Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – érkezik a második javítás

[i]A Ubisoft ma bejelentette a Title Update 2 javítási csomagot, ami március 22-től lesz elérhető PC-n, valamint március 23-től PlayStation 4-en és Xbox One-on UTC idő szerint reggel. Ebben az időszakban továbbá egy kisebb karbantartás is várható, mely során frissülnek a szerverek. A fejlesztőcsapat a patch elkészítése során a játék minden elemének javítására fókuszált a játékmeneti tartalmaktól kezdve, a csatlakozás és stabilitás finomhangolásáig. A patch mérete körülbelül 3 GB lesz konzolon és legfeljebb 5 GB PC-n, klienstől függően pedig egy játékbeli értesítés fog tájékoztatni róla, ha elérhetővé vált. A patch telepítéséhez a játékosoknak előbb újra kell majd indítaniuk a játékot. Ne feledd, a kooperatív játékhoz minden barátodnak a játék ugyanazon verziójával kell rendelkeznie. A közösség visszajelzése alapján továbbá beépítettük a rádió kikapcsolásának, valamint a „Drop Vehicle” ellenállói képesség használatakor a jármű kiválasztásának lehetőségét. Ezzel még több taktikai lehetőség nyílik meg előtted, hogy jobban megtervezhesd és végrehajthasd küldetéseidet. Azok számára, akik szeretnek hardcore beállításokkal, az összes HUD elem nélkül játszani, beépítettük a lehetőséget, hogy választani tudjanak a dokumentumokból vagy NPC-től megszerezhető különböző információk közül. A játékmenet így nem fog megtörni és könnyedén felfedezheted az új küldetéseket, képességeket és fegyvereket még a HUD nélkül is. A jegyzetek végén találhatsz néhány PC specifikus javítást is, köztük a Home, End, Insert, Delete, Page Up és Page Down gombot beprogramozhatóságát, ami könnyebbé teszi majd a játékosok életét – különösen a balkezesekét. A javítások teljes és részletes listájáért látogass el [a https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm%3A154-286964-16&ct=tcm%3A154-76770-32]IDE[/a].(sajtóközlemény)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Jah.már számtalanszór volt hogy a helit a fal vagy valamilyen akadâly mellé dobja la ahol a ploperrelek elérik és fel sem tudok szállni.vagy csak simân csúszik le ahogy a kolléga is írta.azt kijavíthatnák amúgy meg imádom a Wildlands ot.

  2. Én a teljesen kikapcsolható rádiónak örülök a legjobban! A zenék jók, de az átvezető pofázásokat (Nidia Flores pár soros dumájától már agyhúgykövet kapok) századjára meghallgatni már nagyon unalmas. A választható jármű drop meg nem értem miért nem volt benne eredetileg, sok fajta terepviszony van.

    • Én egy dolognak örülnék még.. .ha oda dobná le a járművet ahová a célkereszt mutat. Mert előttem van egy sík placc és nem oda dobja, hanem mögém a lejtőre és a helikopter a múltkor belecsúszott emiatt a folyóba. Tegnap meg a fejemre dobta a páncélkocsit. XDVagy lent vagyunk és feldobja a hegyre.