Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction – jövő januárra tolták

Nem lesz szörnyek elleni szeptemberi taktikázás.

A Ubisoft és a Ubisoft Montréal bejelentette, hogy jövő januárra tolta a szeptember közepére tervezett Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction megjelenését, ugyanis extra időre van szüksége a fejlesztőknek a kooperatív sci-fi móka elkészítéséhez.

A játékosok összeállíthatják elit csapatukat, és kiszámíthatatlan zóáka indulhatnak, hogy kiderítsék az “Archæns” névre hallgató rejtélyes és gyilkos idegen veszély mögötti igazságot. Az ismeretek, az együttműködés és a taktikus megközelítés a leghatékonyabb fegyverek. Az összes platform együtt nyomhatja majd, és a mentések is kompatibilisek lesznek egymással már az első naptól kezdve. A Tom Clancy’s Rainbow Six Siege és a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction tulajok mind a 18 operátort feloldják automatikusan előbbiben, és megkapják mindkét kalandban a “United Front” csomagokat, amelyek külsőségi elemeket tartalmaznak.

Mindegyik operátor specifikus fegyverekkel, kütyükkel és készülékekkel rendelkezik, így fontos megtalálni az egyensúlyt a csapatokban. A küldetések teljesítésével fejlődnek a harcosok, és újabb cuccokat lehet feloldani. A játék az Egyesült Államok négy régiójában játszódik, ahol egy instabil ökoszisztémát hoztak létre elzárt zónákban a domináns paraziták. 12 egyedi pálya lesz véletlenszerűen generált kihívásokkal, ellenségekkel, fertőzésekkel és fokozódó nehézségekkel. Ha egy operátor nem tud kijutni, akkor hátra lehet hagyni nagyobb jutalmak után vadászva, vagy egy merész mentőakciót is be lehet vállalni: egy elveszett operátort csak úgy lehet visszaszerezni, ha még a paraziták felülkerekedése előtt kimenekítik a többiek. A Chimera parazita és a fejlődő Archæn lények közül 10 archetípus lesz.

A Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction tehát 2022 januárjában lesz kapható szeptember 16-a helyett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Hozzászólás