Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tomb Raider film – a Dán lány és az Ex Machina sztárja lesz Lara Croft

Az Oscar-díjas svéd származású Alicia Vikander kapta meg Lara Croft szerepét a [b]Tomb Raider[/b] legújabb filmadaptációjában. A reboot rendezője a norvég Roar Uthaug, aki tavaly a The Wave-vel, egy katasztrófafilmmel nyerte el a kritikusok és a nézők elismerését egyaránt.A Tomb Raider első mozi változata 2001-ben jelent meg Angelina Jolie főszereplésével, amit 2003-ban követett egy folytatás. A Dán lánnyal és az Ex Machina-val nemzetközi elismerést elnyerő Vikander volt állítólag a legfőbb jelölt Lara Croft-ként, annak ellenére, hogy a legújabb Star Wars filmben látott Daisy Ridley is megpályázta a szerepet.Az elkövetkező időben számos videojátékból készült film fog megjelenni, így remélhetőleg kezdetét veszi a minőségi adaptációk kora, szemben az eddigi rossz hírnévvel, amit a “játékos filmek” elnyerhettek maguknak.[67066]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. aranyos csaj.

 2. Itt látható az Angelina Jolie utáni második legjobb színésznő Lara Croft bőrében: http://www.popculturology.com/2012/12/gif-alert-cobie-smulders-dressed-up-as.html :DSztem aranyos ez a lány, kérdés, mit hoznak ki a filmből, forgatókönyvből, ahogy lent mások is írták. Ha már olyan jó lesz, mint az első film, akkor örülhetünk. 🙂

 3. Az Ex Machina-ban nagyon jól játszott, szerintem itt is megállja majd a helyét 🙂

 4. Ó, remek választás! Remélem a film is nézhető lesz.

 5. Sok múlik majd a forgatókönyvön… na meg a rendezőn… utóbbi nekem totál ismeretlen.

 6. Na izgis. 🙂

 7. Senran Kagura film lesz?

 8. “Szerintem tökéletes választás Lara “”nem szeretem az erőszakot, nem akarok bántani senkit, de ezt a jégcsákányt még egyszer belevágom a fejébe”” Croft szerepére. :)”

 9. Nekem így a képről, kicsit fura a hölgy választása….de legyen…..Mondjuk én egy Michelle Rodriguez-nek, jobban örültem vna, vagy egy esetleges (Halálos Iramban a Vin Diesel húgát alakító) hölgynek.

 10. Nyugi! Csak a 8 éves Larát fogja jáccani!XD

 11. Kissé érdekes választás Larának, de majd meglátjuk. Mondjuk az is nagy szó, hogy találtak végre egy színésznőt, nagyon úgy tűnt, hogy sose lesz már új Tomb Raider film. Mondjuk valami azt súgja, hogy nem Aliciával lesz itt a legnagyobb gond…

 12. ezen a kepen kevesbe latni, de hasonlit Lara-ra. nagyon jo casting !

 13. Hogy kezdetét veszi-e a minőségi adaptációk kora? Hát… Jó lenne, de valahogy nem vagyok túlzottan optimista egyelőre.

 14. tökéletes választás :))

 15. Melleket majd számítógéppel raknak rá? Mert ennek a csajnak szinte nincs is. kép: http://usite.hu/x/17143

  • “Daisy Ridley-nak se nagyon lett volna.De ha azt nézzük, hogy Gal Gadot sincs ellátva hatalmas mellekkel eléggé lett neki a Wonder Woman szerepben.Majd tesznek be egy “”mell betétet”” … meg ott a “”Push up melltartó””… vannak már a nőknek ilyen praktikáik. Megoldják. XD”

  • Isteni tehetség a hölgy, eddig minden filmjében kiváló alakítást nyújtott! Mellben valóban nem erős, de bizonyára megoldják. A 300 forgatására sem lett mindenkiből fürdőnadrág modell! 😀

  • Kicsit combosodnia is kellene.

  • Na örülök, hogy nem csak nekem volt ez az első kételyem. Egyébként a Dán lányt nem rég néztem, jól szerepelt benne. Ahogy a két új Tomb Raider egy új Larát hozott be, úgy ez is más lesz, mint az Angelina Jolie-féle. Hát nagyon remélem, hogy elkezdődik a minőségi játékadaptációk kora.

  • A Trónok Harcás lánynak is csináltak a legutóbbi Terminárhoz nem? 🙂

 16. kíváncsian várom

 17. Nem látom benne a Larát. Nem tudom elképzelni, hogy ő tudja majd hozni a kemény karaktert. Elnézést fogok kérni, ha végül mégis másképpen lesz. Daisy Ridleyt imádom. Én jobban örültem volna neki.Gondolom azért nem rá esett a választás, mert ő baromira elfoglalt lesz most a Star Wars miatt. … Meglátjuk.