Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Titanfall – végül Xbox exkluzív marad a robotos lövölde

Jó ideig (bejelentése óta) kérdéses volt, hogy Xbox One exkluzív marad-e a Respawn Entertainment által fejlesztett meches sci-fi shooter, a [B]Titanfall[/B]. Még maguk a fejlesztők sem voltak biztosak a dologban, erről árulkodtak hárító megjegyzéseik is. Nos, most már hivatalos: a nextgen game nem jelenik meg PS4-re.Vince Zampella stúdiófőnök Twitter-üzenetben jelezte a hírt, szomorú fejecskével illusztrálva, miszerint egy játék fejlesztésekor jó csak egy gépre koncentrálni, de… A kiadó Electronic Arts “elintézte” az exkluzivitást, ők is csak nemrég értesültek róla.Miért ennyire “fontos” cím a Titanfall? Igazából kizárólag azért, mert a nextgen éra bejelentésszintű indulása óta ez volt az egyetlen olyan friss IP, mely összességében pozitív, szinte megoszlás nélküli érdeklődést váltott ki a hardcore playerekből. Így aztán a Microsoftnak kvázi kötelessége volt bármi áron lekötni az exkluzív szerződést, hogy ezzel is erősítsék döcögősen járni tanuló újgenerációs gépük első lépéseit.[B]*FRISSÍTVE*[/B]Zampella menti a menthetőt: “csak a sorozat első része, EZ a játék X1 exkluzív”.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Lehet, hogy érdekelt volna, de így már biztos kimarad.

 2. Ajándékba se kéne 🙂

 3. Lehet megveszem a PC-s gyűjtőit.

 4. Neeeeeeeeeeeee….

 5. Bakker, most nézem, szintet léptem XD

 6. Kár érte. Arra leszek kíváncsi, ez hogy fog futni a One-on. Az IW, vagy Respawn gondolom újat írt alá. Viszont látszik, hogy itt is ugyan azok voltak a fontosak, mint a mostani CoD-ok alatt futó motorban. Gyors legyen, minden azonnal történjen és netkód betonstabil. Eléggé hasonlított is a két játék kinézetre. Viszont ha ez jobbat produkál, mint a Ghosts ronda, 720p-ről skálázott 60FPS-e, tényleg tízszer át kell majd gondolni annak a fos motornak a kikukázását.Most őszintén. A One-on megy a BF4 720p-ben 60FPS-el, 64 játékossal meg… a fene, írnom is fölösleges, mindenki tudja, hogy ahhoz képest a Ghost egy kiszáradt szardarabra hasonlít grafikailag, de hogy abból nem bírtak 720p-nél többet kifacsarni a konzolon ahhoz, hogy 60FPS legyen, mikor a BF4 is ilyen felbontásban alázza szét… Nevetséges. Bár már lehet ezért csúnyán fognak rám nézni, de szerintem ez nem annyira a One hibája, ha a BF4-ből indul ki az ember, inkább a fejlesztőké és az ősrégi motoré. Nem hiába szarakodik PC-n is egy erőmű alatt.

 7. Az érzés megfizethetetlen, amikor kiderül, hogy néhány ezeréves fórumtársam, akikről eddig azt hittem, hogy megértik, és jót röhögnek a szándékos provokációmon, amivel kiugrasztom a boxos tábor sötétebbik felét a bokorból, kajakra félreértenek, és leóvodásoznak. Nekik óriási köszi.

  • Legközelebb szívesen fogadunk olyan poént, ami vicces. Nem megsértődni kell.

   • Először is meglepődtem hogy rögtön nem küldtél el az anyámba. Nézd, ha nekem nem kéne ingyen sem, akkor az miért baj? Ha utálom az ilyen jellegű játékokat akkor az miért baj? Ha leírom a véleményem, akkor az miért baj? Esküszöm neked hogy amit írtam, az úgy is gondolom! Mondok neked valamit! Utálom Ákos-t, (mint a xart) mások meg oda vannak érte, most ha valakitől kapnék egy Áfos lemezt ajándékba, hidd el, előtte basznám le a földre és még rá is hugyoznék a lemezre! Most ha valamit utálok, gyűlölök, ki nem állhatok, szerinted ingyen kéne?Nem azért írtam egy mondatot hogy szintet lépjek, ha nem mert erről a hírről ez volt a véleményem, ennyi!

