Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Twitteren a Platinum Shop

Partnerünk és szoftverdealerünk, a [B]Platinum Shop[/B] ezentúl saját [A http://twitter.com/platinumshop]Twitter olddalán[/A] is tartja a kapcsolatot vásárlóival. A felületen olyan friss, az aktuális kínálattal és akciókkal foglalkozó hírekkel is találkozhattok, melyek a bolt normál weboldalra nem kerülnek majd fel.A Platinum Twitter blogjában legfőképpen a speciális, gyűjtői és limited kiadású szoftverekről, hardverekről és kiegészítőkről ad majd hírt, melyek elsősorban a ritkaságok és különlegességek rajongóinak, valamint a gyűjtőknek okozhatnak örömöt. Ezek mellett a legfrissebb szállítmányokról, a frissen beérkezett új játékokról is itt informálódhattok.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Érdekes

 2. Szép.. bár a twittert nem használom 🙂

 3. Miért nem jó egy helyen mindent? Nem vagyok reklámszakember, de a józan paraszti agyam azt diktálná, hogy a reklám lényege az lenne, hogy eljutni minél több emberhez. Az ok lenne, hogy a honlapra is felrakunk mindent, meg a twitterre is mindent, de hogy ide is egy kicsit meg oda is egy kicsit…

  • “Szerintünk elég sok lehetőség rejlik a twitterben.1.: nem feltétlenül szükséges hozzá számítógép és a két legelterjedtebb böngésző. Akár iPhone-on vagy a legegyszerűbb mobiltelefonon is meg tudod nyitni.2.: mivel ide elég sok rövid hírt szeretnénk feltenni, félő, hogy az oldalunkon idő előtt “”letolná”” a többi hírt a nem látható sávba, és az annyira nem szerencsés,hogy egy 3 órával ezelőtti hír már nem látható. Napi 4-5 hírlevéllel pedig nem szeretnénk bombázni Titeket…3.: akcióinkra, híreinkre akár azonnal lehet reagálni úgy hogy mi is lássuk, hiszen fórumként is maximálisan megállja a helyét.”

   • Szia! :)Megértettem.

   • Én is eképp gondolkodom, ezért használható a twitter, kiegészítésként. Annyira sok game, kieg., akció, kisf*szom pörög a piacon, hogy azt normális keretek között egy webshopban marketingelni, kihírezni lehessen, képtelenség.

 4. “Sajnos (elvileg) a webcím szabvány nem engedélyezi a “”[“”, és a “”]”” karaktereket, így ezeket nem is kezelik az oldalak. Mivel a PlatinumShop weboldalában található termékeknél javarészt megtalálható ez a két karakter, így a linkeknél, amit például a Twitter csinál, úgy veszi, hogy az már nem a link része.Kíváncsi vagyok, hogy én erre figyeltem-e…http://www.platinumshop.hu/index.php?data%5Bmid%5D=2&data%5Bid%5D=1524(úgy látszik igen :P)”

 5. Nálam is minden link működik. Ez, amit kir, Twitter sajátosság.

 6. Sziasztok. Nekünk működnek a linkek, csak kb 3 mp múlva indul el.

 7. Nagyon jó ötlet.

 8. A linkeken még dolgozni kéne egy kicsit.

 9. Felvettem őket 🙂

 10. A linkjeik (twitteren) meg nem úgy működnek, mint ahogy kellene

 11. Jó ötlet, de sztem simán megoldhatták volna a saját oldalukon.

 12. Nagyon jó, követem őket.

 13. már lassan mindenkinek van twittere .

 14. 😀

 15. Ez eggy jó ujjítás! Le is követem őket! Kösi.((((((Nem gonoszságból irom de egyépként nekem ara a kékre katintva nem jőtek ők be de meg találtam máshogyan! Köszi! ))