Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Toshihiro Nagoshi – brutális grafikát tud a PlayStation 5

“Mindennél jobb” grafikai teljesítményre képes a minden jel szerint jövőre, 2020-ban megjelenő [B]PlayStation 5[/B] – mondja a Yakuza videojáték széria mögött álló Toshihiro Nagoshi rendező úr, aki a Sega Nama műsorában lelkendezett a Sony új konzoljáról.Nagoshi szerint a masina “új dimenziót képvisel” a videojátékok történelmében, valami olyat, “amit eddig még nem láthattunk”. Mivel a PS5 kapcsán egyre gyakrabban emlegetik a Ray Tracing grafikai technológiát, mely tényleg elképesztő látványvilágot képes a képernyőkre varázsolni, valószínűleg ebből (is) láthatott ízelítőt a rendező…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Minden új gen előtt ezt a dumát nyomják…

 2. Én csak azt remélem a PS4 játékok is futni fognak rajta.Van pár játék (pl monster hunter) amit egyszerűen nem tudtam játszani, mert a turbinák maximális hangon üzemeltek.

  • Igen ez a probléma nálam is.Jelenleg a Days Gone tanyázik a ps4pro-ban és olyan hangja van a gépnek hogy a tv-t 30 fölé kell hangosittanom hogy halljak is valamit. Gondolkoztam azon hogy cserélem,de ha jövő évvégén jön az 5-ös PlayStation akkor már nem cserélem le.Csak ha meghalódik.

 3. “””Mindennél jobb”” grafikai teljesítményre képes”” Ezt úgy közli mintha nem minden generációban ez lenne a szöveg. Egész máshova kéne csoportosítani az energiákat…. talán majd egyszer erre is rájönnek. Mostanság PS3-on játszok pár játékot és én ezekkel még mindig teljesen jól elvagyok.”

 4. kíváncsi vagyok mennyiért kerül majd piacra?!!! 300.000? 😀

 5. “PS5 gameplayt én is megnéznék. Addig meg : “”ülünk a vonaton, ülünk a vonaton … és kész:-)!!”

  • “Én az ilyen “”prezentáljunk gémpéjeket”” bulikat erősen fenntartással fogadom. Páran már belebuktak az ilyen elő prezentációba(Xbone gameplay reveal, azt kiderült, hogy PC-ről megy, vagy akár említhetném a Watch Dogs/Final Fantasy XIII esetét is… mind a kettőben jelentősen romlott a kész produktumban a grafika minősége a E3-as prezentációhoz képest).”

   • Szerinted Toshihiro Nagoshinak, az egyik legmenőbb japán videojáték rendezőnek egy kamu PC-s videós prezentációt tartottak? Ugye ezt csak viccnek szántad?

    • Nem hinném, hogy valótlant állítana Nagoshi(hirtelen nem ugrott be mihez kössem, szóval kellett egy gyors gugli), de mivel még nem láttunk ténylegesen semmit, így én az ilyesmit elég szkeptikusan fogadom.

 6. Ezt mondtak a ps4-re is, sztem rohadtul nem volt nagy elorelepes, de engem ez nem is zavar mivel a jelenlegi jatekokkal teljesen elegedett vagyok. Bar anno premierkor jo lett volna egy PS4 proval inditani, inkabb lett volna dragabb 20-30kval de tenyleg jobb gepet kapunk.

 7. Az már itt van a kanyarban. Szerintem én a DS-t, a TLoU II-t meg a Tsushimát már csak Remasteredben veszem akkor.

 8. “Kíváncsi leszek az első játékmenet videókra. Nem hiszem, hogy “”valós”” ray tracing lesz, még a 400.000.- Forintos VGA kártyákkal is trükköznek.”

 9. Csak ne legyen benne porszívó.

 10. Akkor cserélem az 1 éves 4K tv-met 8K-sra,hogy trendi legyek:)

 11. Már várom, mindenben le kell hengerelnie, nemcsak a látványban, fizikában, AI-ban és töltési sebességben…. ja és a konzolnak legalább olyan szexinek kell lenni, mint anno a fat PS3 volt!!

 12. A hype-vonat elindult, igaz elég korán. Durva lesz, ha ez megy majd a PS5 megjelenése: 2020 végéig(?) !