Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tomb Raider: Definitive Edition – 1080p 60fps

Egy friss pletyka szerint a korábban emlegetett 30fps helyett 60fps képfrissítéssel, 1080p felbontásban fut a rövidesen (január 28.) megjelenő [B]Tomb Raider: Definitive Edition[/B] nextgen reboot kaland-akció PlayStation 4 verziója. Állítólag egyes mozgalmas jelenetekben a frissítés 60fps alá eshet kicsivel.A szóbeszéd folytatása értelmében a Microsoft nextgen gépén a játék fejlesztése közben maximum 45fps-t tudtak elérni, ezért annak képfrissítését döntően 30fps-ben maximalizálták.Az adatokról hivatalos bejelentés vagy mérés még nem volt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. be kéne már szereznem a PS3-as verziót

 2. Majd olcsón Plusszal esetleg meglesz.

 3. egy picivel jobb a grafikája annyi az egész, én biztos nem veszem meg ujra az tuti : Dnálam eddig csak az ac4 blackflag amire azt mondom h jo ps4 es jatek

 4. a capcom tol nálam a legutóbbi években csak a DMC pozitiv hatásu, resident evil revelation és a 6 és a remember me nem igazán tetszett : (

 5. teljesen igazad van mc sabotage : DDD

 6. Lerágtam már ezt a husit PS3-on, ízlett is de ez már csak egy csont! HOL AZ ÚJ RÉSZ KÉREM SZÉPEN kedves pénzéhes lusta kurva világ! 😛

  • Pont ezzel a mondva csinált kiadással gyűjtik rá a pénzt.Capcomékál se különb a helyzet: Resident Evil 4 HD PC-re és Dead Rising Collection. Nesze neked új generáció! :p

 7. Néztem a múltkor ezt a PS3/PS4 verzió összehasonlító videót.Sokat nem dolgoztak rajt.http://www.youtube.com/watch?v=7NUX2rG_u8wEbben a játékban az a NEXTGEN, hogy Lara kidolgozottabb.De a játék egésze annyival nem szebb, mint várná az ember.A pálya elemek teljesen ugyanolyanok, totál ugyanolyan kidolgozásúak PS3on minden, mint PS4en.PS4en eltűnt ez a homályosító effekt a képről, így tisztább lett a kép más a fényhatás és ennyi.A Pálya maga egy bittel sem lett szebb.A PS3 verziót fakóbban mutatják a PS4 verzió sötétebb, hogy úgy lásd valami változott, de ha jól megfigyeli az ember látja, hogy Larán kívül semmi. Ha a PS4 verziót sötéttebre veszed, pont ugyanazt a pálya képet kapod. De valahol (ahogy másik a csövek között, hátulról nézve) még Larán se látni eltérést, csak a haján.

  • Jav: Ha a PS3 verziót sötétebbre veszed…

  • Nézd meg azt a gamesradaros streamet, amit korábban linkeltem. Ott elmagyarázzák részletesen mit javítottak.

  • ezzel az a baj ,hogy a videó nem ugyan azt a minőséget hozza mint amit a TV-den fogsz látni. Nagyon becsapósak ezek a videók hidd el. mind a felbontás mint a 30-60 FPS. élőben mást látnál hidd el.

  • Én próbáltam a ps3 verzát és a PC-s ultrát is 1080p-ben, és az utóbbi nagyságrendekkel durvább ráadásul a ps4 szerintem plusz rátesz még. Ebben a videóban semmi sem jön ki, pláne úgy, hogy tömörített és a youtube nem képes 60fps-t megjeleníteni (30 a max).

 8. Nem igazán értem miért erőlködnek olyan sokan (nem ez az első eset, hogy nem tudják hozni a PS4-es eredményeket) a videó magnóval, valami nagyobb gubanc van ott a géppel amiről még természetesen nem tudunk, talán nem is fogunk.Hardveresen egy hajszállal nevezhető gyengébbnek, de így is bivaly erős, simán hasítania kellene annak a 60 FPS+Full HD-nak!

  • Én ugyan nem értek hozzá csak következtetek, de szerintem csak annyi van még, hogy ott rosszabbak a fejlesztői eszközök és nehezebb optimalizálni, s a plusz időt nem ölik bele a stúdiók, ahogy anno a ps3-nál tojtak rá, most az új gépeknél az xo-nál tojnak rá. Ugye ebbe a verzióba belerakták a Tress FX-et is, s mikor rákérdeztek a fejlesztőnél, hogy mi különbség van a pc-shez képest, akkor mondta, hogy semmi csak a konzolhoz lett optimalizálva (valószínűleg az eredeti pc-s kód megfektette mindkét konzolt, hisz pc-n nem igazán optimalizálnak). Meg tettek bele egy csomó particle effektet, amik elég számítás igényesek, s ezeket bizony rendesen kell optimalizálni, mert alapvetően egyik új gép sem egy erőmű. Ráadásul most olyan helyekre is ilyen effektekkel oldottak meg újra dolgokat, amiket talán észre sem vesznek majd a játékosok, de ettől még elég nagy számítású feladatok ezek. Mint például a tornyos jelenetnél a régi gépeken nem valós időben számított köd effekt volt, hanem statikus, itt meg dinamikusan változó valós időben számolt megoldással van, ami látványosabb, de azért nem annyira.

 9. Tud valamit ez a ps4 😮

 10. “Hmm.. Mindjárt megjelenik. Nagyon gondolkodom rajta hogy megvegyem, de olyan “”veszélyes”” manapság pluszosként játékot venni..”

 11. Nem tudom mért futtatják ezt annyira, a játék kijátszása után baromi unalmas volt.

 12. infamous mellett elbújhat, de nem rossz egyébként! 🙂

 13. Ennél a játéknál az 1080p60-as megjelenítés nagyon meghálálja magát. a 2 konzol közti különbség meg szimplán papírforma. ennyivel kevesebb az x gpu-ja.

 14. A gamesradar streamelte a ps4 verziót. Itt megtekinthető felvételről http://www.twitch.tv/gamesradar/b/497373767 és közben az egyik készítővel beszélgettek. Szóval hivatalos, hogy ps4-en 1080p 60fps és meglepően jól néz ki. Ha lemegy majd az ára ilyen 15 font körülre, akkor én biztosan beruházok rá ismét.

 15. Ps3on megvolt Lara…Ha ólcsóbb lesz lehet rànézek mégegyszer…

 16. Szerintem a videorögzítő eljárások miatt kell tartani a 30/60 szabványt.

 17. Mondjuk nem értem,hogy miért nem lehet megmaradni egy köztes értéknél(40,45 fps).

  • “Mert az nem 60 xDAzért mert PC-n is 60 fps a minimum mostanság… Sok helyen olvastam olyat, hogy valaki azt mondta “”60 fps alatt játszhatatlan fos, akadozó hulladék minden játék blablabla”” :D”

   • De én is osztom a 40 fps-t!!! 🙂

   • Ja, aztán ha mutatsz ezeknek az embereknek egy játékot és azt mondod, hogy 60-al fut, miközben 30-al, észre sem veszik :DRengeteget olvastam, hogy milyen fasza a Killzone SF, hogy singleben 60 fps blabla, közben a 40-et is alig éri el.

 18. Bármi elfuthat 60fps-el,csak kicsit le kell butítani a grafikát.

 19. Lehetne a konzol neve: Playstation 60fps.

 20. Na akkor erre sem kell költeni PS3-on…még nincs meg, de érdekel, így ez marad PS4-re. 🙂