Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Twisted Metal – Stephanie Beatriz és Neve Campbell is benne lesznek a sorozatban

Az Encanto és a Brooklyn Nine-Nine, illetve a Sikoly sztárjai.

Stephanie Beatriz, az Encanto és a Brooklyn Nine-Nine sztárja, valamint a Sikoly-filmekből ismerhető Neve Campbell is benne lesz a Peacock Twisted Metal élőszereplős sorozatában – írja a Deadline.

Beatriz egy Quiet nevezetű, vad és vagány autótolvajt alakít majd, aki kizárólag ösztönből cselekszik. Egy olyan közösségből érkezik, amely némaságra kényszerítette, Quiet meg akarja találni a helyét ebben a sötét, aktoikus világban. A bosszúvágya azonban kihat tisztánlátására, és egy szokatlan, antagonisztikus köteléket alakít ki az Anthony Mackie alakította John Doe-val. Campbell a Twisted Metal Blackben felbukkanó Raven bőrébe bújik, aki a konformitást megvető gót karakter. A figura egy Shadow nevezetű halottaskocsit vezet. Rajtuk kívül egyébként szerepet kapott még a Pókember 3.-ban a Homokembert játszó Thomas Haden Church is.

Az akció-vígjáték megvalósítás egy eredeti értelmezése lesz a játék világának, amelyet Rhett Reese és Paul Wernick, a Deadpool és a Zombieland írói ötöltek ki. A történet egy nagydumás tejesemberről szól, aki lehetőséget kap egy jobb életre, de csak akkor, ha sikeresen túlél autós csatákat. Egy lövöldözésre bármikor készen álló autótolvaj segítségével pusztító járműveket vezető fosztogatókkal és egyéb veszélyekkel találkoznak majd a nyílt utakon, beleértve egy pszichopata bohócot, aki egy a rajongók számára ismerős jégkrémes furgonnal nyomul – ő a sorozat ikonikus karaktere, Sweet Tooth. Korábban volt már pár pletyka arról, hogy Will Arnett humorista – akit Az ítélet: családból ismerhetnek sokan – szinkronizálná részben a karaktert, de a Variety értesülései szerint erről még nem született egyezség. Arnett és Mackie egyébként executive producerek lesznek. Mackie először a 8 mérföldben játszott, az elmúlt években pedig különféle szerepeket vállalt, amik közül legismertebb Sam Wilson/Sólyom/Amerika Kapitány a Marvel Filmuniverzumban.

Arnett egyébként Electric Avenue produkciós vállalatán keresztül vezető producer lesz, Marc Formannel és Peter Principatóval az Artists Firsttől. Arnett egyébként első megtekintési alkut kötött a Sony Pictures Televisionnel, ami azt jelenti, hogy elsőként kaphat betekintést a projektbe, és dönthet bizonyos elemeiről. Írói szerepben lesz még Michael Jonathan Smith, aki a Cobra Kai írója, és a már említett Reese és Wernick vezető producerek lesznek. A PlayStation Productionstől Asad Qizilbash és Carter Swan lesznek még ilyen szerepben, illetve Hermen Hulst, a PlayStation Studios és a Horizon Zero Dawn folytatásáért felelős Guerilla Games feje.

Twisted Metal utolsó része ezzel a címmel jelent meg egyébként 2012-ben PlayStation 3-ra, azóta pedig nem bővült a franchise. Abban az évben még arról is szó volt, hogy születik egy film, de 2017-ben kiderült, hogy nem, ugyanis akkor úgy gondolta a Sony, hogy a játék rajongótábora nem indokolja egy ilyen jellegű adaptáció költségeit. Külön érdekesség, hogy a Ralph lezúzza a netet című animációs filmben a Slaughter Race fiktív videojátékot a Twisted Metal ihlette.

Az adaptáció csupán egyike a PlayStation terveinek: a cég hét játékát szeretné képernyőn látni, és ezen erőfeszítések gyümölcse a már debütált Uncharted film – kritika ITT -, a várhatóan jövőre befutó The Last of Us sorozatGhost of Tsushima film, és egy Jak and Daxter film is. Egyes pletykák szerint a Twisted Metal játék is visszatér – erről ITT tudhatsz meg többet.

Hozzászólás