Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tom Clancy’s Splinter Cell – netflixes animét készít a John Wick írója

Pörög a Ubisoft.

A Netflix és a Ubisoft anime sorozat formájában adaptálja a Tom Clancy’s Splinter Cell videojáték-sorozatot – írja a Variety.

A John Wick filmeket író Derek Kolstad executive producer lesz és író, és a források szerint két évadot – 16 részt – rendeltek meg belőle. Sem Kolstad, sem a Netflix, sem a Ubisoft nem nyilatkozott az alku részleteiről.

Az első Splinter Cell 2002-ben jelent meg, és hamar a videojáték-ipar kedvence lett: imádták a kritikusok, és jól teljesített a piacon is. A történet főhőse Sam Fisher, egykori haditengerészetis, akit az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség beszervez a rejtélyes Third Echelon divíziójába. Fisher különféle titkos küldetést teljesít lopakodós és katonai taktikák bevetésével. A játék hat folytatást kapott, és több regénnyé is adaptálták. Évek óta készül film is belőle Tom Hardy főszereplésével, de egyelőre nem haladt tovább a projekt.

A Ubisoft egyébként producere az Apple TV Plus Mythic Quest sorozatának is, amely egy World of Warcraft-szerű online szerepjátékot fejlesztő stúdió hétköznapjait mutatja be. A tervek szerint az Assassin’s Creedből is lesz netflixes anime sorozat a Castlevania alkotójától, illetve a szériát 2016-ban filmmé is adaptálták Michael Fassbender főszereplésével.

A Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Fisher eddigi utolsó „teljes értékű” videojátékos kalandja, amely még 2013-ban jelent meg PlayStation 3-ra. Azóta többször is felmerült egy újabb rész lehetősége, és ugyan Sam Fisher különféle mobilos és egyéb alkotásokban fel-felbukkant, rendes folytatásról még nem esett szó hivatalosan.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Kétlem, hogy összejönne, de azért hajrá.

Advertisements