Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tokyo Jungle – az első képek

Martin korábban már megejtette az [B]SCEJ[/B] ismét egyedire sikerült alkotásának, a PlayStation 3 exkluzív [B]Tokyo Jungle[/B]-nek [A http://playstationcommunity.hu/note/4150]bejelentését[/A], ám akkor a debütáláshoz kapcsolódó információk mellett csak néhány újság scannel tudott szolgálni a japán stúdió anyagából. A mai napon befutottak az első (sajnos nem túl nagyméretű, ám a scaneknél jobb kvalitással rendelkező) képek a stuffból. Az állatos poszt-apokaliptikus akciójáték (?) megjelenését év végére tervezi a kiadó, egyelőre japánban.[24078]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez simán király lehet, csak a grafikát kéne felturbózni! 😀 ÁLLAT! 😀

 2. Ezmiez?! xD

 3. Nem valami szép…

 4. Nekem ez kell, csak jöhetne PSN-re.

 5. :D:D:D

 6. Ez már sztem túl elvont lett.

 7. Nekem jobban tetszene, ha komoly iranyba vinnek el, mert az alap otlet szerintem tok jo. Ha meg jelenlegi formajaban kivanjak kiadni, akkor szerintem folosleges a BR, legyen csak siman letoltos, arra meg igy is jo lehet.

  • Mondjuk az az igazsag meg igy is bejovos, fel lehet ismerni egy ket dolgot. Peldaul a JR-os kepnek megvan a maga hangulata.

 8. Nagyon beteg szal bejövős.

 9. “Egyébként ezt a csirkés képet elnézve nem biztos hogy a játék is azt akarja hogy túl komolyan vegyük! Lehet hogy “”csak”” egy marha nagy poén lesz, és pont ezért lehet hogy zseniális.”

  • Nekem is marhára tetszik a csirkés. 🙂

  • hát függetlenül attól,hogy poén vagy nem poénra veszik ,lehet,h nagy sikere lesz. 1-2 dolgot tegyenek bele pl : lehetne sandbox alapú,multi ebbe kötelező,hogy legyen ,s persze mindenkinek lehetne erőssége/gyengesége,hogy kiegyenlített csaták legyenek.

 10. Így képek alapján köszönöm nem, de egy próbát megérne hátha…

 11. A Home-nak szebb grafikája van mint ennek a játéknak. 🙂

 12. Szerintem jó lesz, vicces lesz. Egy árkád játéknak kiváló alapanyag szerintem.

 13. Hát én nem így képzeltem el :(Én egy GTA , Maffia kategóriás mászkálós játékra számítottam ahol az a lényeg hogy túléld . A multit meg ilyen falkás játéknak, mint ha pl mint egy klán

 14. Ezaz, mentsük meg az àllatkert lakòit!Én tennék vele 1 próbàt.

 15. figyeljétek meg ,hogy most mindenhol lehúzzák a játékot,de pár év múlva kultikus játék lesz ebből. Akinek kell úgyis megveszi.

 16. Csirke Attack – 1.2 – gyilkos

 17. Sztm ez nem fog eljutni se az amcsikhoz,se europàba.A kèpeket nèzve nem is baj.Ez megint egy japàn betegsèg. Ez is mutatja hogy milyen fura elvont ìzlèsük van.Nem vagyunk egyformàk ott biztos imàdni fogjàk.

  • Nem vagyunk egyformák??? Te nem szereted a PS3-ad(at), vagy esetleg urambocsájs a Wii-t?:)Vannak játékok amik csak japánban jelennek meg, de ez nem feltétlenül olyan jó dolog!

   • Bocs ha a lelkedbe gàzoltam,nem volt szàndèkos.Csak arra akartam cèlozni,hogy minden elvont ötlet nagyjàból japànbòl indul el.Èn nem hiszem hogy amerikai vagy europai fejlesztö ès kiadò cèg be merne vàllalni ilyesmit.Hànyszor lehet olyan gèmröl hallani amire a psc szerkesztöi is azt ìrjàk hogy valószinü hogy japànon túlra nem fog eljutni.Ez azèrt van mert annyira màs,nem rossz söt lehet nagyon jó.Màsrèszt meg nagyon szeretem a ps3-at.

 18. Ez az, ott vannak a tigriseim is:)

 19. Ezzel ki fog jatszani???

 20. Eredeti, de nem elég jó. Én Tokió monumentalitását szerettem volna látni a képernyőn, nem ezt az IZÉt. Legalább nem kell várnom a megjelenését, megspóroltak nekem még egy kis pénzt ezek a japánok. Pedig az első hír hallatán már úgy tűnt, hogy ez nekem kell.

 21. Ez ritka förtelmes… Az alap ötlet jó volt, de a megvalósítás…

 22. Chicken Skillz 🙂

 23. OK, a Trash Panic-hoz hasonlóan ez is jöhet $4.99-ért.

 24. maga az ötlet az baromi jó,ezért szeretem a Japánokat,mert belevágnak mindenben,elég 1 elképzelés.1 demot mindenképp akarok,s utána eldöntöm,hogy megéri e az árát.

  • Egy szó h megéri e az árát NEM !!!

  • “Újítani azt tudnak a japánok az biztos!Pont úgy mint a MGS-nél! Ha jól tudom akkor a 80-as évek vége felé adták ki az első részeket, más névvel (azt hiszem Metal Gear) NES-re, és amig PSX-re meg nem jelent a Metal gear solid addig sok átalakuláson és névcserén esett át főleg japánban! Minden esetre a MGS előtt csak a tipikus “”mész, lősz, mész, lősz”” féle lövöldék voltak, erre jön az a játék amiben nem a lövöldözésen van a hangsúly hanem a túlélésen. És mekkora sikere van a mai napig!Na mindegy bocsi hogy így elkalandoztam, a lényeg hogy a japánok képesek valami radikálisan újat kiadni úgy hogy az a legpesszimistábbnak is tetszeni fog!:p”

   • Pedig most a MGS ismét nagy változásokon fog átmenni a Rising személyében.

    • Igen tudom, de a konkrétum még kevés ezzel kapcsolatban! Nem hinném hogy rosszabb lesz majd a játék, vagy nem üti meg az előzők színvonalát! Ez nem Mafia2….. (ezt azért írtam, mert a Mafia hatalmas tisztelője és rajongója vagyok)

   • bizony jól tudod,s bizony a Metal Gear solid széria radikálisan átreformálta az akciójátékokat 🙂 De vissza a témához ,ez a játék radikálisan fog reformálni szerintem.

    • Hát a fene tudja még most! De lehet így lesz!Azért azt megjegyezném hogy ezektől a képektől nem kellett felszedni a földről az állam! Persze nem is takarják a majdani játék kinézetét.

 25. JUJ rosszakat fogok álmodni !! MI ez a szar ??

 26. Külsőleg látszik, tipikusan szűk Japán rétegnek készült.Ilyen minőségben nyugaton nem sok esélye van… szerintem