Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tom Clancy’s The Division – a Felhőkarcoló író-rendezője rendezi a Netflix adaptációját

Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal főszereplésével.

A Deadline értesülései szerint Rawson Marshall Thurber, a Felhőkarcoló író-rendezője rendezi Tom Clancy’s The Division netflixes adaptációját, amelyben Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain lesznek a főszereplők. Eredetileg a Deadpool 2 és az Atomszőke rendezője, David Leitch rendezte volna, de Bullet Train című filmjével menetrendbeli ütközés állt fenn – marad viszont továbbra is producer.

A Netflix a Ubisoft népszerű lövöldözős játékának filmjogait 2019 nyarán szerezte meg – bár magáról az adaptáció lehetőségéről már 2016-ban is szó volt -, amikor egy heves licitverseny zajlott a szellemi tulajdonért. Az adaptáció története a közeljövőben játszódik, ahol egy papírpénzen terjedő vírus Fekete Pénteken milliók életét vette el New Yorkban. Karácsonyra egy káoszba fulladt társadalom maradt, és egy katasztrófahelyzetekre kiképzett civil csoportot aktiválnak annak érdekében, hogy megmentsék azt és azokat, ami még menthető. (Az más kérdés, hogy a jelenlegi amerikai szocio-politikai helyzetben mennyire jó ötlet egy olyan filmet kiadni, amely egy halálos vírus mellett olyan, a törvények felett álló militánsokat hősiesít, akik bármit megtehetnek a cél érdekében – a szerk.)

A Tom Clancy’s The Division óriási siker volt 2016-ban, és nem csak, hogy a legsikeresebb Ubisoft-játék lett első napi eladások vonatkozásában, hanem a legjobb hetet zárta ipari szinten az új játékok kategóriájában. Folytatása, a Tom Clancy’s The Divison 2 2019-ben jelent meg, a cég pedig folyamatosan új tartalmakkal igyekszik fenntartani a játékosok érdeklődését.

A Netflix egyébként több videojátékos projektet is készít, illetve vannak, amelyek már meg is jelentek: lesz Tomb Raider animációs sorozatSonic Prime címmel 3D-s animációélőszereplős Assassin’s Creed és Resident Evil sorozatok, film a Beyond Good & Evil alapján, valamint anime a Tom Clancy’s Splinter Cellből és a DOTA-ból DOTA: Dragon’s Blood címmel, a már megjelent Castlevania és Dragon’s Dogma animék mellett.

A szimplán csak The Division című film még nem kapott dátumot, és az előkészületi fázisaiban van a projekt.

Forrás: Deadline

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Én erre kíváncsi vagyok – aztán persze lesz belőle egy millió dollárokból megtámogatott középszar legalját súroló játékadaptáció.