Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tomb Raider Trilogy – Playstation 3-ra

Karl Stewart, a Crystal Dynamics egyik főmunkatársa megerősítette, hogy valóban megérkezik Playstation 3-ra az az exkluzív Tomb Raider gyűjtemény, amelyről korábban már lehetett pletykákat hallani. A [B]Tomb Raider Trilogy[/B] Blu-ray lemezén három korábbi epizód, a Tomb Raider: Legend, a Tomb Raider: Anniversary és a Tomb Raider: Underworld kap helyet. A játékok természetesen HD-ben pompáznak majd, és minden bizonnyal trófeatámogatást is kapnak.A Legend és Anniversary eddig csak Playstation 2-re és Playstation Portable-re voltak elérhetők a PS-család gépei közül, így ezek újdonságnak számítanak Playstation 3-on. Az Underworld 2008 november végén jött ki PS3-ra, tehát ez kvázi bónuszként fogható fel a rajongóknak – viszont újdonságként a friss géptulajoknak.(Úgy tűnik, szépen lassan előkerül minden olyan eredetileg PS2-es gyűjtemény, melyekről 2009-ben és 2010-ben már pletykáltak. A God of War, a Sly, a Prince of Persia, és a Team ICO játékok Playstation 3-ra emelése után remélhetőleg folytatódik ez a kiadói tendencia, és további híres PS2-es franchise-okat kapunk meg HD-ben. Final Fantasy, Splinter Cell, Metal Gear, Tekken – ki tudja, mit hoz a jövő?)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már tényleg csak az FF, Metal Gear, meg Resident Evil kollekciók hiányoznak 😀 esetleg egy silent hill

 2. Be is jelentették jön a Splinter Cell hármas 2011ben.- Splinter Cell,- Splinter Cell: Pandora Tomorrow – Splinter Cell: Chaos Theory

 3. “Tök jó lenne resident evil vagy silent hill “”trilogy””!”

 4. Ez jó hír, így egyszerre lehet majd beszerezni mindet:)

 5. “De örülnek most azok, akik már leszedték ezeket a részeket a store-ról…Magam részéről jobban örültem volna a klasszikus részeknek (akármilyen csúnyák is lennének hádében), meg tudhatta volna a nép, hogy milyen nehézségűnek is kell(lene) lennie egy játéknak. Mindenesetre jó ötlet, remélhetőleg a “”nextgen”” verziók kerülnek át a Legend-ből és az Anni-ból.”

  • “Úgy tudom Store-on így vannak fent az új kori TR részek:- Legend és Anniversary a PSP verziók- Az Underworld pedig a letölthető PS3 verzióA klasszikus részekből meg egyenlőre négy rész van fent (bár az 5.-ik chronicles rész annyira nem hiányzik, nem épp a legjobb rész, és csak egy egyszerű gyűjtemény “”miket hagytunk ki az előző részekből”” rész)”

 6. Ennek nagyon örülök, azonnali vétel lesz.

 7. Kicsit megijedtem a cím hallatán hogy a klasszikus ps1-es első három rész kerül a lemezre.De fellélegeztem, és sztem a Team ICO Collection mellett erre tuti leteszem a voksomat. Szeressük az új kori Lara babát! :3

  • Az Anniversary az első rész igazság szerint…..

   • “Azt vágom én is. Játszottam már velük pc-n (igaz még nem vittem őket ki, majd eme csomagnak megszentelem)Csak picit megijedtem hogy a piramis mellű Lara kalandjaiból fogunk kapni.Mielőtt Petunia és Lara nekem ugrana, az első három részt is szerettem, csak mostanra azért a HD korszakban “”picit”” megijednék, ha azokkal kéne játszani. :D(ps1-es játékokat ált. átállítom a tv-t 4:3-as képátlóra így is, 720p-ben már annyira nem gyönyörködnek ezek a játékok sajna :/ )”

 8. (Talán egy SH trilodzsit is… mondjuk abból is megvan PS2-re a kolleksön, de a hádé mégiscsak hádé.)

 9. Nem tudom, én már kezdem lezárni azt az időszakot, de azért egy MGS-t jó néven vennék.

 10. Front Mission 4-5èrt ölni tudnèk!

 11. Még egy trilogy amit meg kell vennem :), Metal Gear trilogy várom.

 12. Mit kell ezen csodálkozni hogy ezek a részek jönnek ki? A konkurenciánál is ezek a részek vannak meg Hd-ban, így kicsi átpofozással tudják kiadni Ps3-ra is.Igazából azt nem értettem hogy eddig miért nem jött már ki.

