Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Two Point Hospital – március elején érkezik a JUMBO Edition

Kiegészítőkkel és extra tartalmakkal.

A Sega és a Two Point Studios bejelentette, hogy március elején jelenik meg a Two Point Hospital: JUMBO Edition, amely a korábbi kiegészítőket és frissítéseket is tartalmazza. A csomag tartalma:

 • Az alapjáték
 • Ingyenes frissítések:
  • R.E.M.I.X. 1 és 2
  • Menthető szobaminták
 • Bigfoot kiegészítő
 • Pebberley Island kiegészítő
 • Retró tárgycsomag
 • Kiállítási tárgcsomag
 • Close Enounters kiegészítő
 • Off the Grid kiegészítő

A konzolokon jelenleg elérhető Two Point Hospital: Console Edition kizárólag a Bigfoot és a Pebberly Island kiegészítőket tartalmazza, azonban az új verzió ingyenes frissítése a konzolos változatnál is elérhető lesz, így akik már rendelkeznek a mókával, azok megvásárolhatják külön a bővítményeket, vagy válthatnak az új csomagra.

A kapcsolódó sajtóközlemény részletesebben beszámol a kiegészítők tartalmáról:

“A JUMBO Edition tartalmazza az alapjátékot, négy kiegészítőt és két tárgycsomagot, melyek összesen 27 kórházat, 189 betegséget és rengeteg kórházadba helyezhető berendezést kínálnak. Mindegyik kiegészítő új helyszínekre invitálja a játékosokat, ahol régióspecifikus kórságokkal és kihívásokkal kell szembenézniük.
 
A Bigfoot a Pointy Mountains télies területeire invitál, ahol a helyi celebjeti, Bartholomew F. Yeti jobb egészségügyért tüntet. Mr. Yetinek a segítségedre van szüksége olyan új betegségek kezelésében, mint a Cold Shoulder, a Bard Flu és az Aurora Snorealis!
 
A Pebberley Island keretében kalandod Pebberley Reef kellemes klímájában kezdődik, amit Overgrowth sűrű, felfedezetlen területei követnek, végül pedig a lélegzetelállító Topless Mountain meghódítása vár rád, ahogy az örök fiatalság elveszett titka után kutatsz.
 
A Close Encounters tele van nem e világi találkozásokról szóló pletykákkal. Küzdj meg a konspirációkkal, titkos létesítményekkel és olyan szokatlan betegségekkel, mint a Science Friction és a Lack of Humanity. Talán még néhány űrlényt is láthatsz.
 
Inkább a zöld és természetes dolgokat pártolod? Semmi gond! Az Off The Grid kiegészítőben új játékmenet mechanikákkal indulhatsz el a környezetbarát siker felé vezető úton. Látogass el Two Point County első ökovárosába, kertészkedj és tartsd magad távol a Root Snoot és Green Fingers kóroktól.
 
Forgasd vissza az idő kerekét 26 retro és klasszikus tárgy gyűjteményével, amiket kedved szerint helyezhetsz el kórházadban a Retro Items Pack részeként, valamint engedd szabadjára a benned rejlő művészt az Exhibition Items Pack tartalmaival.”

A Two Point Hospital: JUMBO Edition március 5-étől kapható PlayStation 4-re, az alapjátékról íródott tesztünket pedig ITT olvashatjátok el. (Az előzetes a sima konzolos változathoz készült.)

Hozzászólás