 8. micsoda dráma….

 9. Szokásos MS húzás. Ha film készülne ebből a deal-ből a címe lehetne : Az okos, a kurv@, meg a töketlen. Gondolom értelemszerű, hogy ki melyik helyre passzol.

 10. Ez a játék abszolút nem érdekel, szóval nem kár érte. Ellenben a Dead Rising 3 remélem idővel jön PS4-re is.

 11. ez volt az a cím, aminél ez számomra nem volt kérdés. Erre valóban szüksége van a MS-nak ilyen elb*szott launch mellett. részemről marad a pc-s verza.

 12. Nem is tudom mit mondjak..Ja, de! HÚHA!!

 13. nem az en stilusom

 14. Nagy nehezen rávettem magam, h megnézzem milyen ez a játék, mert több helyen olvastam, h nem lesz rossz játék, viszont ami az M$-el kapcsolatos arra magasan sz@arok.Lényeg az, h megnéztem és nem hittem a látványnak, h ennyire a béka segge alatt van, nálam nem a grafika az első ezért nem is szapulnám tovább, hangulatban egyébként egész jónak tűnik, de ezért nem vennék gépet, PS4-re sem venném meg mert ez nem az én játékom, ettől függetlenül megjelenhetett volna mert ebba senki nem halt volna bele.

 15. Mint nextgen cím érdekelt volna, de hogy ezért nem vettem váltottam volna boxra az tuti.

 16. Tényleg kár érte, ez volt az egyetlen játék, ami számomra is érdekesnek tünt, ami miatt kicsit irigykedtem boxra, és aztán fel is kaptam a fejem, hogy lehet PS4-re is jön kicsivel később. Ez van, az EA alapvetően mindig is az MS ribanca volt, csak néha összefekszik a Sony-val is.

 17. kár érte 🙁

 18. előbb-utóbb minden játék multi platformos lesz.pl. sose gondoltam volna, hogy FF lesz X-en…

 19. és ez ilyenkor úgy van, hogy a lejattolt pénzből a fejlesztő stúdió semmit nem lát?

 20. Ügyes lépés Microsoft. Sebaj, lesz Titanfall helyett 250 darab indie game PS4re, juhú.

 21. Röppentek a dollár milliók a bankszámlákra 😀

 22. Csak 1 dolog… Egy fanboyjal nem.fogok arról vitatkozni mire verem el a SAJÁT pénzem. Lehet nem is fogok ps-t venni, mert elég lesz az X. Nem is lett volna igazi, ha valaki nem akar beleszólni mit veszek…

  • Na ebben tökre egyetértünk, csak fanbolyokkal ne áljon le vitatkozni az ember!Még jó hogy láthatóan egyikünk sem az, szal miért a drágábbik, multimédiás cuccost veszed, amikor az olcsóbbik legalább olyan erős? Csak mert mint írtam a fat Ps3-mal ugyan így jártam.

 23. Tőlem,maradhat.

 24. Szép volt Sony így kell ezt csinálni!

 25. Szerencsére nekem nem nyerte el a tetszésem elsőre, így nem sajnálom annyira. Majd kipróbálom laptopon, ha tetszik, akkor várom a folytatást ps-re 😀

 26. “Én kifejezetten sajnálom amiért ez a cím nem érkezik Ps4-re. Lehet kritizálni, de ettől függetlenül egy igencsak ígéretes új IP.http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/a_titanfall_zsebelte_be_az_idei_e3_legtobb_dijat_1.jpghttp://www.jeuxvideo24.com/screens/xone/28749/large/screenshots/369756_titanfall.jpgAmi jó azt miért probléma elismerni? Játékosok vagyunk, a játék a lényeg, közel sem a vas. Én ebben a címben bőven látom a CoD “”ellenfelét””, főleg, ha sorozat lesz belőle. A BF4 ismét nem váltotta meg a világot, hiába a felbontás. Szóval a TitanFall komoly anyag lesz az FPS kategórián belül, ráadásul és ismételten, egy új IP-ről beszélünk. Ez pedig fontos tényező, és eddig csak kisebb részleteket láttunk a játékból. Várom.”

