Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

TimeSplitters 2 – egy teljes 4K remaster van a Homefront: The Revolutionben elrejtve

A kód azonban elveszett ahhoz, hogy játszani lehessen vele.

Több játékfejlesztő is érdekes sztorikat osztott meg a különféle, játékokban elrejtett érdekességekről – húsvét apropójából -, az egyik legkülönlegesebb azonban talán Matt Phillipstől jött, miszerint a TimeSplitters 2 egy teljes, natív 4K-s feljavított portja megtalálható a Homefront: The Revolutionben.

A játék egy ramaty állapotban lévő játéktermi gépben található a The Bourse börtönkomplexumban, az alkotás philadelphiai térségében. A gépen keresztül ki lehet próbálni a TimeSplitters 2 szibériai és chicagoi pályáit, bár ezek nem 4K-ban voltak. Hackerek korábban már megtalálták a Homefront: The Revolution kódjában a többi pálya forrásfájljait, de nem tudták működésre bírni. Most kiderült, hogy a teljes TimeSplitters 2 4K-s portja aktiválható ezen a játéktermi gépen keresztül, már ha rendelkeznek a játékosok a kóddal. A baj, hogy ez a kód elveszett, ugyanis Phillips már nem rendelkezik azon jegyzetfüzetével, amelybe felírta. A kódot egy barátjának adta, hogy tegye publikussá a Discordon, de annyira hihetetlennek tűnt, hogy letiltották a fiókját, így, hacsak nem lelnek erre megoldást igazán leleményes hackerek, a múltba vész ez a lehetőség.

Van egy másik “kihívás” is a hackerek számára. A TimeSplitters 2 a Homefront: The Revolution kooperatív módjával is összefüggésben van, és ha valaki két vagy több árkád gépet be tudna hackelni bármelyik co-op pályára, akkor a gépek a TimeSplitters 2 multiplayer menüjét indítanák el, két elérhető pályával. Maga Phillips sem tudta megmondani, hogy ez ebben a formában futna-e, ugyanis elég zűrös prototípus volt, és maga a Homefront: The Revolution sem kínált sosem dedikált szervereket ehhez.

Az eredeti TimeSplitters még 2000-ben jelent meg PlayStation 2-re, és egy évszázadot felölelő, belső nézetes lövöldözős kaland, amely igazán népszerű volt a maga idejében. Folytatása 2002-ben került ki, szintén PS2-re, komplexebb helyszíneket és szélesebb arzenált kínálva. 2005-ben egy harmadik fejezet is kikerült TimeSplitters: Future Perfect címmel. A széria jelenleg “szunnyad”, ugyanis a TimeSplitters 4 fejlesztését felfüggesztették, míg az eredeti trilógiát “összeollózó” TimeSplitters Rewindról sem hallani egy ideje semmit. A franchise egyébként a THQ Nordicnál van a 2014-es, PlayStation 4-re is kiadott Homefront: The Revolutiont fejlesztő Dambuster Studios anyavállalatával együtt, így van remény arra, hogy a TimeSplitters visszatérjen.

Források: Matt Phillips tweetjei (2), (3)

2 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Szerettem a TimeSplitters 2-t. Viszont a Homefront Revolution 5 Ft-ot sem ér.

  2. Szívás…