Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tom Clancy’s The Division – PS4-en is magyar nyelven

[I]TOM CLANCY’S THE DIVISION SAJTÓKÖZLEMÉNY2016. 01. 18. Budapest, a PlayON Magyarország Kft nagy örömmel jelenti be, hogy a Tom Clancy’s The Division, magyar felirattal fog a hazai boltok polcaira kerülni. A játék tervezett megjelenése 2016.03.08. PC, Playstation 4 és Xbox One platformokra.(sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remek, így beszerzőssé vált.:)

 2. Alapvetően érdekel a cucc, de a legutóbbi videótól kicsit alábbhagyott az érdeklődésem. Ezzel a hírrel kompenzáltak.

 3. Sajnálom, hogy a Primal nem kap honosítást.

 4. Nagyon jó dolog , de maga a game vmiért nem fogott meg annyira . Azért még egyszer rápróbálok majd . 🙂

 5. Na ez jó hír. 🙂 Ennek ellenére se fogom mondjuk megvenni. 😀

 6. na ez egy jó hír.

 7. Fincsi!

 8. szuper, meg is fogom vásárolni 🙂

 9. Én minden évben kitöltöm a kérdőívet, amit küldenek a magyar felirattal kapcsolatban. Idén odabiggyesztettem nekik, h nem hiszem el, h egyik kiadónak sem jutott még eszébe az, h pl a magyar feliratot le lehessen szedni külön pénzért a storeból.Egyébként köszönjük!

 10. és vajon lesz is benne annyi sztori, hogy legyen ennek értelme?bocsi az ünneprontásért

  • Klasszikus értelemben vett kampány nem lesz.Lesznek olyan küldetések amiket egyedül is játszhatsz, de csapatban van értelme az egésznek.

  • megcáfolom hypo haveromet mert lesz story mód is. A játék egyedül is tolható lesz…. de nyílván társakkal lesz az igazi.Ez a destiny legnagyobb hibája… amit a Divison a betában már megvillantott… igaz ott csak az első story küldetésig lehet letolni…. de már az is árasztotta magából a hangulatot :DA story lesz itt a main mission… a kisebb de ugyancsak izgalmasabbak lesznek a side missionok … és az apró cseprő dolgok lesznek az egyéb aktivitik.

   • Akkor én vagyok alul informált. Mindezekről tudtam, de nem olyan sztori orientált kampány lesz benne mint például egy CoD-ban, szerintem ő erre gondolt és erre reagáltam.

   • és mindezt lehet majd egyedül is?

    • A sztori küldetéseket egyedül is végig tudod, de ha csak a sztori érdekel én várnék a helyedben, egyik mmo-t se a sztori viszi el a hátán, persze nem tudom itt milyen, mert ez nem is teljesen szokványos mmo mint pl a wow, de ha csak a sztori érdekel mindenképp várnék tesztekig.

 11. Ez tényleg jó Hír!!!Vajon tényleg lesz Open Beta feb.16-21. között?Mindegy is, a játék nálam már előrendelve, engem a Closed Beta már meggyőzött !!!

 12. Na ez egy jó hír, úgyis ps4-re szeretném beszerezni.

 13. Jó hír 🙂

 14. Kiváló hír! :)Lehet ezért jobban is fog érdekelni a játék.

 15. Sok mindent el lehet mondani a Ubisoft-ról (sok esetben jogosan) de ők legalább nem jönnek azzal a szar szöveggel, hogy 20 milliós ország alatt nem éri meg a magyar lokalizációt megcsinálni.

  • Ìgy van !!!! A nagy torkù pofàtlanul kapzsi kiadòk (EA-ACTIVISION) pèldàt vehetnènek Ubièktòl. Az utòbbi èvekben lehetett szidni öket böven,de azt hozzà tennèm hogy nem a Watch Dogs miatt mert azzal a jàtèkkal semmi baj nem volt.Az egyik kedvencem 2xer kipörgettem. Az Unity fiaskò az elèg gàz volt,azt el kell ismerni.Akkor joggal ment neki a gamer tàrsadalom a francia òriàsnak.Amit mèg elmondanèk az nem màs mint az ominòzus 2 jàtèk grafikàja körül kialakult èrtelmetlen hiszti Watch Dogs-The Division.Menjünk vissza kerek tiz èvet az E3 2005-re ha emlèkeztek rà a Sony ugyanezt csinàlta a killzone2-vel meg a sàrdagasztòs autò verseny jàtèkkal sajnos nemjut eszembe a cìme.Amikor megjelent a kèt jàtèk egyikse ùgy nèzett ki mint az E3-on,de a Sonyra nem haragszunk.Azèrt nem nagyon reklamàlt senki.

   • “Motorstrom? Nem emlékszek, hogy ott lett volna ilyen fiaskó (ami persze nem zár ki semmit) de a Killzone 2-es “”malőrre”” emlékszek én is.”

 16. Ezt nagyon jó hallani (olvasni). 😀

 17. Köszönjük szépen! 🙂