  • Kíváncsian várom, hogy fog ez a koncepció működni :)Egész látványos dolgok vannak benne. Pl az kifejezetten tetszik, ahogy az e3 pálya kezdődik, először azt hittem single playert látok 😀

   • SP rész is lesz benne (Online), és sok eltérő stílusú pálya, a fegyvereket és a titánokat pedig hasonló módon lehet majd fejleszteni benne, mint a CoD részekben általában a dolgokat. Nem lesz ez rossz, az tuti. Persze akinek nem jön be maga koncepció, annak lényegtelen.

    • Na ez baromi jól hangzik 😀 Fuuu hát gyűjtöm a lét arra a fránya boxra xD Remélem össze fog jönni karácsonyig a lovetta 🙂

     • Jól hangzik, ez igaz. Én azért várok még egyelőre a váltással. Doboz avagy Ps alapjában véve nem érdekel. Csak a játékok, amelyeket kínálnak, az én ízlésemnek megfelelően, hiszen a pénzt én adom érte:-)Megítélésem szerint, a legoptimálisabb megoldás, ha idővel mindkét géppel rendelkezik majd a játékos. Bár akad olyan Ps fan, akinek ingyen sem kellene az X1:-D Értem én, de magam már nem ilyen vagyok, csak voltam anno.

     • Igen ezzel én is így vagyok 🙂 Most elkezdem az x1-gyel eddig úgy néz ki, azután meg majd ps. De ez még változhat 😀 A lényeg, hogy végülis mindenki megtalálja a számítást :)Vhogy a KZ nem igat annyira sem az InFamous a többi meg úgyis multiplatform 🙂 És nem azon a 720p-n fogok fent akadni 😀 Szóval ja nem a gép a lényeg, hanem a felhozatal 😀

     • Tökre érdemes X1-et venni az elején,amikor drága, és még a PS4-hez képest is 25%-kal többe kerül. Szal vedd meg inkább most 160-ért, amikor kevés játék van rá, meg még a multiplat gámék is gyengébben látszódnak és erős valószínűséggel xopsz majd valami gyermekbetegséggel.Ezek azok a sztorik, amikdet az ember majd jóízűen mesél az unokáinak, hogy mekkorát cumizott. Én a PS3-as sztorimat fogom előadni, nehogy már te is kimaradj a jóból!XD

     • Nem minden esetben számít az erő. Lásd Vita vs 3DS szituáció.Nagyon az elején vagyunk a váltásnak, messzemenő következtetéseket levonni ennyire gyorsan, nem éppen bölcs dolog. A Ps4-re (sajnos) egyelőre KZ SF az, ami vásárlásra ösztönzi az embert. Azt pedig ne feledjük, maga az ár azért is kedvező, mert a Sony veszteséggel árulja a konzolt, akárcsak a Vitát. Mindkét konzol jó (Ps4/X1), a játék felhozatal és az ízlés dönt vásárláskor. Kivétel only rajongók. Ennyi és nem több:-)

 27. Hát engem nem fogott meg ez a játék semmilyen szempontból a videók alapján.Én annak drukkolok hogy a dead rising 3 jelenjen meg ps4-re is.

 28. Senkinek 🙂 Ezzel úgy vagyok, hogy embere válogatja. 🙂 Jó hát nem a közösség tántorított el, csak.nagyon csípem a Római kultúrát, mitológiát. 🙂 Majd egyszer ha jön egy God of War akkor meg veszek.egy PS-t 🙂

 29. Ez annyira nem hatott meg, amúgy is csak a Ryse miatt fogok Xbone-t venni 🙂 Túlságpsan csipázom a Római Birodalmat ahhoz, hogy kihagyjak egy ilyen címet. Ez a Titanfall is fasza, de ez csak másodhegedűs lehet )

