 2012-ben egy zsíros darab, mert a most megjelent új rész csak a történetben más mint az előző(nomeg a multi ami annyira illik a játékba mint a rántottcsirke a kürtőskalácsba).

 10. Remélem az új AC-t is jól megcsinálják 🙂

 11. Nyújtják az AC tésztát rendesen. 🙂

 12. Ebben sajnos semmi újdonság sincs,mind folytatás.