Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Tokyo Game Show 2011 – PlayStation lineup

2011. szeptember 15-18. között kerül megrendezésre az év legrangosabb ázsiai videojátékos expója, a [B]Tokyo Game Show 2011[/B]. Jól értesült források máris megszellőztették a kiállításra kerülő PlayStation stuffok – teljesnek mondott -, igen erős listáját, melyen vannak még be nem jelentett címek is![B][U]PlayStation Vita Zone:[/U]BlazBlue Continuum Shift Extend (Arc System Works)Dynasty Warriors Next (Tecmo Koei)Asphalt Injection (Konami)New Little King Story (Konami)Mahjong Fight Club (Konami)Shinobido 2 (Acquire)Power Smash 4 (Sega)Uncharted (Sony)Gravity Daze (Sony)Hot Shots Golf Next (Sony)Shin Kamaitachi no Yoru (Chunsoft)Disgaea 3 Return (Nippon Ichi)Ridge Racer (Namco Bandai)+18(!) darab vadiúj, bejelentésre váró cím Vitára![U]PlayStation 3 Zone:[/U]Battlefield 3 (Electronic Arts)Dragon’s Dogma (Capcom)Asura’s Wrath (Capcom)Street Fighter x Tekken (Capcom)Dynasty Warriors 7 Extreme Legends (Tecmo Koei)Ninja Gaiden 3 (Tecmo Koei)Winning Eleven 2012 (Konami)Metal Gear Solid HD Edition (Konami)Metal Gear Solid Peace Walker HD Edition (Konami)Final Fantasy XIII-2 (Square Enix)Binary Domain (Sega)Uncharted 3 (Sony)ICO (Sony)Shadow of the Colossus (Sony)Ratchet & Clank All 4 One (Sony)God of War HD Collection (Sony)Hot Shots Golf PS3 the Best (Sony)Happy Charlie to Soratobu Carnival (Sony)Ni no Kuni (Level-5)+3 darab vadiúj, bejelentésre váró cím PS3-ra![U]PSP Zone:[/U]Frontier Gate (Konami)Final Fantasy Type-0 (Square Enix)Yakuza Black Panther 2 (Sega)Hatsune Muku Project Diva Extend (Sony)Oreshika (Sony)+1 darab vadiúj, bejelentésre váró cím PSP-re![/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ezekkel az ùj bejelentèsekkel kicsit vigyàzzunk!! A GC elött is ment a felhajtàs,hogy a sony konferenciàn ekkora,meg ilyen olyan nagy durranàs lesz bejelentve aztàn mèg csak pukkanàs sem volt!!! Mindenki vàrta a hatalmas ps3 jàtèk premiert aztàn a nagy forgatagban elmaradt!! Persze lehet hogy akartak valamit mutatni csak a nagy kèszülödèsben otthon felejtettèk mint kevint a reszkessetek betörökbe!!!

 2. Várjuk a 3 új IP -t PS3-ra !!

 3. Mostmár a Metal Gear Rising-ot is leporolhatnák és legalább a logóját bevillanthatnák vagy valami, mert marha rég nem hallottunk róla semmit… azért gondolom még a világvége előtt elkészül majd…

 4. Meennyi jó game fog itt szerepelni 😀

 5. Ezzazz! Ni no Kuni! Könyörgöm, adjatok egy megjelenési dátumot!!!

 6. psp a végét járja.

 7. szivesen elmennék 🙁

 8. Final Fantasy versus XIII, Devil’s Third sem volt kint E3-on most már ideje lesz. Ez is jó lista. 🙂

 9. Mi ez a Metal Gear Solid HD Edition és külön a Peace Walker? A collection nem a 2. 3. és PW-t fogja tartalmazni? A Nino Kuni-ról már nagyon várom a részletesebb információkat.

  • Igen, de ha megnézed, valamilyen oknál fogva az ICO és a Shadow of the Colossus is külön szerepel, pedig egy címként fog megjelenni. Szvsz nincs nagy jelentősége.

   • Kicsit furcsa, mert akkor a 2-őt és a hármat is külön írhatták volna. Na mindegy.

   • Japánban külön is meg lehet majd venni az ICO-t és a SotC-t.

    • Akkor ez magyarázat arra, hogy a GoW Collection miért nem lett különvéve 🙂 Japánban a PW és a Metal Gear Solid 2-3 HD Collection külön jelenik meg, akkor az ICO és a SotC is, a GoW pedig marad együtt.

 10. Egy ratchet hd collectiont, please!!!!

 11. Hovát tűnt a The Last Guardian?

  • Elvitte a microsoft. 😀

  • Engem is az érdekelne a legjobban.Valoszinü, hogy az a játék az utolsó remény, hogy valamire emlékezzek ebböl a generáciobòl.Eljátszogatok én mindenel, de a heavy rain-en kivül semmi ujat nem kaptam még, ami maradandò emlék.