 30. Ezt kifejezetten sajnálom. :S Mind1, így legalább erősebb lesz a konkurencia, így remélhetőleg a Sony is ösztönözve lesz a lehető legjobb játékok termelésére. Legalábbis remélem. Úgyse tudnám az összes PS4-es játékot kijátszani, pláne ha csak kb. 2 év múlva veszek.Persze azért sajnálom, hogy ez kimarad. :S

 31. Kevés nekik a GOW….cinkes.

 32. Hehe hülye MS vajon mennyit fizetett érte? Pláne, hogy PC-re is jön innentől kezdve hülyeség XO exkluzívnak hívni.Amúgy elárulok még valamit ha robotos játékkal akartok játszani akkor ott a Hawken kenterbe veri ezt az agyon hypeolt valamit.Na ha Sony elintézni a ps4 verziót szerintem 1 hónap után már senkit nem érdekelne ez a játék.

  • Exlúzív mert másik konzol verzió nem lesz elérhető belőle,és amúgy tök vicces hogy ha nem jön a ps gépre akkor megy az önnyugtatás és alternatívák keresése.vicces…. ez az előzetes videók alapján nem lesz egy szar game ez biztos.

   • PS-re inkább exkluzívokat szoktam venni illetve olyan játékokat ami Pc-re ramatyul van optimalizálva,így nem saját magamat nyugtatgatom. A Hawkennek zárt béta óta játszottam nem keveset és a robotos játékkal akarok játszani,akkor igenis sokkal jobb választás vagy a Gundam sorozat mint a Titan.A Lost Planet 1-ben is irányítottál robot és volt közel harc is mégse élvezett el a játékos társadalom. Most meg CoD+robot azta k***a mekkora újdonság stb.

 33. Akkor majd Pc-n nyomatjuk….ha….

 34. hát, akkor marad a Killzone 😀

 35. Fogadjunk, hogy elveszítjük a szüzességünk az érettségi bálig!!4

 36. “Kar erte, kivalo jatek lett volna =( de majd a 2…off: “”Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.”””

 37. Attól még nem lesz olcsóbb a kenyér…

 38. zsír, van pc-m is 😀

 39. Usa pre-order numbers: Killzone: Shadow Fall – 250,155 Titanfall: – 50,347!!!Plusz-mínusz 10-20.000Hangsúlyozom ez csak az USA. Ennyit a szakújságírók véleményéről.

 40. Semmi extra a játék, sőt fps meg robotok… nem is vettem volna meg. 🙂

 41. Én tényleg nagyon rettegtem volna, hogy átcipel xfosról valami fertőzést a titánfal, és lebutítja a szeretett ps4-ünket valami videómagnó szerű csak 720p futtatni képes ócska set top box-á. De most megnyugodtam.

 42. Amúgy is utálom a robotokat!Még ajándékba se kellett volna ez a játék!

 43. “””Faszomnak se kell egy xfosról szabadon eresztett trágya, még megfertőzte volna a PS4-emet. Játszanak vele a retardált xfososok.””szegény anyád…”

  • Köszönjük a részvételt! Mehetsz vissza a xfos.hu-ra.

   • Ha nem haragszol meg maradnék, mint PS3 és mint leendő PS4 tulaj.Mondom sajnálom, hogy ilyen élet jutott neked és abból is csak a fröcsögést hozod ki, hogy egy jó játék nem jelenik meg PS4-re.Gratula és mondom csók a mamának, hogy elvisel.

 44. Faszomnak se kell egy xfosról szabadon eresztett trágya, még megfertőzte volna a PS4-emet. Játszanak vele a retardált xfososok.

 45. “””… mert a nextgen éra bejelentésszintű indulása óta ez volt az egyetlen olyan friss IP, mely összességében pozitív…””nekem a bungie-s fps sokkal jobban tetszett, igaz outsider vagyok ezen a téren”

 46. Egy könnycseppet se ejtek el érte. Tucat multis FPS, közepes grafikával, SEMMI TÖBB ! Pont az XOne-ra való.

 47. Sajnálom mert nagyon is jó játékról van szó, de azért érvágásnak nem nevezném.

 48. mondjuk a KZ mellett most nehezen rugna labdába ezt nyilván érezték is és ha jól tudom az Xboxnak nemigen van az uj genre ilyesmi jateka per pill vagy tevedek?

