Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tomb Raider film – részletek és képek az adaptációról

Ahogy a [b]Tomb Raider[/b] széria az elmúlt években átesett egy sikeres [i]reboot[/i]on, úgy Lara kalandjai a mozivásznon is újraindulnak. A [a http://www.gq.com/story/exclusive-heres-your-first-look-at-the-tomb-raider-reboot]GQ[/a] által most pár új kép is kikerült friss infókkal együtt.A film gyakorlatilag a 2013-as [i]Tomb Raider[/i]t dolgozza fel, ami [a http://www.imdb.com/name/nm1012385/]Roar Uthaug[/a] ([i]The Wave[/i]) rendező szerint „teljesen új filmipari megközelítése lesz Lara Croftnak”, amely „valami újat mutat a karakter eredete és fejlődése szempontjából”.A film tehát „Larát fiatal nőként mutatja be, aki még nem találta meg útját és helyét a világban”, de „nagy potenciállal bír és erős jellemmel rendelkezik” mialatt „elkísérjük megpróbáltatásai és kalandja során azért, hogy azzá legyen, akinek lennie kell”. A hősnőt egyébként [a http://www.imdb.com/name/nm2539953/]Alicia Vikander[/a] alakítja, akit a mozi szerelmesei az [i]Ex Machina[/i], [i]A dán lány[/i], [i]Az U.N.C.L.E. embere[/i] és a [i]Jason Bourne[/i] filmekből ismerhetnek. További karaktereket alakít még [a http://www.imdb.com/name/nm0922035/]Dominic West[/a] ([i]Pénzes cápa, 300[/i]), [a http://www.imdb.com/name/nm0324658/]Walton Goggins[/a] ([i]Django Elszabadul, Aljas Nyolcas, A törvény embere[/i]) és [a http://www.imdb.com/name/nm0943079/]Daniel Wu[/a] ([i]Into the Badlands, Warcraft[/i]).A filmet 2018. március 16-ától kezdik vetíteni a mozikban.[77763]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amúgy ez a szereposztás olyan, mintha Liv Scheiber adták volna Wolverine szerepét és nem Jackman nek…

 2. Itt még a táplálkozás zavaros életét éli.De majd egy mellműtét kihozza a gödörből.Aztán kap még egy kis ajakfeltöltést, fenékimplantátumot…Én nem aggódok.

 3. Ejjnye…Még az új Larahoz képest is igen gyenge mellben…ergó bukó lesz a film. Plusz tényleg túlzottan nyurga a lelkem. Ezt elszabták.

 4. Egyet tudok érteni a többséggel, egy lelkes rajongót látok jó cosplay-ben.

 5. Megjön a trailer úgyis mindenki odalesz. Minden megfelelő beállítás kérdése. Plusz biztos lesz sok CGI meg látványos tájak.

 6. Eddig elég fanmade-nek néz ki.XD(de kíváncsian várom)

 7. Vézna ehhez a szerephez.

 8. Vhogy nekem nem adja ez a csaj Larát…..:(

 9. Siralmas a csaj. Azt nem hiszem el neki, hogy egy könyvet elolvasott valaha is az életben, nem hogy azt, hogy egy több nyelven beszélő intelligens nő.

  • Most mondhatnam azt, hogy a szineszno aki jatssza az intelligensebb nalad, de azzal sokat nem arultam el a holgy intelligenciajarol… Ugyhogy inkabb csak annyit irok, hogy egy intelligens es rendkivul tehetseges szinesznorol beszelunk, igy ez a konyves-nyelves-intelligencias beszolasod most szanalmasan mokasra sikeredett.

   • Az a probléma, hogy a képekről nem ez jön le. Simán lehet intelligensebb nálam, lehet más filmben az is, de itt nem.

 10. Imádom Vikandert zseniális színésznő, de valahogy nekem nem adja mint Lara. színészi játékkal biztosan nem lesz gond, kíváncsi leszek hátha ezt nem rontják el.

 11. Remélem nem lesz a 2013-as reboot egyenes koppintása. A képek alapján mintha egy jól sikerült cosplayt látnék. Azért kíváncsi vagyok rá, remélem tisztességesen összehozzák.

 12. Kíváncsi vagyok rá.

 13. Nem kell gondolkodni melyik részből van 😀 Pofás.

 14. Nem gyenge a szereplőgárda. Érdekes is lehet akár. A 2013-as rész nekem jó alap.Lara mondjuk elmegy szódával.