 13. Ezeket a régi kiadásokat elég jó ötletnek tartom.A MGS-nak örülnék. A négyet is azért nem vettem meg, mert közöm nincs a sztorihoz, pedig nagyon érdekelne.Ha már kívánságlista: dobhatnának RE4-et meg Burnout-ot is (bár utóbbinál a hármat úgy, ahogy van kellene átpakolniuk, teljesen új motorral meghajtva – tuti lábat csókolnék a Criterionnak).

 14. Tekken nem kéne.Viszont egy Onimusha, vagy egy Devil May Cry collection-ért rögtön pörgetném az ezreseket.

 15. Még 1 jó Silent Hill-nek is örülnék.

 16. Resi 4 nek HD ben nagyon örülnék neki,legnagyobb szerelmem xD Tomb riders se piskóta,igaz egyikkel sem játszottam,lehet itt az ideje 🙂 PoP is be kell szerezni mindenképp!

 17. Ratchetéket HD-be PLS!

 18. Utolsó mondat az csak egy kívánságlista, vagy volt már esetleg pletyka pár játékról?Mert MGS egyszer nagyon érdekelne, viszont nem akarok csak az miatt venni egy PS2-t.

 19. Gond egy szál se. Végül télleg elmondhatjuk, hogy a PS3-on tudunk PS2-es gamekkel játszani. XD

 20. Én egy Onimusha Collectionnak tudnék örülni, ha már egyszer új részt nem nagyon akarnak kiadni.

 21. Vajon az Underworld mellé adják a 2 boxos DLC-t? Akkor tutira megvenném.

 22. Szép meg jó, hogy mindent kiadnak újra, de lassan már jobban megéri újra venni egy PS2-t. Arra mégis csak olcsóbbak a játékok és több is van hozzá. Igaz trófea nem lesz benne. Az underwolrd-ot nem értem, az minek bele?

 23. GT4 HD.. ja azt már megkaptuk a GT5 mellé. 😛

 24. A Core Design-os részeket adják ki egy lemezen, HD-be húzva. >DA klasszikus TR1 nagyképernyős TV-n mekkora tengeribetegség lenne már. 😀

 25. GTA collection is jöhetne. Tomb Raiderrel valahogy soha sem voltam jóban. Mind1,majd meglátjuk

 26. Az underworld eddig is HD. Akkor minek van benne?Inkabb az 1-3at adnak ki, annak meg ertelme is lenne.

 27. fúj

 28. MGS collection kéne.

 29. Jobban örültem volna, ha a sorozat első 5, esetleg 6 részét rakják egy lemezre, de azért sem rossz…

  • Azok fent vannak a store-on. Plusz azokból csak remake-eket lehet csinálni. Ellenben ebből a 3-ből mindegyik hd-s alapból, csak át kell portolni 2-őt. Ez jóval kevesebb munkát igényel.

 30. Szerintem királyság, annyi a gáz, h az Underworld már megvan … természetesen a másik 2 is, de nem PS-re.

 31. “nah mondjuk ez lükeség szerintem. egyrészt egy 9 részes game-ből nyomatnak egy trilógiát 3 részt kiragadva. amiből az Annyversary eleve az első rész remake-je. tehát egy grafikailag meg mindenhogy felturbózott részt felturbóznak mégjobban…itt kajak a pénzlehúzásról van szó.nekem mint veterán “”rajongónak”” semmi szükségem arra, hogy a kimaxolt és szép 4 óra végigjátszást igénylő legendet, a psp-n kimaxolt és ps2-re drága pénzért megvett gyűjtői változatos Annyversaryt, meg a világ legnagyobb szívásával kiplatinázott Underworld-ot beszerezzem még századjára és ugyanezt lezongorázzam HD-ben is.nah azért álljon már meg a menet. de tényleg. :D”

 32. Tekken 1 2 3 újramodellezett pályákkal karikkal cg múvikkal *_* /póni ország off

 33. Ez jó hír, Underworld tetszett, másik kettővel még PC-n játszottam.

 34. dejó mindent eladnak 2xmajd Ps4 nél meg ugy lesz h majd a Ps3 as játékokat adják ki újra

  • Nem kötelező megvenni :)Viszont sokaknak kimaradtak régi játékok, vagy csak szivesen játszanának velük újra.

 35. Killzone 1-et is kidobhatnák PS3-ra valamilyen formában most hogy jön a harmadik része, vagy jöhetne egy Resident Evil Collection is.

 36. remélem lesz oian jó mint a gow collection mert a sly nem oian jó :S