  • Ezt most ugye nem mondtad komolyan? Egy KZ mellett egy CoD is boven labdaba rug…

   • jol van Munro:D a COD jobb mint a KZ tudom. OMG

    • Inkabb ugy fogalmaznek, hogy: a KZ-tol meg egy CoD is jobb.

    • Biztos igazad van ilyen avatárral így nem állnék le vitatkozni.Helyette mondok tényeket:- saját platformját vizsgálva a Cod széria (PS3) orba szájba veri eladásokban az über exkluzív KZ-t – a hatalmas KZ minőség a 2-3 évenkénti megjelenés ellenére, max neked tűnik fel mivel a gamerankingson is gyengébben muzsikál ez a sorozat, az eladásai, meg messze nem hozzák amit várnak tőle.110000 darab KZ Merc. pl…- tehát szerinted jobb 🙂 de eladások tekintetében és értékelések tekintetében nem. (pont) (pont) (pont).- tudjuk a Cod mindig megveszi az újságírókat: martint láttam is nemrég egy Lambo szalonban mivel tudja, hogy jön az új Cod és a magas pontszámok mellé egy új kocsit is kap.

     • KON abszolut nem elfogultság amiért a KZ-t jobbnak tartom…Én még jatszottam azokkal a CODokkal amik a szememben szazszor jobbak voltak mint akarmelyik KZ lehet itt eladásokrol beszelni meg ilyenek.hozzak fel legalabb 5 ervet miért jobb a KZ? felesleges aki egy icipicit is ért hozzá az tudja…

     • Szegeny ember vizzel foz…

     • Nyilván az újságírók(szakírók, pontozók) nem értenek hozzá, aki megveszi a játékot nem ért hozzá, csak te… Tudom.

     • ez a vita már hányszor lefolyt itt a PSC-n !? eladások, édes f.szom, már megint kezdődik

     • Na jahh kár volt belemenni, egyszerűen csak nem értem a retardáltakat ennyi.Egy titanfall hírnél ugranak. Jöhetett volna egy jó játék az új kedvenc platformunkra erre olvasd végig a dolgokat…Vicc, röhej, szánalom néhány ember.

     • KON nem hiszem hogy barmi olyan történt itt amiért kinyilt a bicska a zsebedben….

     • PONTOZOK???? na huzz te a picsába… COD meg a pontjai… Aki itt felbassza az embert az te vagy…

     • “Mi lett ezzel a fórummal: “”húzz te a picsába”” mert más a véleményed…””””Faszomnak se kell egy xfosról szabadon eresztett trágya, még megfertőzte volna a PS4-emet. Játszanak vele a retardált xfososok.”””

     • Köszönöm hogy engem idézel most már sokadszorra! Remélem igazi klasszikus lesz belőle, és amikor nem fogsz tudni játszani az xfosoddal mert nem lesz rá program, akkor felszaladsz az xfosponthura és mantraként ismételgeted majd a fórumtársaiddal egyetemben. Addig még maradhatsz itt köztünk amíg az elsző admin fel nem ébred.

     • “””elsző admin”” az kemény..:)”

     • Neo nézd ha van vér a pucádban egy ilyen ugatás után fogadsz velem, hogy kinek lesz előbb PS4ese 🙂 A tét egy tetszőleges premier játék PS4-re elsőnapi vásárlás. Na.Vagy csak anyukád szoknyája mögül nyomod a kétszavas szókincseddel ? 🙂

     • Itt egy embert kéne moderálni és az te vagy aki nem veszed észre, hogy milyen minősíthetetlen hangnemben és stílusban írsz.

     • “Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy az “”xbox.hu”” egyik fejlesztője vérbeli playstation fan. :)”

     • nincs itt semmi baj, csak a hülyeséget kezeld hülyeségnek

     • Ha neked tetszik és másnak nem akkor az a másik ember balfasz? Jól értem? 🙂

     • Hagyjuk…Igen én osztottam ki neki 60+ díjat a az E3ason meg GS-n meg a TGS-n.Egyedül csak nekem tetszik és csak én sajnálom, hogy nem jön.

