Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tom Clancy’s The Division Heartland – kiszivárgott 20 perc játékmenet az ingyenes kalandról

Lesz benne PvEvP mód 45 játékossal. *FRISSÍTVE*

Egy zárt teszten keresztül 20 perc játékmenet szivárgott ki a Ubisoft nemrég bejelentett ingyenes Tom Clancy’s The Division Heartland játékából.

Egy kiszivárgott fejlesztői beszámoló több részletet árul el a látottakról. A móka egy kis amerikai városban, Silver Creekben játszódik, amelyben két mód lesz: az “Expedition” elnevezésűben a környezet ellen lehet küzdeni (PvE), míg a “Storm” nevűben 45-en harcolhatnak egymással és a környezettel (PvEvP). “Mindkét módban zsákmányolni, mászkálni, harcolni és túlélni kell, mindet úgy, hogy játék világának legagresszívebb és kiszámíthatatlanabb vírusfertőzését elkerülitek”, magyarázta Taylor Epperly vezető játéktervező a kiszivárgott felvételen. “A csaoat úgy érzi, hogy nagyon izgalmas dolgot készít, de ahhoz, hogy a lehető legjobb játék legyen, szükségünk van a nyers véleményetekre.” A mókához egyébként nem kell ismerni a sorozatot, és új szemszögből mutatja majd be az univerzumát egy új helyszínen keresztül.

A Ubisoft egyébként több ingyenes verziót is szeretne népszerű franchise-aiból, amely terveiről ITT tudhatsz meg többet. Korábban kiderült azt is, hogy a Tom Clancy’s The Division 2-höz is több tartalom készül, ami fejlesztését a Massive Entertainment vezeti, a bukaresti Ubisoft pedig besegít. Lesz egy teljesen új játékmód, és új lehetőségek az ügynökök szintlépésére, külön hangsúlyt fektetve a változatosságra. Ezek 2021 végén jönnek, és idővel több információt árulnak el róluk.

Továbbra is készül a filmadaptáció is a Netflix és a Ubisoft Film and Television együttműködésével: a Jake Gyllenhall és Jessica Chastain főszereplésével forgó filmről ITT tudhatsz meg többet. A multimédiás kínálat tovább dagad majd: lesz egy a folytatás eseményei után játszódó eredeti regény is az Aconyte-tól, amely azt járja körbe, hogy miként hatottak ki az események az Egyesült Államok különböző régióira, miközben az ügynökök az ellátmányszállításhoz szükséges útvonalakat próbálják biztosítani.

A Tom Clancy’s The Divison Heartland a tervek szerint idén vagy jövőre érkezik, feltehetőleg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is, teljesen ingyen.

*FRISSÍTVE*

A videót azóta törölték.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. emlékszem, 2000-es évek elején, hogy tönkreszarta a dubstep az elektronikus zenét
    na a battle royale nekem ugyanez pepitában videojátékoknál

    1