Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Tomb Raider Underworld

Csak úgy szaporáznak az újabbnál újabb [B]Tomb Raider Underworld[/B] értékelések. Nézzük az eddigi pontszámokat:[B]IGN:[/B] [I]10[B] [/B]7,4[/I][B]PlayStation Universe:[/B] [I]10[B] [/B]6[/I][B]Strategy Informer:[/B] [I]10[B] [/B]8,2[/I][B]VideoGamer:[/B] [I]10[B] [/B]8[/I][B]Playstation Official Magazine UK:[/B] [I]10[B] [/B]8[/I]Az értékeléseket elnézve nem lesz gond a játékkal. Mondjuk a PlayStation Universe egy picit lehúzta, de ötből egy nem rossz arány. Dörzsöljétek a mancsotokat, mert a héten Lara kalandjai folytatódnak…[1314]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Annyira rossz, hogy nem kezdhetem ma este… (Színházba megyünk. 🙂

 2. nincs fejeXD

 3. 2* meg pláne nem.

 4. ma meg is veszem!

 5. “Lara mindig is a “”szívemben”” volt, mivel az egyik játék, ami megkedveltette velem a videojátékokat, úgyhogy akármit pontoznak, nem számít…már meg is vettem, hétvégén nem fogok unatkozni :)”

  • Én sem, és nemcsak a játék miatt, ami esetemben is előttem fekszik, az asztalon, jeeeessz!! Tegnap gyönyörű TRU témákat szedtem le, meg 2 vollpépört. Szépen fest a PS3-am! 🙂

   • Valamibe mindig bele lehet kötni, de azért a Tomb Raider az Tomb Raider. 😀 Szerintem az Angel of Darknesst óta nincs különösebb probléma.

 6. Legfrissebbek pontszámok:AusGamers 10 / 8.5GamesRadar 10 / 9Eurogamer 10 / 7UGO A+ / B

 7. Közeli barátaimtól, TR fantársaimtól is hallottam meleget-hideget, szal biztos, hogy sajna nem 10 pontos a game, lehet, még 9-es sem, hát meglátjuk, most már nagyon kíváncsi vagyok!! Mondjuk nekem is őrülten tetszett az, amit eddig láttam belőle… de hát egészében kell látni a korrekt ítélethez.

 8. Nekem az a nagy hibám, hogy akarva-akaratlanul is az Uncharted-hez, hasonlítom, és ahhoz képest szerintem gyenge. A kamera néha eléggé szar helyen van, amikor ugrani kell valahova.

 9. Nem rossz a játék, bár a kamerakezelést nagyon elb@szták, a legendben meg az anniverban is jobb volt. így elsőre a 7,5-8 pont teljesen korrekt, ha lesz bogárjavító pecs akkor 8-8,5.

 10. Ki az a gyökér aki csak 6-ot adott? 😀

 11. Demo alapján veszem megfele. Nem vagyok nagy Tomb Raider-es, viszont ez a rész nagyon tetszik. Szép, nem a legkönnyebb, gyorsabb kicsit. Bejövős na:)

 12. Hosszu ido utan az elso Lara-s kalandom, EZ lesz.

 13. el tudnék képzelni egy Mirrors Edge szerű TR játékot egyszer valamikor.. habár az egyből bukna mert akkor nem lehetne látni Lara-t 😛

 14. Szerintem nagyon nagy lesz!!!!Már hihetetlenül várom:D

 15. Remélem ti is tesztelitek x)

 16. Sőt vidótesztet a népnek.

 17. Petúniást tesztet a népnek.

 18. Egy demó nem ártana belőle azért. Szép nénit kipróbálnám hogy milyenre sikeredett. 🙂

 19. “Ha ilyen egyszerű lenne az élet.1UP ‘B’-t adott rá (A a legjobb), de az IGN erősen panaszkodott PS3-as technikai gondokra, fórumozók azt mondják viszont h valahol a ps3-as verzió a szebb, nem emléxem már melyik stúdió portolta ps3-ra… 6 + prológ pálya, fórumokon 6 óra játékidőt írnak, átlag 8 óra, ha mindent megkeresel 10-12. xbox-ra a DLC úgy néz ki az eredeti játék részét képezte, ezt vágták ki, bár erős pletyka, ez az “”úgy érezzük”” feeling.”

  • Egyre több teszt kerül föl a netre. Érdemes böngészgetni… Az értékelések nagy része pozitív és jó játéknak titulálja. 🙂

 20. Hát maradjuk annyiban hogy ha olcsobb lesz akkor megveszem.

 21. a Tomb Raidernek a 3. rész után kellett volna nyugdíjba vonulnia. Pont.

  • Jó lesz ez Chriss, ha kipróbálod, rákattansz… Főleg ha a szakvizsgára készülsz! 🙂

  • A 4. rész szerintem hálás kis játék volt. Jobban tetszett mint az elözö két felvonása. A harmadikat kifejezetten utáltam.De amikor Lara elött beomlott a piramis bejárata,ott kellett volna hagynia a készitöknek a bigét a szkarabeuszok eledelének.

 22. megvan ( igaz PC-n).Látszik hogy az Uncharted magasra rakta a mércét kalandjátékok terén! mert ennek nem sikerült felülmúlnia.

  • Az Uncharted az Uncharted, a Tomb Raider az Tomb Raider… Én holnap vagy holnap után veszem meg, de már tűkön ülök. A kriptafosztogató volt az első komolyabb játék az életemben!!!