     • Szegény KON… köszi mert jól indul a napom:) a mai beteget is olvashattam a forumon:D Thy

     • Azért mert mert más emberek adnak rá 60 díjat, nekem is kötelezően kell istenítenem? http://forums.na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=678861&d=1367846928

     • Figyu nézd, nem kötelező ember… De csekkold már mi volt a hír másik szemszögből. Érkezik egy jónak tartott (a kedvedért így fogalmazom) játék. Nem jön PS4-re. Valszeg van jelentősége itt is hír. Én is vártam, nyilván nem egy ARMA III, de szórakozni jó lett volna (volna mivel kimarad mert sanszosan PS4em lesz csak) És sajnálom ennyi, csak meglep itt a dream team reakciója.kicsimatyi reakciója – szar a Cod csak a KZ ez meg egy fosneofos reakciója – mindenki menjen a picsába…Ne vicceljünk már kérlek. Nem is szoktam itt fórumozni, inkább csak olvasgatok, de ez a szint már szúrja a szemem.

     • a Mi szemünket meg a te szinted Szurja….nem mondtam azt hogy a COD FOS ÉS SZAR ES MINDENKI AKI AZZAL JATSZIK SZAR csak annyit hogy a KZ mind jatekelmenyben mind grafikaban kenterbe veri. es ezt minden elfogultság nelkul.azért mert te bal labbal keltel fel ez nem a mi bajunk…

     • Oké kicsimatyi és ez hogy jön egy TitanFall hírhez ? Tudom, te ezt is el fogod tudni mondani.De továbbra se haragudj, ha én a szakírók és az újságírók véleményére adok, nem a tiedre. Márpedig ott harmatgyengén teljesít a KZ univerzum…

     • te jóatyauristen… ÉN VOLTAM AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÓ SZINTYE ÉN MONDTAM HOGY EZ A TITANFALL NEKEM MENNYIRE TETSZIK ÉS SAJNÁLOM HA NEM JELENIK MEG… A LEGJOBB LENNE HA BEFOGNÁD A SZÁDAT VÉGRE…HIHETETLEN PALI VAGY ÉN NEM MASOK ANYJAROL BESZÉLNÉK HANEM A SAJÁTODTOL KÉRDEZNÉM MEG EZT A NEVELTETÉST SZÁNTA NEKED?

     • félsz kicsimatyi ?Minek kiabálsz ?

     • Idézném azt az embert, aki legelsőnek felhozta a CoD-ot, Munro: Válasz 10. smallmatthew üzenetére:Ezt most ugye nem mondtad komolyan? Egy KZ mellett egy CoD is boven labdaba rug…

     • 🙂 Mindenki hülye itt, csak ő az okos. Remélem élete végéig a titánfal-lal fog játszani.

     • Nem, Ő Ps4 tulajdonos lesz és csak a CoD-dal fog játszani. 🙂

     • KZ Bundlet veszek nyitásra meg Ghosts Hardenedet…

     • Nem értem mi csípi a szemed. Miért kell azon csodálkozni, hogy vannak emberek akiknek nem tetszik. Szerintem nagyon el vagy tévedve. Peace 🙂

     • Nem baj ha van akinek nem tetszik, csak ez a fröcsögés ehh . Peace. Mondom maradok a csak olvasom funkciónál itt, ahogy az utóbbi időkben tettem. Csak néha eldurran a lufi ennyi.

     • Tudjuk hogy nem itt szoktál fórumozni, hidd el. Az ilyen fogyatékkal élők mind az xfosponthuról szaporodnak szét egyéb játékosfórumokra. És nagyon jól tudjuk itt mindannyian, hogy a Killzone univerzumnál, még a puzzle is sokkal jobb játék, amivel az elmegyógyintézetben szoktál játszani. De ne izgulj átutalom az adóm 1%-át neked.

     • Akkor, hogy állsz a fogadással? Nem fórumozni szoktam hanem olvasni a híreket és a cikkeket az ilyen magadfajta elemek miatt nem szívesen írogatok…. De igen más fórumról tévedtem ide előtted kb 2 évvel….És Igen akkora xb fanboy vagyok mellette hogy Mo-n top 60 ban vagyok a trófeáim szerint….

     • És ha én utánad veszek PS4-et akkor én vagyok a xfos fanboy? 🙂 Csak mert ha fogadni kéne nekem januárnál előbb nem lesz gépem, de ne legyen igazam.

     • Csak azt nem értem én sem, hogy hoztad ki, hogy én az vagyok? Jahh értem, mert tetszik a TitanFall…. Mondom nincs több kérdésem peace és kevesebb káromkodást. Üdv

     • fú apám ha top 60ban vagy mo-n kupagyüjtésben az nagyon cudar bár nem látom a trófea kártyádat a profilodban, sőt a psn nevedet sem, vagy talán nem publikus?

     • Ha kamuznék miért ide 60 környékére lőném magam ? Nem értem miért valószerűtlen ? Ha kamuznék mást mondanék…

     • az a lényeg, hogy nem akarod felfedni magad:)

     • pont small’ írta azt, hogy őt érdekelné a játék, bár megérti, hogy bizonyos üzleti szempontok mentén most jobb ha exkluzív marada rossz embert találtad meg

   • Meg ezt hozzáfuznem remélem atertekel benned ezt azthttp://www.youtube.com/watch?v=o7ocDUQzos8

 49. Majd a 2. részt akkor beszerezzük 😀 Az elsőt meg megpróbáljuk pc-n letolni.Nagy érvágás, de Z. twittere jól jellemzi, hogy milyen meccsek mennek itt a háttérben.

 50. a Cod nál azért fényévekkel nagyobb feelingje volt a videonak:)

 51. Semmi más nem volt mint egy űrCoD. Nem nagy veszteség.

  • Én is ezt mondom már mióta.. 😀

   • De most komolyan. Bejelentenek egy Sci-fi FPS-t amiben 6 méteres robotokkal lehet multiba gyakni egymást. És erre mit hoznak ki a témából? Beszállunk a mechába és ugyanúgy FPS-be pusztítjuk egymást. Annyi plusszal, hogy 6 méterrel magasabban van a fegyver. Ez azért elég savanyú uborkáért kiáltó ötlet. Mennyivel látványosabb lenne ha a robotok az emberek feje felett vívnának közelharcot, ugrálnának ide-oda, püfölnék egymás fém fémnek feszül csikorog, morog, robban. Ehelyett egy unalmas lövöldözés lett az egész. Pff..

    • ezzel mondasz valamit. de en speciel az a gamer vok akit ez egy cseppet sem zavar hogy 6 meteres robotok szaladgálnak körülöttem és lövik a törpe emberkéket…az tetszik az ilyenekben hogyan tudom zsiványan földre kényszeriteni azt a robotot. nem azon aggódva hogy jajj a rohadt robot mar megint itt van és meg fog ölni. es Scifi FPS létére ez egy jól kivitelezett jatekmenetnek hat. siman tudtam volna jatszani a PS4 en.

    • Egyetértek. Ez így önmagában nem nagy cucc. Nem is szép, és annyi innováció van benne, hogy vannak benne robotok és hogy lehet falakon futkosni. Nem jósolok neki nagy jövőt a már bejáratott multis fps-ek közt.

 52. ez egy szomoru hir… nekem nagyon tetszett ez a game.

 53. Akkor ugy lesz mint ahogy a Mass Effectel is volt,az elsö résznél az volt hogy csak 360-ra lesz az egész,aztán ps3-ra is ment a másdik résztöl.Fiszont a Gears of war jó lenne ha még is lenne ps változat,3-ra és a 4-re 😛

 54. Az E3 alatt az EA elkezdett egyre pozitívabbá válni számomra tetteivel / játékaival, de sejtettem, hogy lesz itt még valami turpisság a háttérben…és láss csodát nem csalódtam. Meg lesz e egymás után a harmadik díj?

 55. Ez van, ennyivel is kevesebb játékot kell megvenni PS4-re, pénztárcabarát megoldás. Én minden rosszban meglátom a jót! 😀

 56. Vince Zampella